Making Memories wedding & event planning

7

Omschrijving van het bedrijf

Willen jullie een onbezorgde bruiloft vol mooie en persoonlijke momenten? Zien jullie op tegen alles wat geregeld moet worden voor jullie mooiste dag en zouden jullie graag wat hulp willen? 

Making Memories wedding & event planning helpt jullie graag! Neem gerust contact op! info@makingmemories.nu • 06-15313102

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. 

Een huwelijksdag organiseren vergt veel voorbereidingen en tijd. Een reden om voor een weddingplanner te kiezen. Making Memories organiseert bruiloften waarbij het bruidspaar optimaal van hun mooiste dag kan genieten, zonder zorgen.

Waar staat Making memories wedding & event planning voor?

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. Dat is waar ik voor sta. Mijn persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door mijn bruidsparen erg gewaardeerd. Ik neem jullie aan de hand en zorg ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Samen maken we jullie bruiloft tot een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Weddingplanning
Het organiseren van een bruiloft is een feestje, maar ook erg intensief. Het is dan ook heel begrijpelijk wanneer jullie wat hulp van een professional kunnen gebruiken. In dat geval bied ik jullie graag mijn diensten aan. Jullie huren Making Memories wedding & event planning in om (een aantal onderdelen van) de bruiloft te organiseren en jullie te ontzorgen. Uiteraard gaat alles in nauwe samenspraak met jullie als bruidspaar.

Ceremoniemeester
Vaak wordt een familielid of goede vriend gevraagd als ceremoniemeester. Een eervolle, maar ook zware en belastende rol. Making Memories wedding & event planning kan taken van de ceremoniemeester overnemen en als professioneel ceremoniemeester worden ingehuurd. Dit kan ook naast jullie eigen ceremoniemeester.

Styling
Naast de planning van jullie bruiloft kan Making Memories wedding & event planning ook de styling verzorgen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in jullie achtertuin of om een mooie locatiebruiloft: Met veel liefde en oog voor detail vertaal ik de wensen van jullie als bruidspaar naar een prachtige en persoonlijke styling.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  We werken met verschillende betalingen. Het gehele bedrag hoeft dus niet in één maal betaald te worden.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 70,- per uur
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 5 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Precies drie weken geleden (zaterdag 22 september 2018) zijn wij getrouwd. Ongeveer een jaar daarvoor hebben wij voor het eerst een vrijblijvend gesprek gevoerd met Sandra. Wij hadden direct een goed gevoel: ze was duidelijk, nuchter, had veel ervaring en begreep toen al precies wat wij wel en niet wilden. Wij hebben gekozen voor pakket brons (ceremoniemeester en weddingplanner). Dit is de beste beslissing die we tijdens onze hele voorbereiding hebben genomen!! Wat een ongelooflijk prettige samenwerking hebben we gehad met makingmemories. Sandra is heel punctueel, gestructureerd, altijd bereikbaar, vooruit- en meedenkend en flexibel. Wij hebben tijdens de hele voorbereidende periode hierdoor de zekerheid gehad dat het helemaal goed zou komen!

De dag zelf was fantastisch, een dag waarin Sandra straalde in onopvallendheid maar alles achter ons rug om tot in de puntjes regelde. Wij hebben hierdoor een geweldige dag beleefd. Ontzettend bedankt!

Kortom, voor een heel plezierige en uitstekende voorbereiding van je huwelijk: zoek contact met Sandra!

Liefs Duncan en Nicole

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra bedankt voor de prachtige dag die mede door jou mogelijk is gemaakt. Doordat het weer drie dagen voor de bruiloft onverwacht volledig omsloeg, moesten we hals over kop op zoek naar nieuwe binnen locaties. Dit was voor jou geen probleem en je regelde dit binnen één dag. Je was er precies op de juiste momenten waardoor wij optimaal van de voorbereidingen en bruiloft hebben genoten. We hebben een heerlijke onbezorgde dag gehad!

Misbruik rapporteren
Door bas.werkbv
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Making Memories wedding & event planning (Sandra) is een uiterst vakkundige wedding planner met een bijzondere persoonlijke benadering. Met haar enorme passie, oog voor detail en creativiteit heeft onze bruiloft betoverd tot de mooiste dag die wij ons hebben kunnen wensen. Ondanks de enorme uitdagingen en tegenslagen heeft Sandra altijd een oplossing en zorgt ze voor een relaxte en gestructureerde aanpak zonder zorgen. Wij zijn Making Memories zeer dankbaar en wij wensen haar toe aan diegene die opzoek is naar seriously the real deal! We love you Sandra!, Klavdia & Bas

Misbruik rapporteren
Door simonebal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord fantastisch. Sandra begrijp snel wat je als bruidspaar wilt. Ze is flexibel en regelt zaken goed. Daarnaast communiceert ze alles met het bruidspaar dat zorgt voor een duidelijk overzicht. Bedankt voor deze geweldige bijdrage van jouw aan onze dag!!

Misbruik rapporteren
Door meisjemies
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra van Making Memories heeft ons geholpen met de voorbereidingen van onze bruiloft 14 juli 2017 en was tijdens de dag ceremoniemeester. Ook heeft zij de styling verzorgd van onze bruiloft. Wij waren heel erg blij met al haar hulp en de styling.

Allereerst vonden wij de verschillende pakketten die zij aanbiedt (te vinden op de haar website) erg overzichtelijk. Heel fijn om van te voren precies te weten wat je kunt verwachten.

Ik ben een echte controlefreak en heb zelf ook ervaring met het organiseren van evenementen, dus ik wist wat er bij kwam kijken. Zodoende zocht ik iemand waarop ik echt kon vertrouwen zodat ik de organisatie op de dag zelf helemaal uit handen zou kunnen geven. Bij Sandra had ik direct dit vertrouwen. Sandra is nuchter, een echte aanpakker en heeft duidelijk alles onder controle tijdens de bruiloft en de voorbereidingen. Daarnaast is ze ook nog eens heel vriendelijk en luisterde ze geduldig naar als onze vragen en zorgen.

Tijdens onze bruiloft zelf was zij er op de juiste momenten, maar liet ze ons zeker genieten van de dag zonder ons bewust te zijn van de organisatie.

Kortom, ik raad Making Memories zeker aan!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland, regel jullie bruiloft perfect met deze toppers!
Foto: SUEGRAPHY
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in 2017!

Adres van Making Memories wedding & event planning in Noord-Holland:

Gerrit Achterberghof 109 1628 VG Hoorn
 • #Midden