Home Foto en Video Foto en Video Quintana Roo - Riviera Maya Foto en Video Playa del Carmen

Ivan Luckie Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Quintana Roo - Riviera Maya Foto en Video Playa del Carmen

Ivan Luckie Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van MX$ 20.000
  • Bedrijfskenmerk: Valores y principios
vertalen

Ik leef en droom met fotografie waar ik mijn grootste inspiratie vond op bruiloften door momenten om te zetten in mooie herinneringen en herinneringen.

Altijd opgewonden om foto's te maken, het begon allemaal in 1995 met de liefde voor reizen -wie niet- en het fotograferen van de prachtige panorama's, al snel zouden de reizen mijn nieuwsgierigheid naar culturen en hun diversiteit vergroten, tegelijkertijd de ervaringen van mijn eigen leven dat bracht me ertoe om panoramische, documentaire en "straatfotografie" -fotografie te combineren.

Op een gegeven moment veranderde het leven in bruiloften toen ik de bruiloft van een goede vriend fotografeerde en ze begonnen me meteen aan te nemen en het jaar te vullen met huwelijksevenementen, binnenkort zou de Destination Wedding -markt naar mij op zoek zijn.

Honderden bruiden hebben mijn werk vertrouwd en dit heeft ertoe geleid dat ik bruiloften heb mogen fotograferen in Italië, Californië, New York, Jamaica, de Bahama's, de Dominicaanse Republiek, Peru en op de beste bestemmingen in Mexico, zoals Cancun, Playa del Carmen en de Rivièra. Maya, Los Cabos, Puerto Vallarta en nog veel meer.

============================ ENGELS =================== = ==============================

Ik droom en leef van fotografie en vond in bruiloften mijn grootste levensinspiratie wanneer ik echte momenten omzet in stille herinneringen.

Altijd enthousiast om fotografie te doen, begon allemaal in 1995, reizen om landschapsfotografie te doen, daarna nieuwsgierig naar culturen en herinneringen aan mijn leven bewaren. Ik begin met het maken van straatfotografie; het leven veranderde me in bruiloften toen ik de bruiloft van een vriend fotografeerde en werd meteen geboekt voor het hele jaar en begon te reizen voor bruiloften van bestemmingen.

Vertrouwd door honderden bruiden heeft mijn werk me ertoe gebracht om bruiloften te fotograferen in Italië, Californië, New York, Jamaica, Bahama's, Peru en op de beste bestemmingen in mijn Mexico, zoals Cancun en de hele Riviera Maya, Los Cabos, Puerto Vallarta en vele meer.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
MX$ 20.000
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Valores y principios
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:30
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% para reservar la fecha, y el resto antes o en el día de la boda.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Ivan Luckie Photography

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
lakweber
Door Lakeisha
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn heel dankbaar om een kunstenaar en een mens te vinden, we voelden vanaf het begin een voorliefde voor zijn directe persoonlijkheid, maar erg aardig en gevoelig, die ons deed denken dat onze foto's, zoals ze op zijn pagina zagen, zouden zijn, niet wij we hebben het fout! Ze maakten onze foto's en als de belangrijkste dag van ons liefdesleven kunnen we ze zien en de dag opnieuw beleven.

We danken Luckie voor de prachtige foto's die we zullen delen met onze dierbaren!

Misbruik rapporteren
yortega12
Door Yesenia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn familie en ik zijn dankbaar voor het uitstekende en mooie werk dat Luckie Photography op onze speciale dag heeft geleverd. Vanaf het moment dat we onze afbeeldingen op uw website zagen, onthouden mijn hele familie, vrienden en onszelf het mooie door de prachtige momenten vastgelegd in de foto's. Ik herinner me een vriend die zei: "Ik hou ervan hoe de fotograaf alle LIEFDE en GELUK van die speciale dag heeft vastgelegd, ik kan het voelen wanneer ik de foto's zie!" Ik vraag me altijd af hoe Ivan dat ongelooflijke werk kon doen met professionaliteit, geduld en dat artistieke oog om te vangen wat we voelen in die magische plaats, zo gelukkig en vol liefde. Ik herinner me ook dat ik vroeg hoe hij die foto's in de grot van de Maya's kon maken, maar door zijn artistieke oog neemt hij PERFECTE en PRACHTIGE foto's! met een ongelooflijk licht, kleuren en hoeken, ongelooflijk werk! We zijn erg blij dat we deze geweldige artiest hebben gevonden om onze speciale liefdesdag vast te leggen, bedankt Ivan!

https://www.luckiephotography.com/client-gallery/yesenia-collin-slideshow/

Misbruik rapporteren
ehuy85
Door Epsen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We kozen Luckie voor zijn prachtige foto's, het was waar we lang naar op zoek waren, we geloven dat de foto het belangrijkste is, en we waren niet verkeerd met onze selectie, we hielden van onze foto's, we hebben vele mooie momenten vastgelegd waar we nog lang van zullen genieten, We raden Luckie aan om zijn foto's te maken tijdens zijn bruiloft, het is ongelooflijk.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 77727

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact