Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Yvelines (78) Feest- en Trouwlocaties Hardricourt

Le Château d'Hardricourt

  • Catering prijs 95 €
  • Huur van: 2.700 €
  • Capaciteit (zittend): 150
  • Capaciteit (staand): 150
  • Website
vertalen

Het Château d'Hardricourt biedt u een enkele prijs die de privatisering van het landgoed omvat, de verhuur van de oranjerie van het kasteel met geluids- en verlichtingsapparatuur, de levering van een bijgebouw met 3 slaapkamers, onthaal en veiligheid van uw gasten, schoonmaak en muziek. entertainment met 1 DJ

Het Château d'Hardricourt , op 37 km van Parijs, werd gebouwd in de 18e eeuw. Dit pand met een rijke geschiedenis is zorgvuldig gerestaureerd en subtiel up-to-date gebracht.

Dankzij een subtiele restauratie van het etablissement is het kasteel heropend tot grote vreugde van iedereen die zijn feesten graag op prestigieuze plaatsen viert.

Het kleine extraatje van deze ontvangstplaats? Een Wedding Planner-service inbegrepen in de huurprijs.

Tegenover het Château d'Hardricourt verwelkomt een Orangerie uw wildste recepties. Het biedt plaats aan 150 gasten voor cocktails of een banket , terwijl er ruimte overblijft voor het buffet en de dansvloer!

Ten slotte zou een prestigieuze plaats van deze rang niets zijn zonder het zwembad en de prachtige tuin ! Op zonnige dagen organiseer je daar je cocktails en brunches om al je gasten op D-Day te verbazen.

Kijk op de website van dit prestigieuze etablissement voor meer informatie over het organiseren van uw bruiloft (www.chateau-hardricourt.com)!

Bezoeker, laat een review achter over Le Château d'Hardricourt en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Le Château d'Hardricourt

3.9 6 reviews
Door séréna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Aangenaam welkom, dank aan Albanne voor haar inzet. Ik raad deze plek 100% aan voor je bruiloft.

Misbruik rapporteren
Merci beaucoup Séréna !
Nous avons été ravis de vous accueillir. Votre satisfaction est une grande récompense pour nous. Albanne vous remercie particulièrement.
L'Équipe du Château d'Hardricourt.
Door françoise
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Alles had perfect kunnen zijn zonder de overdreven ijver van de huishoudster. Ze arriveerde om 4 uur 's ochtends om te controleren of de kamer was opgeruimd, wat het geval was, behalve voor de DJ die zijn apparatuur nog niet had opgeborgen. Helaas overschreed hij de tijd met 1 uur en 30 minuten, of 1000 € extra gefactureerd (lees de verschillende clausules van het contract: 500 € per begonnen uur).

Omdat ze niet tevreden was met het verpesten van het einde van de bruiloft, vroeg ze om het aantal mensen in de gereserveerde kamers te controleren en dwong ze de bruid en bruidegom om ze om 4 uur 's ochtends te openen en iedereen wakker te maken. Had ze gelijk?

De badkamerdeur van een van de slaapkamers zat vast met iemand erin. Ondanks tussenkomst van de klusjesman was het onmogelijk om het te openen. Het was daarom nodig om de opening te forceren, ik zie niet wat meer had kunnen doen de huishoudster arriveerde 1 uur later. De enige geconstateerde schade: enkele houtsplinters (kosten nog 700 €). EERST MOET ZIJN VERZEKERD DAT ALLES IN DE SLAAPKAMERS OK WERKTE.

Misbruik rapporteren
Bonjour,

Nous regrettons votre expérience négative au Château d'Hardricourt.
Vous étiez invité au mariage de Caroline, nous vous laissons prendre lecture de notre réponse à son avis.
En espérant pouvoir vous recevoir dans de meilleures circonstances.
Bien cordialement.
L'Équipe du Château d'Hardricourt
Door Caroline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

18 juli 2020 bruiloft

Een grote teleurstelling ... te vermijden ...

Zo'n veelbelovende plek, waarvan het management zich zou moeten schamen voor zo'n onprofessioneel handelen. De plaats werd op de ochtend van de grote dag 2.30 uur laat beschikbaar gesteld (om te zeggen dat het de voorbereidingen en het verloop van de dag ontsierde), de plaats is ook niet geschikt voor de zomer (kamer zonder airconditioning die ik tijdens de maaltijd moest verlaten omdat ik op het punt stond flauw te vallen ...), noch op het feest (onze DJ werd lastiggevallen door het management om het geluid te verlagen terwijl hij onder de maximale drempels ... Hij stopte zelfs de muziek tijdens de cocktail). We werden om 04.00 uur bedankt door het management dat eiste om 2 slapende gezinnen die in het bijgebouw verbleven wakker te maken om de "veiligheid" van de kamers en extra bedden voor kinderen te controleren. Ten slotte drongen ze er bij mijn DJ op aan om langer na het uur te blijven, zodat hij zijn apparatuur opsloeg (in plaats van het op maandag op te halen) om ons schaamteloos 2 uur extra in rekening te brengen terwijl ze zelf bezig waren. laat in de ochtend! Ze hielden onze aanbetaling "gijzelaar" voor ons om te betalen. Een schande! Ik kan je alleen maar aanmoedigen om deze plek te ontvluchten die alleen maar een bron van extra stress was en vooral de herinnering aan deze unieke dag ontsierde ...

Misbruik rapporteren
Nous regrettons d’emblée que votre expérience dans notre établissement n’ai pas été positive. Nous attachons du prix à ce que ce jour puisse être aussi agréable que possible aussi nous nous efforçons d’être notamment à l’écoute et aux services de tous nos mariés apportant ainsi notre pierre à l’édifice du plus beau jour de leur vie.

Nous avons accepté de vous laisser l’accès à la propriété à 8 heures au lieu des 10 heures réglementaires soit deux heures plus tôt et à titre gracieux. Cependant le temps de séchage du sol de l’orangerie, comme nous vous l’avions annoncé n’a pu être écourté du fait qu’il faisait plutôt frais ce matin là, il vous a donc fallu commencer votre décoration par les extérieurs.

Nous n’avons pas su que vous aviez trop chaud, nous demanderons à nos maitres d’hôtel ainsi qu’à notre régisseur d’être d’avantage vigilants car étant avec vous durant tout votre évènement ils auraient dû le constater et immédiatement mettre en route nos climatiseurs. Il y a là un point d’amélioration.

Nous comprenons la frustration de votre DJ mais dans le respect de la réglementation administrative en vigueur, notre orangerie est équipée, d’un limiteur de son, c’est la raison pour laquelle il n’est pas permis de rajouter du matériel de sonorisation à l’équipement de la salle. Peut-être est-ce la raison pour laquelle il dit avoir été “incité à ranger son matériel le soir même plutôt que le lundi”, mais nous pouvons vous assurer qu’il n’en n’ai est rien, car le régisseur en charge de la fermeture du domaine ne souhaite que retrouver sa famille à 4 heures du matin après une longue journée de travail.

Nous sommes vraiment navrés d’avoir dû en effet demander l’ouverture des chambres de la dépendance, bloquées de l’intérieur, car notre gouvernante nous avait signalé la présence de sacs de couchage et autres couettes dans les pièces. Nous avons cependant accepté de permettre uniquement aux enfants de rester sur place, en déplorant que leur présence ne nous ai pas été signalée car nous aurions pu organiser leurs installations dans des lits d’appoint plutôt qu’à même le sol. Il y a là une question de responsabilité qui ne peut vous échapper.

Enfin, votre chèque de caution n’a été conservé que parce que nous restons dans l’attente du paiement de la facture de réparation de la porte de la salle de bains, brisée à coups de pieds par votre frère, pour clôturer votre dossier. Nous comptons sur la diligence de votre assureur à qui vous avez demandé la prise en charge de ce dommage.

Bien cordialement.
La direction du Château d’Hardricourt

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
95€ par personne
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Kindermenu, Halal
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Par chèque ou virement bancaire. Acompte de 50% demandé à la réservation, le solde 30 jours avant la réception.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
Pas de minimum
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
150 personnes
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
150 personnes
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
C'est le DJ Mix Moving qui prend en charge l'animation de votre évènement.
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
6
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
2.700€ TTC (semaine, basse saison, petit évènement)

Adres

Stad: 78250