Home Weddingplanners Weddingplanners Zug Weddingplanners Zug

Liebesding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Zug Weddingplanners Zug

Liebesding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

We houden ervan om met mensen samen te werken en mensen samen te zien vieren. Voor ons is huwelijksplanning een perfecte combinatie van onbeschrijfelijke emoties, perfecte voorbereiding en een individueel ontwerp.

We zijn altijd gefascineerd en geïnspireerd geweest door de wereld van bruiloften en evenementen. We hebben al veel ervaring met het voorbereiden, adviseren en organiseren van een grote diversiteit aan bruiloften. We zouden onszelf omschrijven als zeer goed georganiseerd met oog voor design en details. In ons werk willen we veel lieve stellen ondersteunen bij het plannen en voorbereiden van hun belangrijkste dag en hun dag zo aangenaam mogelijk maken - individueel afgestemd op elk stel. Het onderwerp bruiloftsontwerp is ook belangrijk voor ons en dat de bruiloft is ontworpen met een mooie rode draad.

Bezoek ons in onze winkel en kantoor in de oude binnenstad van Zug of maak een gratis kennismakingsgesprek.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Liebesding

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(5)
riedmueller7228
Door J
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onze bruiloft was een onvergetelijke ervaring die ons de rest van ons leven zal bijblijven. We worden nog steeds meegesleept door de heerlijke vibes die het huwelijksfeest teweegbracht. We zijn u - het Liebesding-team - enorm dankbaar voor het zo liefdevol, elegant, energiek en professioneel begeleiden van ons gezelschap. Van de voorbereiding tot de uitvoering voelden wij ons altijd absoluut veilig bij u. Je was uitstekend in de beste en waarste zin van het woord, veel verder dan goede professionaliteit. En dankzij jullie hadden we genoeg ruimte om ons emotioneel voor te bereiden op deze mooiste dag. Hartelijk dank voor alles! Ja

Misbruik rapporteren
Anna_Christian
Door Anna
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Simone en Marleen vergezelden ons tijdens de bruiloftsplanning en op de trouwdag met veel liefde, verve en goede ideeën en suggesties. Op de trouwdag werden ze ook ondersteund door Caro.

Dankzij dit ervaren, professionele en humoristische team van vrouwen was onze bruiloft onvergetelijk en dromerig. Alles was goed georganiseerd en tegelijkertijd was deze speciale dag volledig ontspannen voor ons. We konden achterover leunen en genieten van de viering met onze familie, groomsmen en vrienden.

Misbruik rapporteren
roxana.heeb
Door Roxana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Had simone en marleen geboekt voor onze bruiloft om ons te helpen met de organisatie etc. Alles ging geweldig, zelfs als onverwachte gasten kwamen, konden ze het gemakkelijk doen zonder dat de gasten zich ongewenst voelden. Echt geweldig. Ook was de bloemist die haar aanbeveelde geweldig. Alles was prachtig versierd met kleine details waar we nooit aan hadden gedacht. Het proces en de communicatie was gewoon suoer. Kan haar aanbevelen

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6300

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact