Home Weddingplanners Weddingplanners Zug Weddingplanners Zug
vertalen

We houden ervan om met mensen samen te werken en mensen samen te zien vieren. Voor ons is huwelijksplanning een perfecte combinatie van onbeschrijfelijke emoties, perfecte voorbereiding en een individueel ontwerp.

We zijn altijd gefascineerd en geïnspireerd geweest door de wereld van bruiloften en evenementen. We hebben al veel ervaring met het voorbereiden, adviseren en organiseren van een grote diversiteit aan bruiloften. We zouden onszelf omschrijven als zeer goed georganiseerd met oog voor design en details. In ons werk willen we veel lieve stellen ondersteunen bij het plannen en voorbereiden van hun belangrijkste dag en hun dag zo aangenaam mogelijk maken - individueel afgestemd op elk stel. Het onderwerp bruiloftsontwerp is ook belangrijk voor ons en dat de bruiloft is ontworpen met een mooie rode draad.

Bezoek ons in onze winkel en kantoor in de oude binnenstad van Zug of maak een gratis kennismakingsgesprek.

Bezoeker, laat een review achter over Liebesding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Liebesding

4.9 4 reviews
Door Anna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Simone en Marleen vergezelden ons tijdens de bruiloftsplanning en op de trouwdag met veel liefde, verve en goede ideeën en suggesties. Op de trouwdag werden ze ook ondersteund door Caro.

Dankzij dit ervaren, professionele en humoristische team van vrouwen was onze bruiloft onvergetelijk en dromerig. Alles was goed georganiseerd en tegelijkertijd was deze speciale dag volledig ontspannen voor ons. We konden achterover leunen en genieten van de viering met onze familie, groomsmen en vrienden.

Misbruik rapporteren
Door Roxana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Had simone en marleen geboekt voor onze bruiloft om ons te helpen met de organisatie etc. Alles ging geweldig, zelfs als onverwachte gasten kwamen, konden ze het gemakkelijk doen zonder dat de gasten zich ongewenst voelden. Echt geweldig. Ook was de bloemist die haar aanbeveelde geweldig. Alles was prachtig versierd met kleine details waar we nooit aan hadden gedacht. Het proces en de communicatie was gewoon suoer. Kan haar aanbevelen

Misbruik rapporteren
Door Tanja
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ochsner Balloons supplierd balloon decor voor een bruiloft in Mettmenstetten, waar Simone Glarner van Liebesding een weddingplanner was. Ik was erg blij om met haar te werken. Alles was heel goed georganiseerd - alle vergaderingen waren altijd duidelijk en professioneel voorbereid. Ze had altijd de controle over de situatie en kon zeer goed geïnformeerd zijn. En last but not least - Simone is erg aardig als persoon en het is een plezier om met haar te werken. Ik kijk uit naar meer bruiloften met liefdesaffaires!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 6300