Love The Look

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Love The Look

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Love the Look boetiek is gevestigd in het hart van Rotterdam op het Weena Zuid 142.

Als juwelier zijn er unieke verlovings- en trouwringen verkrijgbaar die speciaal voor de winkel vervaardigd zijn. Maar zijn jullie op zoek naar iets unieks, dan kun jullie hier jullie wensen laten vervullen, er wordt samengewerkt met de beste buitenlandse ateliers.

Naast de juwelen worden er de meest esclusieve parfums verkocht, waarmee je tijdens je bruiloft je eigen signatuur kunt dragen. Dit gebeurd tijdens een Parfum experience, ten tijde van een parfum experience maak je kennis met de bijzondere parfumhuizen die in de boetiek vertegenwoordigd worden.

Of wil je schitteren tijdens je bruiloft of tijdens een feest, dan kan dit met bijzondere tassen die in het buitenland ingekocht worden, speciaal voor Love the Look. Wil je een statement maken, dan kan dit met de lederen witte vingerloze handschoenen van Paula Rowan. Ook verkrijgbaar in wit!

Bijoux zijn er verkrijgbaar van Marina Fossati, waarmee je, je trouwjurk compleet kunt maken. Daarnaast worden er hoeden verkocht van Stephen Jones, de hoedenmaker van Engeland, 'one of a kind pieces' of de meer reguliere.

Kortom een boetiek dat als je die niet bezocht hebt, je zeker iets gemist hebt!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er zijn bij ons verschillende betalingsmogelijkheden; Er kan per bankoverschrijving betaald worden, contant, per pin, telefoon of creditcard. Er kan om een aanbetaling vooraf gevraagd worden.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Manchetknopen, Tiaras, Anders
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Wij hebben een grote diversiteit aan juwelen in het assortiment en er bestaat de mogelijkheid om een eigen ontwerp te laten maken.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Van dinsdag tm zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur Zondag van 12.00 uur tot 17.00 Afspraken andere tijden is mogelijk, als dit van te voren wordt doorgegeven
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Meningen over Love The Look

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3012 NC

Per Auto, Parkeren Q park Weena, uitgang Weena Zuid, rechtsaf slaan en aan de rechterkant na ongeveer 1 minuut lopen zit de boetiek.

Per Openbaar Vervoer, Rotterdam CS, station uitlopen , links de trambanen oversteken, dan rechts direct zebrapad oversteken. Passage inlopen (links naast Marriot Hotel) helemaal uitlopen, straat oversteken en tegenoverliggende straat inlopen, halverwege rechts is de boetiek.

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken