Home Foto en Video Foto en Video Quintana Roo - Riviera Maya Foto en Video Playa del Carmen
  • Prijs vanaf: 25.000 €
vertalen

Ik leef en droom van fotografie, waarbij ik op bruiloften mijn grootste inspiratie vond om momenten in grote herinneringen en herinneringen om te zetten.

Altijd enthousiast om foto's te nemen , alles begon in 1995 met de liefde voor reizen - wie niet - en het fotograferen van de prachtige panorama's, binnenkort reizen zou mijn nieuwsgierigheid naar de culturen en hun diversiteit tegelijkertijd de ervaringen van mijn leven doen toenemen die me namen om panoramische, documentaire en "Straatfotografie" fotografie te combineren.

Op een gegeven moment draaide het leven zich om naar bruiloften toen ik het huwelijk van een goede vriend fotografeerde en ik begon onmiddellijk met mij in te huren en het jaar te vullen met trouwevenementen, en binnenkort zou de markt van de bruiloftbestemmingen mij zoeken.

Honderden bruiden hebben mijn werk vertrouwd en dit heeft me ertoe gebracht om bruiloften te fotograferen in Italië, Californië, New York, Jamaica, Bahama's, Peru en op de beste bestemmingen in Mexico zoals Cancun, Playa del Carmen en de Riviera Maya, Los Cabos, Puerto Vallarta en nog veel meer.

ENGELS ============================== =================== =================================

Ik droom en leef van fotografie en vind op bruiloften mijn grootste levensinspiratie als ik echte momenten verander in nog steeds herinneringen.

Altijd enthousiast om fotografie te doen, allemaal begonnen in 1995, op reis om landschapsfotografie te doen, nieuwsgierig naar culturen en herinneringen aan mijn leven bewaren Ik begin met straatfotografie; het leven veranderde in huwelijken als ik een vriend's bruiloft fotografeer en ik werd meteen het hele jaar geboekt en begon met reizen naar bruiloften.

Vertrouwd door honderden bruiden heeft mijn werk me genomen om bruiloften te schieten in Italië, Californië, New York, Jamaica, Bahama's, Peru en op de beste bestemming in mijn Mexico, zoals Cancun en de hele Riviera Maya, Los Cabos, Puerto Vallarta, vele meer.

Bezoeker, laat een review achter over Ivan Luckie Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ivan Luckie Photography

4.9 4 reviews
Door Lakeisha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn heel dankbaar om een kunstenaar en een mens te vinden, we voelden vanaf het begin een voorliefde voor zijn directe persoonlijkheid, maar erg aardig en gevoelig, die ons deed denken dat onze foto's, zoals ze op zijn pagina zagen, zouden zijn, niet wij we hebben het fout! Ze maakten onze foto's en als de belangrijkste dag van ons liefdesleven kunnen we ze zien en de dag opnieuw beleven.

We danken Luckie voor de prachtige foto's die we zullen delen met onze dierbaren!

Misbruik rapporteren
Door Yesenia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn familie en ik zijn dankbaar voor het uitstekende en mooie werk dat Luckie Photography op onze speciale dag heeft geleverd. Vanaf het moment dat we onze afbeeldingen op uw website zagen, onthouden mijn hele familie, vrienden en onszelf het mooie door de prachtige momenten vastgelegd in de foto's. Ik herinner me een vriend die zei: "Ik hou ervan hoe de fotograaf alle LIEFDE en GELUK van die speciale dag heeft vastgelegd, ik kan het voelen wanneer ik de foto's zie!" Ik vraag me altijd af hoe Ivan dat ongelooflijke werk kon doen met professionaliteit, geduld en dat artistieke oog om te vangen wat we voelen in die magische plaats, zo gelukkig en vol liefde. Ik herinner me ook dat ik vroeg hoe hij die foto's in de grot van de Maya's kon maken, maar door zijn artistieke oog neemt hij PERFECTE en PRACHTIGE foto's! met een ongelooflijk licht, kleuren en hoeken, ongelooflijk werk! We zijn erg blij dat we deze geweldige artiest hebben gevonden om onze speciale liefdesdag vast te leggen, bedankt Ivan!

https://www.luckiephotography.com/client-gallery/yesenia-collin-slideshow/

Misbruik rapporteren
Door Epsen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We kozen Luckie voor zijn prachtige foto's, het was waar we lang naar op zoek waren, we geloven dat de foto het belangrijkste is, en we waren niet verkeerd met onze selectie, we hielden van onze foto's, we hebben vele mooie momenten vastgelegd waar we nog lang van zullen genieten, We raden Luckie aan om zijn foto's te maken tijdens zijn bruiloft, het is ongelooflijk.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% para reservar la fecha, y el resto antes o en el día de la boda.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$25,000MXN

Adres

Stad: