• Prijsklasse Midden

Wij vertegenwoordigen verschillende producenten en oefenen de prijzen van het wijnhuis !!!

Met een gemiddelde van 400 bruiloften per jaar is Livimport een referentie geworden onder de beste ceremonialisten, buffetten en feesthuizen in Rio de Janeiro. Wij zijn een drankenverdeler, gespecialiseerd in mousserende wijnen met 15 jaar ervaring , klaar om de bruiden te ontmoeten met alle genegenheid die ze verdienen om hun grote droom te realiseren.

We werken op zendingbasis met geplande levering en afhaling . Het is een garantie dat u uw huwelijksdrank niet zult missen! En de economie en het comfort om te weten dat het alleen wordt uitgegeven aan wat er daadwerkelijk wordt verbruikt. Onze logistiek zorgt voor het hele proces van communicatie met ceremonialisten en feesthuizen waardoor drinken minder zorgwekkend is voor de achterstand van de bruid.

Onze exclusieve en bekroonde mousserende wijnen , handgemaakt in samenwerking met zuidelijke boetieks, kunnen worden geproefd in ons kantoor, waar we ook compleet advies geven aan bruiden en ceremonialisten, waarbij we passende tips en drankindicaties geven voor elke bruiloft en ideale hoeveelheden om aan te passen. worden gekocht en verzonden.

Plan een gratis en gratis proeverij en sta versteld dat uw bruiloft een exclusief drankje met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zal hebben.

Bezoeker, laat een review achter over Livimport Wine & Spirits en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Livimport Wine & Spirits

4.9 4 reviews
Door Renata
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik hield ervan Liv Import te hebben gekozen, iedereen prees prosecco Bardot en Bardot rosé, wat een exclusiviteit is van het bedrijf, zijn heerlijke drankjes met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Ik huurde ook een reizende kar die voor de mousserende ijskoude gasten bij de kerkdeur dient voordat de ceremonie begon, ik trouwde in de Santa Ignez-kapel. Toen stond dezelfde kinderwagen geparkeerd bij mijn ontvangstnota 1000

Misbruik rapporteren
Door Tomas
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldige keuzes van mousserende wijn en uitstekende service!

Voor degenen die op zoek zijn naar sprankelende kwaliteit met een groot kostenvoordeel is het de moeite waard.

Ik raad aan om blind te proeven!

Misbruik rapporteren
Door Fernanda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren erg blij met de Livimport-service. De blinde proeverij was erg cool en we kozen voor de sprankelende Bardot die super werd geprezen door onze gasten.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Boleto Bancário, depósito, cartão de débito ou crédito.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Venda por consignação - Assessoria completa para cálculo das bebidas - Assessoria na escolha e harmonização das bebidas - Entrega e coleta programadas já inclusas nos preços para o Rio de Janeiro. Espumantes Artesanais exclusivos e premiados vindos diretamente da vinícola para as noivas com preços acessíveis! Estamos em constante pesquisa dentro e fora do Brasil por vinícolas que tem produtos de qualidade e que não comercializados em supermercados. Negociamos grandes volumes para que o produto chegue ao mercado com baixo preço. Acompanhamos todo o processo de nossos espumantes desde a colheita da uva até o envase. Nossos espumantes saem da vinícola pro nosso estoque e do nosso estoque direto pra sua festa, menos viagens, menos tempo faz com que tenhamos sempre produtos frescos, com muito aroma,perlasse e espuma!!!! Realizamos degustações ás cegas individual com horários pré agendados, durante a degustação tiramos todas as dúvidas do casal e orientamos as quantidades e harmonizações.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 22640904
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden