Lisbon Wedding Planner

Top
leverancier
ZIWA
WINNER'20
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Lisbon Wedding Planner is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van bruiloften aan de kust van Lissabon.

Ons hele weddingplanners- team is erop gericht u het beste van Portugal te bieden ter viering van uw bruiloft in Lissabon: zon, zee en speciale herinneringen.

We combineren uitzonderlijke trouwlocaties met premium trouwdiensten. Wij produceren unieke en op maat gemaakte bestemmingsbruiloften in Portugal in luxueuze trouwvilla's aan zee, historische en vintage eigendommen in Sintra, moderne en moderne trouwlocaties bij de zee en / of in vijfsterrenhotels.

Wij zijn wedding planners erkend als experts in het coördineren van bruiloften en we garanderen volledige communicatie met onze paren, zodat zij de beste advies- en ondersteuningsdienst kunnen hebben. We beschikken over een uitgebreide lijst met contacten, professionele kennis over alle wettelijke huwelijksprocedures die nodig zijn om te trouwen in Portugal en een mix van professionals die vloeiend zijn in het Portugees en het Engels.

We waren blij om alle huwelijksdiensten te vinden die u nodig heeft voor uw speciale dag; trouwlocaties, catering, decoratie, kerken, ambassades, bruidswinkels, transport, muziek, fotografie, haar en make-up. We gaan je bruiloft in Portugal gewoon perfect maken!

Ontdek met ons - Lisbon Wedding Planner - de trouwruimte waar je altijd al van hebt gedroomd en het meest geschikte bruiloftspakket voor jou en je liefde.

Breng gewoon je liefde, familie en vrienden mee om je bruiloft in Portugal te delen en laat al het andere bij ons achter.

_____________________________________________________________________________

 

Lisbon Wedding Planner is een gespecialiseerd bedrijf in huwelijksorganisatie aan de kust van Lissabon, in Portugal.

Al onze wedding planners richten zich op het aanbieden van het beste van Portugal voor uw huwelijksfeest in Lissabon: zon, zee en speciale herinneringen.

Bij Lisbon Wedding Planner combineren we beide uitzonderlijke trouwlocaties met uitstekende huwelijksdiensten. Wij streven ernaar om alleen unieke en op maat gemaakte bestemmingsbruiloften in Portugal te produceren in luxueuze strandvilla's aan de kust in Estoril en Cascais, historische en vintage landgoederen in Sintra, moderne en moderne trouwlocaties aan zee en / of in elegante trouwlocaties van het Five Star Hotel.

We zijn gekende weddingplannerspecialisten in bruiloftscoördinatie, omdat we te allen tijde volledige communicatie met onze koppels garanderen, zodat zij de beste bruiloftsraadplegingsservices en -ondersteuning kunnen hebben. Om ervoor te zorgen dat u alleen het beste ontvangt, hebben we een essentiële lijst met contacten, professionele kennis van alle wettelijke procedures om te trouwen in Portugal en een mix van vloeiende professionals in zowel het Portugees als het Engels.

Bij Lisbon Wedding Planner zijn we meer dan blij om u aanvullende huwelijksdiensten te bieden die u misschien nodig heeft voor uw speciale dag in Portugal; zoals locaties, catering, decoratie, kerken, ambassades, bruidswinkels, transport, muziek, fotografie, haar en make-up. We zullen er alles aan doen om uw bruiloft in Portugal gewoon perfect te maken!

Lisbon Wedding Planner - om uw droom trouwlocatie in Portugal te vinden, samen met het trouwpakket dat het meest geschikt is voor u als koppel.

Laat al het andere bij ons, want u moet uw partner, uw familie en uw vrienden meenemen om met u te delen, uw geweldige trouwbestemming in Portugal.

Bezoeker, laat een review achter over Lisbon Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Para a reserva da data e espaço de casamento é necessário pagamento de 20% do total e os restantes devem ser pagos 30 dias antes do casamento se realizar. É possível agilizar outras condições.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1500
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A nossa equipa de wedding planner é composta por profissionais experientes na realização de casamentos em vários espaços de casamentos na Costa de Lisboa. Assistem os nossos casais ao minuto, auxiliam com todos os processos de casamento e falam fluentemente português, inglês, francês e espanhol.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 1675
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden