Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Barcelona Feest- en Trouwlocaties Barcelona
  • Catering prijs 129 €
  • Capaciteit (zittend): 400
  • Capaciteit (staand): 500
vertalen

Majestic Hotel & Spa heeft verschillende ruimtes voor het vieren van uw bruiloft in een kader van elegantie en savoir-faire met 100 jaar ervaring.

Bij Majestic Hotel & Spa zijn wij experts in de organisatie van unieke en volledig aangepaste bruiloften, waarmee u een uniek en exclusief evenement kunt houden.

Ons team van professionals besteedt aandacht aan elk detail om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis van begin tot einde te maken.

Je kunt je link vieren in het centrum van Barcelona , in onze Mediterranean Room, omdat het een prachtige ruimte is met een grote capaciteit om alle gasten te ontvangen. Majestic Hotel & Spa heeft ruimtes die kunnen worden geprivatiseerd voor de organisatie van de bruiloft volgens uw behoeften.

Ons terras La Dolce Vitae , bevindt zich op de bovenste verdieping van het hotel en is een van de meest indrukwekkende ruimtes in het gehele hotel vanwege het panoramische uitzicht over de hele stad.

Majestic Events wordt gemaakt om alles dat we zijn naar de plek te verplaatsen die u kiest: uw huis, uw bedrijf. En als u nog niet hebt besloten waar u uw evenement wilt uitvoeren, zijn we vastbesloten om de ideale plek te vinden. Speciale nachten, exclusieve combinaties, originele combinaties, ongekende presentaties.

Wij stellen u voor om uw bruiloft op een andere manier te leven, omdat wij u kunnen bieden wat u in gedachten heeft, maar ook wat uw verbeelding kan wensen. Thematische ervaringen, Japanse, Mexicaanse, conceptuele avonden, tientallen jaren ...

Prestigieuze chef-koks bereiden de meest exotische gerechten voor de ogen van hun gasten.

Alle ingelijst in een sfeer en decoratie perfect gedacht en verzorgd voor de gelegenheid. Van welkom tot het laatste moment, je zult een unieke enscenering vinden, waarbij de details ook protagonisten zijn.

Onze chef-kok: David Romero heeft samen met onze adviserende chef-kok Nandu Jubany een ander assortiment menu's gecreëerd op basis van een gepast evenwicht tussen de kwaliteit van de traditionele Catalaanse keuken en de subtiliteit van de moderne keuken.

Van intieme cocktails tot luxueuze recepties, Majestic Hotel & Spa heeft de faciliteiten en ervaring die nodig zijn voor alle soorten bruiloften, waardoor ze een uniek moment zijn.

Bezoeker, laat een review achter over Majestic Hotel & Spa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Majestic Hotel & Spa

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
129
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Prepago del 100% antes de la celebración del evento. 20% como paga y señal en concepto de reserva 50% de depósito 6 meses antes del evento 30% 1 mes antes del evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1918
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
50
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
400
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 08008