• Prijsklasse Luxueus

De tijd is gekomen om iets meer te weten te komen over het werk van Luiz Mazinho Fotografia , de professionals die alle details van je liefdesverhaal zullen opnemen, zodat je de eerste keer met dezelfde emotie kunt zien en beoordelen.

Bij elke nieuwe bruiloft die ze fotograferen, willen Luiz Mazinho en Thais de stijl van het paar en hun verwachtingen voor de foto's kennen. De stijl is een documentaire en lifestyle- fotografie , met een spontane, artistieke en ware voetafdruk , met minimale interferentie om foto's echt te garanderen met de essentie van het paar.

Naast deze functie heeft het werk van Luiz Mazinho Fotografia andere elementen die het onderscheiden van andere professionals in het gebied, zoals het houden van maximaal twee huwelijken per datum , soms zelfs één per week; aanwezigheid vanaf het moment dat de bruid gaat om het maken uit totdat zijn partij uit; back-up foto's op de dag met advies om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat; Vijf dagen na de bruiloft ontvangt het paar een preview via de website , 30 werkdagen om alle foto's en levering van het album te ontvangen binnen vier maanden na de bruiloft wordt al het materiaal aan het paar geleverd.

Voor al deze verschillen zijn Luiz Mazinho en Thais de fotografen die alle bruidegoms op een speciaal moment zoals de bruiloft naast de deur willen hebben, en jij ook! Neem nu gewoon contact met ons op, vraag een gratis offerte aan en reserveer uw datum. Met hen heb je de beste en mooiste herinneringen aan je liefdesverhaal.

Bezoeker, laat een review achter over Luiz Mazinho en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Luiz Mazinho

4.9 7 reviews
Door Natalia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze bruiloft was gepland voor ongeveer 3 jaar, omdat ik wou dat het zo perfect was als ik droomde en een aantal vereisten had. Bijvoorbeeld, als alles op de beste manier is vastgelegd, want als we de beelden opnieuw zien, kunnen we alles opnieuw beleven, uiteindelijk gaan sommige details verloren in het geheugen en niets als mooie platen om ons te helpen ze te redden . En dat is hoe beste Luiz Mazinho in het verhaal kwam ... Hij is een ongelooflijk persoon, die onze vriend is geworden, heeft ons essay mooi en duidelijk vastgelegd, ons huwelijk ook. Na de repetitie wensten we heel graag dat hij bij ons was op de bruiloft, maar we dachten dat het niet mogelijk zou zijn. Op de dag van de bruid, geniet ik van mezelf en na drie kloppen op de deur, wie gaat de hotelkamer binnen? Luiz Mazinho, voor ons geluk! Het was een mooie verrassing, omdat je het onmogelijke hebt gedaan om onze bruiloft bij te wonen en te fotograferen. Bedankt, bedankt! Erick en ik zijn erg blij dat ik je heb gevonden, een sensationeel persoon en een geweldige professional! Heel erg bedankt voor het eeuwig maken van onze repetitie en huwelijk met zulke prachtige en sentimentele foto's. We zullen het nooit vergeten en zoals ik al zei, ik hoop dat het andere gelukkige momenten van ons leven kan vastleggen ... Een knuffel en bedankt voor altijd! Natalia en Erick
Misbruik rapporteren
Door Juliana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Luiz, we missen woorden ... Wat een team! Gefeliciteerd, we geven 1000 notitie! Naast professionaliteit, geeft het team liefde aan wat het doet! We hebben geen woorden om te beschrijven wat we voelen, en nu maak je deel uit van onze familie! Bedankt voor alles, je was echt fantastisch! Juliana en Diego
Misbruik rapporteren
Door Amanda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het record van onze bruiloft was sensationeel, foto's van elk detail, kijk, gelach, alles correct vastgelegd en vereeuwigd in onze harten! Iedereen die ons album ziet, prijst het werk. Het was echt allemaal perfect, zowel werk op de dag als de foto's en bewerken. We houden van alles en zullen dit team zeker bij andere gelegenheden inhuren! We trouwden in de kerk Nossa Senhora do Brasil met de receptie in La Luna. Naast de registratie van de trouwdag, hielden we het fotografisch essay en de documentaire fotografie en alles was perfect! Het is de moeite waard om dit team aan te nemen. Amanda en Rodrigo
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
R$ 6.500,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
12:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% no contrato e o restante podendo negociar algo especial.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Hoje, trazemos a fotografia documental para o casamento. Muitas pessoas se preocupam apenas com o dia do casamento, nos ja preferimos começar bem antes, onde os noivos estão ainda nos preparativos. Contamos a história do casal, pensando em um roteiro com todos os detalhes que fazem parte da história. por exemplo: Acompanhamos a noiva na prova do vestido, onde é a primeira vez que ela se vê de noiva, e o noivo no ajuste do traje, noivos que fazem a própria aliança, noivos que irão reformar um carro antigo da família, enfim, esses e muitos outros detalhes que muitas vezes passam batidos, fazem parte da fotografia documental. Temos outros como Ensaio Pré Wedding Lifestyle, o tão sonhado Destination Wedding, onde vamos para qualquer lugar desse mundão e entre outros diferenciais.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Conto com uma equipe.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
3 meses

Adres

Stad: 04547-003
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Artistiek