Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Liven Photography

  • Bedrijfskenmerk: Calidad técnica
  • Website

Liven Photography is een bedrijf opgericht door een jong team van fotografen, afgestudeerden in architectuur, perfectionisten en met enthousiasme. Ze zijn al jaren professioneel bezig met huwelijksfotografie en vallen op door de technische en compositorische kwaliteit van hun snapshots. Ze begrijpen fotografie als een manier om contact te maken met mensen, een brug, een manier waarop ze emoties kunnen vastleggen en uiten.

Het is een team dat beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van professionele fotografie, wat het koppel een hoogwaardige service en helderheid garandeert, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Ze bieden een andere, frisse en spontane trouwvideo die de belangrijkste momenten van de dag verzamelt op het ritme van zorgvuldig geselecteerde muziek !!

De sleutel tot hun succes is hun passie voor wat ze doen. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, voeren ze een voorstudie uit van alles met betrekking tot de link, van de locatie tot de gasten die aanwezig zullen zijn. Het belangrijkste doel is om verder te gaan dan alleen maar te rapporteren en in elke momentopname de persoonlijkheid van mensen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Ze zijn geen voorstanders van gedwongen houdingen of kunstmatige uitdrukkingen, maar ze wedden op de spontaniteit van elk moment!

Bezoeker, laat een review achter over Liven Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Liven Photography

5.0 18 reviews
Door Valerie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

SPECTACULAIR!!! Zijn werk is uniek en zijn foto's zijn een getrouwe en prachtige weerspiegeling van onze trouwdag. Bedankt voor het creëren van deze herinnering die we ons hele leven met grote genegenheid zullen koesteren!

Misbruik rapporteren
Door Teresa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ernst, goed advies en een aantal ongelooflijke foto's.

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zonder twijfel is het kiezen van LIVEN voor de meest bijzondere dag van je leven een succes. De behandeling van het hele team is van begin tot eind onverslaanbaar, zelfs zo dat je aan het einde van de dag wilt dat ze blijven en samen met jou van het feest genieten. Naast geweldige professionals zijn ze vriendelijk, aanhankelijk, goed opgeleid, zijn ze altijd op de hoogte van alles ...

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Calidad técnica

Adres

Stad: 28010