Home Weddingplanners Weddingplanners Antioquia Weddingplanners Medellín

We werken vanuit Emotion, ervaringen ter ere van Zijn in LICA CREATIVA denken, handelen en werken anders om gevoelens en emoties aan te raken .

LICA heeft een ervaring van 6 jaar op de markt en heeft binnen haar werkgroep professionals en opgeleide specialisten opgenomen om uw droom waar te maken.

Onder leiding van onze Creative Director, Lina Vargas,   Wedding Planner gecertificeerd door de UBA University in Buenos Aires, Argentinië, toegewijd leider, uitvoerder van ideeën en dromen van vele bruiden die dankzij haar charisma erin is geslaagd om in de harten van haar klanten te blijven.

In LICA hebben we een breed portfolio om die dag te laten dromen. Innovatie is onze aanraking, we zijn pioniers in het online maken van bruiloften via streaming. We hebben ook 3 exclusieve landen om uw bruiloft te realiseren.

SERVICES

Wedding Planner - Decoration - Setting Events - Event Production - Verhuur meubelen en huishoudelijke apparaten

Bezoeker, laat een review achter over Lica Creativa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Lica Creativa

5.0 15 reviews
Door Daniela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste weddingplanner voor je huwelijk - waar je ook gaat trouwen

Mijn huwelijk is in Santa Marta en toch heb ik haar (Lina) gekozen omdat ze binnen mijn budget past en een heel goede stijl heeft. Ik raad het ten sterkste aan.

Misbruik rapporteren
Door Lina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De dag van ons huwelijk was de gelukkigste dag van ons leven en het was allemaal te danken aan Lica Creativa. Ik raad dit team van weddingplanners met gesloten ogen aan. Ze zijn professioneel, recursief en super vriendelijk. Ze doen er alles aan om uw huwelijk tot een succes te maken. We houden heel veel van je. Andres en Lina. <3

Misbruik rapporteren
Door Mafe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De bruiloft van mijn dromen! Bedankt @licacreativa voor het laten gebeuren !!! Lina en Andres zijn de beste ter wereld! Ik hou van jou!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: