Making Memories wedding & event planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Making Memories wedding & event planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 70 €

Willen jullie een onbezorgde bruiloft vol mooie en persoonlijke momenten? Zien jullie op tegen alles wat geregeld moet worden voor jullie mooiste dag en zouden jullie graag wat hulp willen? 

Making Memories wedding & event planning helpt jullie graag! Neem gerust contact op! info@makingmemories.nu • 06-15313102

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. 

Een huwelijksdag organiseren vergt veel voorbereidingen en tijd. Een reden om voor een weddingplanner te kiezen. Making Memories organiseert bruiloften waarbij het bruidspaar optimaal van hun mooiste dag kan genieten, zonder zorgen.

Waar staat Making memories wedding & event planning voor?

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. Dat is waar ik voor sta. Mijn persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door mijn bruidsparen erg gewaardeerd. Ik neem jullie aan de hand en zorg ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Samen maken we jullie bruiloft tot een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Weddingplanning
Het organiseren van een bruiloft is een feestje, maar ook erg intensief. Het is dan ook heel begrijpelijk wanneer jullie wat hulp van een professional kunnen gebruiken. In dat geval bied ik jullie graag mijn diensten aan. Jullie huren Making Memories wedding & event planning in om (een aantal onderdelen van) de bruiloft te organiseren en jullie te ontzorgen. Uiteraard gaat alles in nauwe samenspraak met jullie als bruidspaar.

Ceremoniemeester
Vaak wordt een familielid of goede vriend gevraagd als ceremoniemeester. Een eervolle, maar ook zware en belastende rol. Making Memories wedding & event planning kan taken van de ceremoniemeester overnemen en als professioneel ceremoniemeester worden ingehuurd. Dit kan ook naast jullie eigen ceremoniemeester.

Styling
Naast de planning van jullie bruiloft kan Making Memories wedding & event planning ook de styling verzorgen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in jullie achtertuin of om een mooie locatiebruiloft: Met veel liefde en oog voor detail vertaal ik de wensen van jullie als bruidspaar naar een prachtige en persoonlijke styling.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
70 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
We werken met verschillende betalingen. Het gehele bedrag hoeft dus niet in één maal betaald te worden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Making Memories wedding & event planning

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
nicoleswitzer88
Door Nicole
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Precies drie weken geleden (zaterdag 22 september 2018) zijn wij getrouwd. Ongeveer een jaar daarvoor hebben wij voor het eerst een vrijblijvend gesprek gevoerd met Sandra. Wij hadden direct een goed gevoel: ze was duidelijk, nuchter, had veel ervaring en begreep toen al precies wat wij wel en niet wilden. Wij hebben gekozen voor pakket brons (ceremoniemeester en weddingplanner). Dit is de beste beslissing die we tijdens onze hele voorbereiding hebben genomen!! Wat een ongelooflijk prettige samenwerking hebben we gehad met makingmemories. Sandra is heel punctueel, gestructureerd, altijd bereikbaar, vooruit- en meedenkend en flexibel. Wij hebben tijdens de hele voorbereidende periode hierdoor de zekerheid gehad dat het helemaal goed zou komen! De dag zelf was fantastisch, een dag waarin Sandra straalde in onopvallendheid maar alles achter ons rug om tot in de puntjes regelde. Wij hebben hierdoor een geweldige dag beleefd. Ontzettend bedankt! Kortom, voor een heel plezierige en uitstekende voorbereiding van je huwelijk: zoek contact met Sandra! Liefs Duncan en Nicole

Misbruik rapporteren
linda.vogel.1982
Door Linda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra bedankt voor de prachtige dag die mede door jou mogelijk is gemaakt. Doordat het weer drie dagen voor de bruiloft onverwacht volledig omsloeg, moesten we hals over kop op zoek naar nieuwe binnen locaties. Dit was voor jou geen probleem en je regelde dit binnen één dag. Je was er precies op de juiste momenten waardoor wij optimaal van de voorbereidingen en bruiloft hebben genoten. We hebben een heerlijke onbezorgde dag gehad!

Misbruik rapporteren
bas.werkbv
Door Bas
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Making Memories wedding & event planning (Sandra) is een uiterst vakkundige wedding planner met een bijzondere persoonlijke benadering. Met haar enorme passie, oog voor detail en creativiteit heeft onze bruiloft betoverd tot de mooiste dag die wij ons hebben kunnen wensen. Ondanks de enorme uitdagingen en tegenslagen heeft Sandra altijd een oplossing en zorgt ze voor een relaxte en gestructureerde aanpak zonder zorgen. Wij zijn Making Memories zeer dankbaar en wij wensen haar toe aan diegene die opzoek is naar seriously the real deal! We love you Sandra!, Klavdia & Bas

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1628 VG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact