Liven Photography

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Liven Photography is een bedrijf opgericht door een jong team van fotografen, afgestudeerden in architectuur, perfectionisten en met enthousiasme. Ze zijn al jaren professioneel bezig met huwelijksfotografie en vallen op door de technische en compositorische kwaliteit van hun snapshots. Ze begrijpen fotografie als een manier om contact te maken met mensen, een brug, een manier waarop ze emoties kunnen vastleggen en uiten.

Het is een team dat beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van professionele fotografie, wat het koppel een hoogwaardige service en helderheid garandeert, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Ze bieden een andere, frisse en spontane trouwvideo die de belangrijkste momenten van de dag verzamelt op het ritme van zorgvuldig geselecteerde muziek !!

De sleutel tot hun succes is hun passie voor wat ze doen. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, voeren ze een voorstudie uit van alles met betrekking tot de link, van de locatie tot de gasten die aanwezig zullen zijn. Het belangrijkste doel is om verder te gaan dan alleen maar te rapporteren en in elke momentopname de persoonlijkheid van mensen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Ze zijn geen voorstanders van gedwongen houdingen of kunstmatige uitdrukkingen, maar ze wedden op de spontaniteit van elk moment!

Bezoeker, laat een review achter over Liven Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Liven Photography

4.9 16 reviews
Door anitarementeria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zonder twijfel is het kiezen van LIVEN voor de meest bijzondere dag van je leven een succes. De behandeling van het hele team is van begin tot eind onverslaanbaar, zelfs zo dat je aan het einde van de dag wilt dat ze blijven en samen met jou van het feest genieten. Naast geweldige professionals zijn ze vriendelijk, aanhankelijk, goed opgeleid, zijn ze altijd op de hoogte van alles ...

Misbruik rapporteren
Door lucarubi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hun professionaliteit en hun "weten hoe ze elk moment kunnen vastleggen" maken hen zonder twijfel de beste fotografen. Ze zijn artiesten!

Misbruik rapporteren
Door anamariaripe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stop met nadenken over wat er nog over is van je bruiloft als er tien jaar voorbijgaan? Precies, je hebt herinneringen, beelden en emoties geraden. En vraag je nu af hoe het je zal lukken om een beetje van dat alles voor het leven te houden. Nou, als je het niet goed hebt geraden, het antwoord dat ik je geef, ik LEEF Masters in de kunst van het vastleggen van emoties. professioneel en persoonlijk een onberispelijke baan uitvoeren. Die dag van zenuwen, onvoorziene, huid-diepe emoties zijn er, liefdevol wat ze doen, met je leven op het moment, naar je luisteren, een deel van je zijn, je helpen op elk moment en alles heel gemakkelijk maken.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
LIVEN photography somos un equipo de fotógrafos jóvenes, licenciados en arquitectura y especializados en la fotografía artística de bodas. Por nuestra formación, damos mucha importancia a la calidad técnica y compositiva de nuestro trabajo. Nuestro principal objetivo es plasmarlo todo intentando pasar lo más desapercibidos posible y evitando interrumpir un día tan especial, dando un recuerdo fresco, natural, elegante y cercano del día de la boda.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 28010
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Live stream
  • Artistiek