Home Weddingplanners Weddingplanners Lisboa Weddingplanners Oeiras e São Julião da Barra

Lucyana Sposito Wedding Planner

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Weddingplanners Weddingplanners Lisboa Weddingplanners Oeiras e São Julião da Barra

Lucyana Sposito Wedding Planner

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

De passie van Lucyana Sposito, Wedding Planner en oprichter van LS Wedding Planning, voor bruiloften, zorgt ervoor dat de evenementen buitengewone ervaringen zijn, echt uniek, met verfijning en VEEL vreugde.

Haar specialisatie in bruiloften en 100% focus op de Dream Day Organization, zorgt ervoor dat de bruiloft precies is zoals het paar droomde, maar met de bekende eis van deze professional die pas genoegen neemt met als alles precies is zoals gepland en gepland.

Een unieke passie en ongeëvenaarde toewijding zijn de belangrijkste kenmerken van deze weddingplanner, die zoals hij zegt: "Ik geef mijn ziel aan alle stellen die ik het geluk heb onderweg te ontmoeten".

Droom je van een ongelooflijke bruiloft? Zeer goed! LS Wedding Planning is het ideale bedrijf om in te huren om je geen zorgen meer te maken over de organisatie van de bruiloft en om te genieten van je Day of Dreams. Reken op dit team om uw droom tot leven te brengen.

De bruiloft waar u altijd naar streefde zonder kopzorgen, vertrouwende ervaren professionals op dit gebied en dat zal zeker uw verwachtingen overtreffen.

Zoals Lucyana Sposito zegt: "Niets is onmogelijk, we laten dromen uitkomen!"

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Primeiro pagamento de 50% para pré-reserva e restantes a combinar com os noivos
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Lucyana Sposito Wedding Planner

4.9
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(16)
Prijs/kwaliteit
(16)
Aanrader?
(16)
sofia.mpcastro1
Door Sofia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Lucyana is meer dan een weddingplanner, ze is een vriendin die altijd beschikbaar is en klaar staat om alle vragen en twijfels te beantwoorden die we hebben, hoe gek ze ons ook lijken.

Lucyana heeft een uitstekende kennis van de bruiloftsmarkt in Portugal en zorgt ervoor dat alle aanbieders het beste bij ons passen, en zorgt er ook voor dat ze op de dag zelf op hun best zijn.

Lucyana slaagde er ook in dat onze bruiloft alles had waar we van droomden, met de kwaliteit die we wilden en binnen ons budget. Wat ons onmogelijk leek, werd mogelijk gemaakt met de hulp van Lucyana en geweldige suggesties.

Op onze grote dag was Lucyana meer dan essentieel. Hij coördineerde het hele evenement, van onze voorbereiding en transfer tot kerk, religieuze ceremonie, cocktail, receptie, alle momenten die we hadden voorbereid voor de gasten en zelfs de verrassingen die de gasten voor ons bereiden.

Lucyana was altijd bij ons (tot het einde van het feest, dat na 6:00 uur eindigde) om alle kleine details op te lossen die naar voren kwamen om ervoor te zorgen dat alles perfect was. Wat ons en ons gezin met volle teugen deed genieten van elk moment zonder zich ook maar een seconde te vervelen. Voor ons was dit onbetaalbaar!

Onze bruiloft ging veel verder dan waar we van hadden gedroomd en daarvoor willen we Lucyana uit de grond van ons hart bedanken. Lucyana was in feite meer dan een weddingplanner, ze werd een geweldige vriendin die we in ons leven nemen.

Misbruik rapporteren
urania.bengue
Door Urania
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Lucyana, het is een jaar geleden dat ik ben getrouwd en ik kon de hele dag vandaag niet doorbrengen zonder een hele goede lijn te schrijven dankzij de geweldige planner die je bent. Mijn bruiloft was zonder twijfel een droombruiloft voor mij en mijn man, en je hebt ons zeker geholpen het goed te plannen! Onze duimen omhoog voor de professional in jou, Nuno, je moeder en de rest van het team.

Misbruik rapporteren
pauladeocezar
Door Paula De Oliveira
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Lucyana is een geweldige weddingplanner (we hebben haar gevonden via Zankyou)! Ik was een heel angstige bruid en mijn man is erg (teveel) gehecht aan details. Lucyana wist hoe hij ons kon geruststellen en de beste opties aan onze verwachtingen kon brengen. We zijn erin geslaagd om alles te hebben wat we wilden, met respect voor ons budget / mogelijkheden. Onze bruiloft was gewoon heel bijzonder, alles heel goed georganiseerd, met de beste smaak. Haar leveranciers zijn ook de beste. Je kunt Lucyana, haar team en leveranciers echt vertrouwen; want je feest is in de BESTE handen. Een algemene opmerking van onze gasten: mooiste bruiloft die ze ooit zijn geweest. Veel dank aan Lucyana voor het helpen onze droom waar te maken !! Paula & Jean-Charles

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2780

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact