Leonor Espinosa is een van de beste chef-koks van het land, haar gastronomische voorstel is niet gebouwd met technieken, maar met veel liefde, dus om haar extraverte en opgewekte persoonlijkheid uit te drukken in elk van haar gerechten. Het is beroemd om zijn corvina-tamales, Kola Román-ijs en tonijn die met cultral mieren wordt verzegeld. Geef uw bruiloft smaak met deze expert uit Cartagena , die momenteel het uitstekende restaurantproduct van haar oprichting, Leo en Misia, beheert.
Deze geweldige vrouw en chef-kok heeft een groot deel van haar leven gewijd aan de culinaire cultuur en het creëren van nieuwe trends, te beginnen van onze erfenis van de verschillende historische invloeden van de komst van de Spanjaarden tot onze dagen, het genereren van een belangrijk erfgoed van ons land voor de wereld. Zo bied ik de Colombiaanse keuken verbeterde waarden, gevoelens, kunst en emoties, die zijn verkregen door de ervaring met de voorouderlijke gemeenschappen van het land. Neem contact met haar op om uw unieke en zeer exclusieve keukenvoorstel op uw bruiloft te hebben .