Luca Bottaro Studio

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Niet voor zaken maar voor passie: dit is een van de pijlers van het werk van Luca Bottaro Studio , een verliefde fotograaf met zijn kunst die uw beste momenten vastlegt om ze tot in de kleinste details uniek en onvergetelijk te maken!
In tegenstelling tot de klassieke huwelijksfotograaf, zal Luca Bottaro, altijd op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën, verward raken tussen de gasten om een andere visie te krijgen dan die welke meestal wordt gevonden in de opnamen die moeten worden opgenomen in het trouwalbum: geen pose, emoties die spontaan en natuurlijk stromen, net als je liefde!
Juist omdat Luca Bottaro werkt op basis van passie en niet van zaken, zal hij een beperkt aantal fotoshoots per jaar maken en dit zal alle gelukkigen die hem op zijn bruiloft kunnen hebben een grote zorg voor postproductie garanderen voor de selectie van de mooiste foto's die u in het album invoegt, evenals bijstellingen om kleuren, contrasten en nuances te verbeteren.
Vertrouw je beste herinneringen aan Luca Bottaro en het resultaat zal de kracht hebben om je te betoveren!

Bezoeker, laat een review achter over Luca Bottaro Studio en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Luca Bottaro Studio

5.0 15 reviews
Door antopulli
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat je meteen opvalt in Luca's opnames is een authentieke en authentieke stijl, zijn foto's gaan recht naar het hart, want daar beginnen ze.
Wat je overwint is zijn passie en de grote warmte die hij overbrengt met zijn persoonlijkheid, met behoud van de strengheid van zijn professionaliteit.
Zijn team is fantastisch, op onze trouwdag "raakten ze in de war met de gasten", waardoor we alle emoties met betrekking tot onze dag volledig konden ervaren. Ze hielpen ook om de angsten van het moment op een formidabele manier te beheersen. Het zijn uitzonderlijke mensen waarmee je je meteen op je gemak voelt!
Maar de echte "klap" wordt ontvangen wanneer je de magie en onmetelijkheid in je foto's en in je "film" ziet. Ik denk dat Luca Bottaro kan worden omschreven als "de verteller van liefde!"

Misbruik rapporteren
Door roberta.sag
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Een team van professionals die vaardigheden, toewijding om te werken, de mensheid omvatten. Naar mijn mening is Trinomio perfect om je trouwdag gewoon perfect te maken.

Prachtige foto's, genomen met zo'n wijsheid die erin slagen om de duizend emoties van dat moment over te brengen.

Hoe deancje ik hen toe. Dag van mijn mondstuk: ze zijn de beste keuze die ik kon maken

Misbruik rapporteren
Door elisacapasso911
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iemand zei: "In de fotografie is er een realiteit die zo subtiel is dat deze meer reëel wordt dan de realiteit." Dit is het werk van Luca en zijn geweldige team ... ze zijn erin geslaagd om onze emoties, onze gemoedstoestanden te vangen met één klik, op een manier die zo natuurlijk is dat u zich omringd voelt door oude vrienden ... een groep professionals zoals weinig anderen. Bedankt, heel erg bedankt voor het geven van unieke emoties door je kunst.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
3000
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
3:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vengono effettuati in 3 Tranche
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ci piace stare al passo con la tecnologia, ci teniamo a sorprendere gli invitati con idee mai viste, ogni anno abbiamo in cantiere nuove idee,nuove foto, un nuovo modo di vedere senza mai dimenticarsi che la vera foto è quella stampata !
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Adres

Stad: 80131
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Live stream
  • Spontane Fotojournalistiek