Home Weddingplanners Weddingplanners Antioquia Weddingplanners Medellín

Leonardo Artigas Wedding Planning Agency

Leonardo Artigas is een van de toonaangevende internationale weddingplanners in Latijns-Amerika Wedding Planning , Destination Weddings en LGBT Weddings . Hij is een trouwe gelovige dat een bruiloft moet worden genoten met de 5 zintuigen en herinnerd met het hart.

Met hoofdkantoor in Medellin , Colombia en kantoren in New York en Punta del Este, heeft het 14 jaar ervaring en meer dan 750 nationale en internationale evenementen georganiseerd in Latijns-Amerika en heeft het zijn eigen Bridal Boutique gelanceerd met een eigen lijn servies, glaswerk, luxe beddengoed evenals hun eigen lijn van jurken voor bruiden, vriendjes en kinderen.

Zijn weddingplanner in Colombia heeft de nationale steun van het Medellín Bureau, evenals een lid van de ABC, Association of Bridal Consultant met een aanwezigheid in 34 landen internationaal, hij is de algemeen directeur bij Married in Medellin en een lid van de Ceremonial Hall en Protocol van Medellín, bovendien heeft zijn bedrijf de certificering in kwaliteit ISO 20121 voor duurzame evenementen.

Bezoeker, laat een review achter over Leonardo Artigas Wedding Planning Agency en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Leonardo Artigas Wedding Planning Agency

5.0 11 reviews
Door Royal
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

We raden Mr. Leonardo aan als een geweldige professional en een heel goed persoon, zeer attent en uitstekend aanwezig, naast het maken van droombruiloften van de hoogste kwaliteit.

bij Royal Music

Misbruik rapporteren
Door Fatima
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Uitstekende service, goede sfeer en professionaliteit! Het was zonder twijfel de bruiloft van het jaar!

Misbruik rapporteren
Door Brittany
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hallo, wij zijn Bretagne en George uit Australië. Leonardo Artigas is geweldig, hij organiseerde onze bruiloft en we vonden het geweldig, het was voor ons heel gemakkelijk om hem te vertrouwen, we onderzochten zijn ervaring en zijn geloofsbrieven en hij gaf ons veel zekerheid als het ging om het leveren van ons geld. Ik heb alles gesproken en was altijd beschikbaar. We bevelen het aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nuestros honorarios pueden pagarse en efectivo, transferencia bancaria o con tarjeta de crédito.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Trabajamos en base a un % o un honorario fijo. Las comisiones o descuentos especiales que el proveedor otorga a la empresa (Nativo Planners) se transfieren al presupuesto general del cliente.

Adres

Stad: