Home Weddingplanners Weddingplanners Guanajuato Weddingplanners San Miguel de Allende

Magaly Calderón Coordinación de Eventos

  • Prijs vanaf: 40.000 €
vertalen

Het organiseren van de bruiloft van je dromen is een zeer belangrijke uitdaging, een uitdaging die alle aandacht van de wereld verdient, omdat het een uniek en onherhaalbaar moment is.

Magaly Calderón   hij weet het en daarom stelt hij zijn multidisciplinaire team en specialist ter beschikking in elk van de gebieden die nodig zijn om een evenement te organiseren.

Magaly Calderón is een grafisch ontwerper van beroep, ze heeft 3 masters in administratieve gebieden en is gespecialiseerd in projectbeheer. Het is ook gecertificeerd door INIBEP, het Ibero-American Institute for Wedding and Event Planners. Met meer dan 8 jaar op de markt is Magaly Calderón een garantie voor professionaliteit en onbetwistbare kwaliteit.

Magaly Calderón Coördinatie van evenementen is het enige bedrijf dat een eigen app heeft voor de vrede en het comfort van haar klanten, waar zij alles kunnen leren over de organisatie van uw bruiloft vanuit de palm van uw hand. Dit is een GEWELDIGE TIP voor al die bruiden die een DENTINY WEDDING IN DE BAJÍO willen, zij het San Miguel, Guanajuato of León.

Ze begeleiden u te allen tijde vanaf de eerste stappen van thematisch ontwerp en stijl. In de planning bekijken ze elk detail van logistiek en programmering, genereren de kalender om alles op tijd en vorm te hebben en zorgen voor de administratie van leveranciers. De dag van het huwelijk houden ze toezicht op alle bewegingen in de vergadering zodat het spectaculair is, zonder de aandacht voor het paar te verwaarlozen.

In Magaly Calderón zijn coördinatie van evenementen toegewijd om te doen wat ze het leukst vinden, namelijk om die kleine momenten te maken, iets voor het leven. Ze bedenken, creëren en creëren scènes van het leven, stukjes geschiedenis en sensaties die je voor altijd laten trillen.

Je kunt erop vertrouwen dat ze een van de beste professionals in Bajío is. Je zult er geen spijt van krijgen!

Bezoeker, laat een review achter over Magaly Calderón Coordinación de Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Magaly Calderón Coordinación de Eventos

4.9 3 reviews
Door priscila
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Onze beste bondgenoot op de bruiloft. Ze overtroffen elk van onze verwachtingen en waren het beste team. Heel erg bedankt voor alles
Misbruik rapporteren
Door Natalia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Echt, als u op zoek bent naar iemand die uw droom op een dergelijke speciale dag laat uitkomen, is er geen betere weddingplanner dan Magaly Calderón. Een uitstekende persoon met een uitstekende menselijke kwaliteit, zijn uitstekende team, allen helpen ons de dag van het evenement zonder je alleen te laten of een minuut, je voelt meer dan zeker dat alles goed zal gaan. We waren verrast en meer dan tevreden! Bedankt Magaly en team!

Misbruik rapporteren
Door Anabel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Magaly heeft een indrukwekkende warmte, vanaf het eerste moment voelt u zich op uw gemak, luistert naar u en stelt innovatieve ideeën voor.

Voer een administratie van je project uit met veel professionaliteit, zonder uit te sluiten dat het heel goed is om te improviseren.

:) Magaly oneindig dankbaar, omdat ze deel hebben uitgemaakt van dat speciale moment.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Anticipó $10,000 más la firma de contrato para comenzar a trabajar.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$40,000

Adres

Stad:
Stad: