Lucyana Sposito Wedding Planner

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Lucyana Sposito's passie voor bruiloften zorgt ervoor dat evenementen buitengewone ervaringen zijn, rijk aan stijl, verfijning en vreugde. Zijn specialiteit is het organiseren van bruiloften. Een unieke passie en een ongeëvenaarde toewijding zijn de belangrijkste kenmerken van deze weddingplanner.  

Droom je van een sprookjeshuwelijk? Heel goed! Lucyana Sposito is het ideale bedrijf om in te huren om niet langer zoveel zorgen te maken over de organisatie van de bruiloft en te genieten van je Day of Dreams. Reken op dit team om uw droom tot leven te brengen.

Heb de bruiloft die je altijd al hebt gewild zonder veel hoofdbrekens te hebben, vertrouwend op ervaren professionals op dit gebied en die je verwachtingen zeker zullen overtreffen.

Zoals Lucyana Sposito zelf zegt: "Het is niet onmogelijk, we maken dromen!"

Bezoeker, laat een review achter over Lucyana Sposito Wedding Planner en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 15 reviews
Door urania.bengue
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lucyana, het is een jaar geleden dat ik ben getrouwd en ik kon de hele dag vandaag niet doorbrengen zonder een hele goede lijn te schrijven dankzij de geweldige planner die je bent. Mijn bruiloft was zonder twijfel een droombruiloft voor mij en mijn man, en je hebt ons zeker geholpen het goed te plannen! Onze duimen omhoog voor de professional in jou, Nuno, je moeder en de rest van het team.

Misbruik rapporteren
Door pauladeocezar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lucyana is een geweldige weddingplanner (we hebben haar gevonden via Zankyou)! Ik was een heel angstige bruid en mijn man is erg (teveel) gehecht aan details. Lucyana wist hoe hij ons kon geruststellen en de beste opties aan onze verwachtingen kon brengen. We zijn erin geslaagd om alles te hebben wat we wilden, met respect voor ons budget / mogelijkheden. Onze bruiloft was gewoon heel bijzonder, alles heel goed georganiseerd, met de beste smaak. Haar leveranciers zijn ook de beste. Je kunt Lucyana, haar team en leveranciers echt vertrouwen; want je feest is in de BESTE handen. Een algemene opmerking van onze gasten: mooiste bruiloft die ze ooit zijn geweest. Veel dank aan Lucyana voor het helpen onze droom waar te maken !! Paula & Jean-Charles

Misbruik rapporteren
Door sidi_62
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden een geweldige tijd om onze bruiloft samen met Lucyana te plannen. Iedereen die met haar werkt, zal zien hoeveel ze geeft en is gepassioneerd over haar werk. Ze luistert echt en doet er alles aan om jouw dromen waar te maken. Ze is erg flexibel en staat altijd open voor aanpassing. Ze creëerde zelfs onze eigen open bar, met onze specifieke drankjes en merken, het was gewoon geweldig! We bevelen Lucyana ten zeerste aan iedereen aan en we kijken ernaar uit om nog veel meer fasen van ons leven samen met Lucyana te plannen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Primeiro pagamento de 50% para pré-reserva e restantes a combinar com os noivos
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
a combinar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Sempre online. Sempre disponível. Não há impossíveis. Perfeccionismo em cada detalhe.Pode tornar numa realidade o dia com que sempre sonhou. Conte com o apoio da Lucyana Sposito e realize todos os seus sonhos! Apoio em todos os detalhes do casamento até ao fim da festa.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004

Adres

Stad: 2780
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus