1/6
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's

Beschrijving

Making Memories wedding & event planning

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten elkaar het ja-woord te geven. Dit betekent ook dat er veel op jullie afkomt. Waar willen we trouwen, hoe vullen we onze mooiste dag in en hoe maken we onze bruiloft tot een prachtige herinnering? Allemaal vragen waar Making Memories wedding & event planning jullie graag bij helpt.

Een huwelijksdag organiseren vergt veel voorbereidingen en tijd. Een reden om voor een weddingplanner te kiezen. Making Memories organiseert bruiloften waarbij het bruidspaar optimaal van hun mooiste dag kan genieten, zonder zorgen.

Waar staat Making Memories wedding & event planning voor?

Persoonlijk
Making Memories Wedding & event planning staat voor een persoonlijke aanpak. Dit heeft twee kanten.

- Aan de ene kant geef ik het bruidspaar veel persoonlijke aandacht. We hebben veel contact momenten. Hierdoor blijft het bruidspaar goed op de hoogte van mijn werkzaamheden en blijven de lijnen kort.

- Aan de andere kant houd ik van bruiloften met een persoonlijke touch van het bruidspaar. Ik houd niet van doorsnee bruiloften waarbij je niet kunt zien welke twee mensen elkaar het ja-woord geven. Graag kijk ik samen met het bruidspaar hoe we hun persoonlijkheden terug kunnen laten komen. Dit kan door kleine subtiele details of doormiddel van grote gebaren.

Kwaliteit en ontzorgen
Daarnaast is uiteraard kwaliteit erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ik neem het bruidspaar aan de hand en zorg ervoor dat zowel de voorbereidingen als de dag zelf zorgeloos verlopen. Ik werk uitsluitend met top leveranciers waarvan ik weet dat zij de kwaliteit kunnen bieden die mijn bruidsparen verdienen.

Verschillende pakketten

Het maakt niet uit wat jullie budget is, Making Memories wedding & event planning helpt jullie graag om jullie huwelijksdag tot een prachtige herinnering te maken. Ik werk vanuit vaste pakketten, maar bied ook maatwerk aan. Op deze manier kan ik voor ieder bruidspaar een passend voorstel maken. Kijk op www.makingmemories.nu/weddings voor meer informatie over de verschillende diensten:

- Weddingplanning
- Ceremoniemeesterschap
- Styling
- DIY-pakket

Contact

Zouden jullie graag meer informatie willen en/of een keer willen afspreken om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust contact op! Geheel vrijblijvend kom ik bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken.

Details

 • Medium prijzen
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Medium prijzen
 • Wat zijn jullie betalingswijzen?

  We werken met verschillende betalingen. Het gehele bedrag hoeft dus niet in één maal betaald te worden.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • wat zijn uw tarieven?

  van € 195 - € 3245
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: SUEGRAPHY
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in 2017!

Adres van Making Memories wedding & event planning in Noord-Holland:

Gerrit Achterberghof 109 1628 VG Hoorn