Home Foto en Video Foto en Video Faro - Algarve Foto en Video Loulé-São Clemente

Luis da Cruz Photography

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Foto en Video Foto en Video Faro - Algarve Foto en Video Loulé-São Clemente

Luis da Cruz Photography

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Foto van 1.000 €
vertalen

Fotografie is mijn passie, ik heb al mijn volwassen tijd gewijd aan het nastreven van deze droom. Bij elke bruiloft is mijn visie om iets persoonlijks en unieks voor mensen te creëren, dingen voor zichzelf te laten gebeuren en de unieke momenten vast te leggen, zonder kunstgrepen, of poses, genieten, lachen, de zenuwen voelen, hun ware essentie vastleggen. Ik heb een heel natuurlijke benadering van de trouwdag. Ik concentreer me op het bouwen van een verhaal door middel van afbeeldingen zonder de dag te verstoren. Ik hou van een gevoelige blik te hebben en aandacht te hebben voor wat er gebeurt. Elk moment is belangrijk en kan verrassend zijn.

Er is niets dat me meer motiveert dan een mooi verhaal, waarin elk beeld over 5, 10 of 20 jaar vanaf nu mensen naar dat speciale moment brengt.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% no momento que sou contratado, os restantes 70% Após a entrega do trabalho.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1989
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Luis da Cruz Photography

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
elsa.gleise
Door Elsa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Luis fotografeerde onze bruiloft in de Algarve in mei en we kunnen hem alleen maar aanbevelen omdat alles perfect is geweest. Luis is niet alleen een geweldige fotograaf, maar hij is ook een mooi mens. Hij is toegewijd, zorgzaam, aardig en gepassioneerd, het was een genoegen om hem de hele dag aan onze zijde te hebben. Hij maakte alles zo gemakkelijk! We zijn natuurlijk heel blij met de foto's, ze zijn prachtig en weerspiegelen zo goed de geest en het geluk van deze zeer speciale dag. Toen we Luis voor het eerst ontmoetten, vertelde hij ons dat hij het leuk vindt om het verhaal van een bruiloft te vertellen met zijn foto's, en dat is iets dat we zo leuk vonden aan zijn werk. Zijn foto's zijn uniek en ongelooflijk levendig.

Misbruik rapporteren
jeffypaul7
Door Jeffy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ontmoette Luis voor het eerst op de bruiloft van mijn vrienden in Portugal. Zodra ik haar trouwfoto's zag, wist ik dat ze mijn trouwfotograaf moest worden. Hij zei meteen ja tegen me en was bereid daarvoor helemaal naar het VK te komen. Ondanks dat hij de bruiloft 3 keer moest uitstellen, was hij altijd aan boord. Hij kwam eindelijk naar het VK en hoewel zijn bezoek gecompliceerd was door de reisbeperkingen, was het het allemaal waard omdat hij de meest verbazingwekkende foto's maakte tijdens mijn bruiloft. Hij kon met elke gast opschieten en nam de meest unieke foto's, en hij zorgde ervoor dat iedereen er op hun best uitzag. Ik wist dat hij goed was van zijn vorige werk, maar toen ik onze trouwfoto's zag, schrok ik hoe geweldig het eruit zag!! Al mijn vrienden en familie hebben hetzelfde gezegd. Iedereen noemde me gek toen ze zeiden dat mijn fotograaf vanuit Portugal zou vliegen voor mijn bruiloft - tijdens covid !! Werken met Luis was zo gemakkelijk en moeiteloos. Hij was onze beste investering!! Veel van mijn vrienden willen hem nu als hun trouwfotograaf!! Ik ben ervan overtuigd dat hij voorbestemd is voor geweldige dingen. Ik heb zoveel geluk dat hij ondanks alle obstakels ermee instemde om onze bruiloft te fotograferen. We zijn je eeuwig dankbaar! Hij biedt een unieke service en is toegewijd aan zijn vak. Hij is niet zomaar een fotograaf, hij is gepassioneerd door zijn werk en zijn foto's zijn daar een bewijs van!!

Bedankt Luis!! Jij bent de beste️

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8100

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact