• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Als je iets anders wilt, iets unieks voor je bruiloft, moet je beroep doen op M Creation Events .

Reken op de professionaliteit, de nauwgezetheid, de verbeeldingskracht en de beschikbaarheid van Emmanuelle, deze weddingplanner die er alles aan doet om van uw evenement een droomhuwelijk te maken. Een moureuse van de Bordeaux-regio wil ze echt naar voren brengen en laten ontdekken. Ze vindt graag ongewone plaatsen, originele diensten en droom van de bruid en bruidegom .

Wat doet haar team en haar liefde boven alles? Maak mensen blij, laat je inspireren door kleine dingen, eenvoudige ideeën om iets groots te maken. Afhankelijk van uw ideeën, uw wensen en uw budget, verzinnen zij samen met u het recept voor een perfecte bruiloft, volgens uw thema en uw persoonlijkheid.

Je gemeenschappelijke wapen? Wederzijds vertrouwen dat u zult hebben geweven nadat u uw wensen en verwachtingen hebt uitgewisseld om uw behoeften beter te kunnen identificeren.

Hun belofte? Omring jezelf met de beste dienstverleners, zodat echte samenwerking plaatsvindt en elke beslissing in harmonie wordt genomen.

Voor een organisatie van A tot Z, een à la carte evenement of de korte orkestratie van D-Day, heeft u de keuze tussen verschillende formules, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten en aan al uw verwachtingen wordt voldaan.

Geef de stress en de intensiteit van de voorbereidingen voor uw bruiloft op en vertrouw uw organisatie toe aan M Creation Events voor een high-end huwelijk, prestigieus en origineel .

Bezoeker, laat een review achter over M Creation Events en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 35 reviews
Door cachuze
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden het geluk Emma te kiezen om onze bruiloft te organiseren. Ze stond ons toe om topaanbieders te hebben, bood ons droomplekken aan, maar bovenal wist ze hoe ze moest begrijpen wat we in gedachten hadden voor onze droomdag. Als gevolg hiervan was de bruiloft precies zoals we ons hadden voorgesteld: perfect.

Emma was in staat om onze verlangens en specifieke kenmerken te horen en er rekening mee te houden en zich briljant voor te bereiden op deze dag.

Boodschap aan de bruid en bruidegom: Het is echt geweldig om Emma bij je te hebben op de trouwdag, want het staat synoniem voor totale ontspanning (geen mentale belasting om met elkaars kleine verzoeken om te gaan, Emma zorgt ervoor. ;-))

Misbruik rapporteren
Door carlinehuslin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We riepen Emmanuelle op om onze bruiloft te organiseren en midden in de COVID-crisis was het meer dan kostbaar om een professional als zij aan onze zijde te hebben. Emmanuelle luistert naar wat u met uw huwelijk wilt doen om het naar uw imago op te bouwen en aan al uw verwachtingen te voldoen. Dit alles met een glimlach en grote behendigheid, essentiële kwaliteiten om zo'n evenement midden in een crisis te managen. Alle door Emmanuelle georkestreerde providers waren van hoge kwaliteit en droegen bij om dit evenement tot een magisch moment te maken. Vertrouw hem de organisatie van de mooiste dag van je leven toe met je ogen dicht!

Misbruik rapporteren
Door anaisgauthey2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met Emmanuelle is het een organisatie die verzekerd is van je meesterschap. U zult 100% genieten van uw bruiloft met onzorgvuldigheid en lichtheid!

De voorbereiding van je dag wordt uitstekend beheerd in de essentie, maar ook in detail, wat zijn werk een echte en waardevolle kwaliteit maakt!

De beschikbaarheid ervan helpt u meer zelfvertrouwen te krijgen als u de externe organisatie van uw project toevertrouwt! Emmanuelle zal de kwaliteiten van de Bordeaux-regio, atypische plaatsen en lokale producten benadrukken voor een dag vol authenticiteit en elegantie.

Zonder aarzeling aan te bevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 33000
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus