Home Weddingplanners Weddingplanners Guanajuato Weddingplanners Guanajuato

Wedding & Events by Leonardo Favela

vertalen

Leonardo Favela is een marktspecialist van beroep, gepassioneerd door bruiloften, coördinatie en decoratie van sociale en zakelijke evenementen en CEO van Leonardo Favela Weddings & Events

Toegewijd aan het ontwerp, de logistiek, de productie en uitvoering van bruiloften en evenementen sinds 2014 als een onafhankelijk bedrijf en met verscheidene voorgaande jaren van ervaring in de marketing en evenementen aan het Mexicaanse Rode Kruis in de hoofdstad van Potosina, vanaf het begin en tot de datum van de groei van zijn merk is opmerkelijk, met als hoofddoel om onvergetelijke ervaringen te ontwerpen.

Deze specialist met uw team zal u uitstekende hulp bieden. Bovendien, met absoluut professionalisme, vreugde, motivatie en met als enig doel om uw langverwachte dag uniek en speciaal te maken. Leonardo Favela Weddings & Events zal het heerlijk vinden om aan jouw zijde te werken en zal het geluk hebben je vertrouwen te hebben.

Met zijn uitstekende ontwerpvoorstellen, vriendelijke service, uitstekende organisatie, naast andere voordelen die u kunt bieden, zal Leonardo Favela Weddings & Events proberen uw verwachtingen te overtreffen, uw bruiloft zal u betoveren! Het zal je beste medeplichtige zijn om alles wat je je voorstelt op je meest bijzondere moment te maken , je zult van je werk houden. U hoeft alleen maar uw contactpersoon te maken, uw vragen te stellen en u voor te bereiden op een onvergetelijke bruiloft.

Bezoeker, laat een review achter over Wedding & Events by Leonardo Favela en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wedding & Events by Leonardo Favela

5.0 11 reviews
Door Karla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zeer professioneel, uitstekende service.

Misbruik rapporteren
Door coco
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen
Alles wat Leonardo doet is fantastisch.
Misbruik rapporteren
Door alondra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
We zijn erg dankbaar voor al je werk in ons evenement.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Adres

Stad: 37800