Home Foto en Video Foto en Video Berlin Foto en Video Berlin
  • Prijs vanaf: 699 €
vertalen

Valentin speelde als een jonge jongen met de grote, oude camera's van zijn grootvader, die zelf een professionele fotograaf was. De passie voor fotografie was vroeg wakker en verspreid over de jaren van zijn leven. Op een gegeven moment besloot hij de kantoorbaan achter zich te laten en van zijn passie een carrière te maken.

Elke huwelijksreportage laat de geliefden zien zoals ze werkelijk zijn, en ik hecht er groot belang aan de sfeer en passie van elke trouwdag vast te leggen op een manier die de kijker van de foto's doet voelen er zelf geweest te zijn. "

Valentijnsfoto's zijn authentiek! Geen poseerde, stijve poses, de geliefden moeten zich op hun gemak voelen en zich gedragen alsof ze helemaal alleen zijn. Dit zorgt voor natuurlijke en vooral kitsch-vrije snapshots gedurende het hele huwelijksverjaardag.

"Het is belangrijk voor mij om een onopvallend onderdeel van het huwelijksfeest te zijn, om elk moment van belang vast te leggen zonder mijn aandacht te trekken, dus ik geef er de voorkeur aan om het bruidspaar te begeleiden vanaf de ochtendvoorbereiding tot de late avonduren op de dansvloer geen afstand te slecht om mijn paren gelukkig te maken! "

Bezoeker, laat een review achter over Lovemoments en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Lovemoments

4.9 17 reviews
Door F
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Valentin, hartelijk dank voor je geweldige werk. We houden van je foto's en hebben nooit gedacht dat ze allemaal zo geweldig zouden zijn. Je had zulke geweldige ideeën van de gebruikelijke 'doen alsof'. En dat is precies wat wordt weerspiegeld in de foto's: natuurlijkheid en plezier. We zijn erg blij met onze beslissing om u als fotograaf te betrekken op onze bruiloft! Franzi en Max

Misbruik rapporteren
Door Isa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn opgewonden !!! Het is niet eenvoudig om een fotograaf te vinden die buiten de gebruikelijke sjablonen denkt! Valentin vergezelde ons de hele dag en we hadden veel plezier. Ik ben dol op de momenten die op de foto's zijn vastgelegd. Elk vertelt een verhaal. De gasten waren erg enthousiast over zijn relaxte stijl =) We bevelen Valentin en Lovemoments zonder meer aan!

Misbruik rapporteren
Door Lena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn verliefd! Valentin vergezelde ons op onze bruiloft en we zijn verrukt. De foto's van Valentine vangen emoties op, volkomen eerlijk en onvoorbereid. Hij heeft een ongelooflijk gevoel voor licht en sfeer en kan beide behendig vastleggen. Zijn handelingen zijn ontspannen en onaangetast. Vaak merkten we niet eens hoe hij om ons heen fotografeerde, dus we waren heel ontspannen en met onszelf - en dat zie je. Sommige foto's hebben ons echt verrast. Zoals een vriend samenvat: de foto's zijn gewoon van jou! Altijd weer.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ich nehme generell eine Anzahlung von 30%. Diese Anzahlung garantiert Ort und Datum der gebuchten fotografischen Begleitung. Der Restbetrag wird innerhalb einer Woche nach dem Hochzeitstag beglichen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
699

Adres

Stad: 1043910439