• Prijsklasse Luxueus

► Profiteer nu van de drone in al onze video-pakketten voor ZankYou-gebruikers!

Vertrouw de realisatie van uw huwelijksfilm toe aan Ludovic GICQUEL Filmmaker .

Deze professional biedt je de mooiste dag van je leven om je te vereeuwigen door een ontroerende filmische film die de hoogtepunten van je bruiloft weergeeft. Met een ervaring van meer dan 10 jaar in productie, zal Ludovic GICQUEL Filmmaker alle details en momenten van handlangers vastleggen om er een echte korte film van te maken, een ode aan de liefde.

vooral   beïnvloed door de modewereld   en artistieke fotografie, Ludovic GICQUEL Filmmaker maakt uw trouwfilm met een andere benadering dan de traditioneel geopereerde. De kunstenaar zal vastleggen   elegante afbeeldingen   en   helder , momenten van   pure emotie   zij   zal dan werken om een prachtige film te leveren die je zo vaak als je wilt met familie kunt bekijken.

Ludovic GICQUEL-filmmaker zal je tijdens een voorbereidingsbijeenkomst meer leren kennen . Deze uitwisseling zal hem in staat stellen om je verlangens te begrijpen en je verwachtingen te bepalen .

Interventie in Parijs , aan de Côte d'Azur , in de Provence , in Zuid-Frankrijk maar ook in Californië of Italië , Ludovic GICQUEL Filmmaker maakt uw trouwfilm waar u deze wilt organiseren. F Aites vertrouwen Ludovic Gicquel Filmmaker   en laat hem je verhaal vertellen om het in foto's te zetten.

Voor elke prijsstudie is het essentieel om vooraf met uw bruiloftsproject te kunnen praten. Ik zou een van mijn Wedding Film-pakketten aanbevelen.

Bezoeker, laat een review achter over Ludovic Gicquel Filmmaker en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ludovic Gicquel Filmmaker

4.9 5 reviews
Door cecileserres1975
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wanneer je de film bekijkt, kan je niet helpen, maar wordt verplaatst. Dit komt precies overeen met wat we leefden: vreugde, delen, familie, liefde. Grote familie dispérsées over de hele wereld en verzameld voor onze bruiloft ... We zijn erg blij met het resultaat. Bedankt dat je dit moment eeuwig hebt gemaakt ....
Bedankt Ludovic.

Misbruik rapporteren
Door farvacqueguillaume.deloni
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren meer dan verheugd dat we onze huwelijksvideo hebben toevertrouwd aan Ludovic GICQUEL, die we hartelijk bedanken voor het feit dat we ons geluk die dag hebben vereeuwigd. Professioneel onder alle omstandigheden (speciale vermelding voor de drone!) En buitengewoon creatief waren ze in staat om alle emotie van onze tijd met grote delicatesse vast te leggen, om een film te leveren die de beste films waardig is.
En vergeet niet de extreme sympathie van Ludovic en zijn team te vermelden!
Nogmaals bedankt aan hen.

Misbruik rapporteren
Door naouellelatreche.haut
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"Wow", "Beautiful", "Superb", dat zei iedereen om me heen toen ik de video van mijn bruiloft zag. Inderdaad, ze is magisch. Dank aan Ludovic voor zijn professionaliteit, zijn luisterervaring, de kwaliteit van zijn werk, zijn reactievermogen en het resultaat van de video. Ik raad je ten zeerste aan hem te contacteren voor je trouwvideo. Je zult niet teleurgesteld zijn! N.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1790 € TTC POUR LE FILM VIDEO
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Paypal, virement, chèque, éspèce.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
J'ai une approche artistique et cinématographique du Film de Mariage. Loin des clichés que l'on peut connaître dans le genre, mes films saisissent vos moments de pure émotion en jouant avec les lieux et les lumières pour les figer. Inspiré par la mode et la photographie artistique, je capture des images élégantes. Chaque mariage est unique. Et à ce titre, je souhaite raconter votre histoire... En images et de manière cinématographique ! Pour toute étude tarifaire, il est primordial de pouvoir échanger téléphoniquement sur votre projet de mariage avant. Je vous recommanderais alors l'un de mes packages de Film de Mariage.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015-2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Je travail avec un second vidéaste et un pilote de drone. Les photographies sont réalisées par un second prestataire en complément de mes offres.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Le délai pour obtenir un film de mariage est environ de trois semaines à un mois selon la période.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Video
  • Artistiek