8
1 van 8
1 van 8
1 van 8
1 van 8
1 van 8
1 van 8
1 van 8
1 van 8

Beschrijving

Making Memories wedding & event planning

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten elkaar het ja-woord te geven. Dit betekent ook dat er veel op jullie afkomt. Waar willen we trouwen, hoe vullen we onze mooiste dag in en hoe maken we onze bruiloft tot een prachtige herinnering? Allemaal vragen waar Making Memories wedding & event planning jullie graag bij helpt.

Een huwelijksdag organiseren vergt veel voorbereidingen en tijd. Een reden om voor een weddingplanner te kiezen. Making Memories organiseert bruiloften waarbij het bruidspaar optimaal van hun mooiste dag kan genieten, zonder zorgen.

Waar staat Making Memories wedding & event planning voor?

Persoonlijk
Making Memories Wedding & event planning staat voor een persoonlijke aanpak. Dit heeft twee kanten.

- Aan de ene kant geef ik het bruidspaar veel persoonlijke aandacht. We hebben veel contact momenten. Hierdoor blijft het bruidspaar goed op de hoogte van mijn werkzaamheden en blijven de lijnen kort.

- Aan de andere kant houd ik van bruiloften met een persoonlijke touch van het bruidspaar. Ik houd niet van doorsnee bruiloften waarbij je niet kunt zien welke twee mensen elkaar het ja-woord geven. Graag kijk ik samen met het bruidspaar hoe we hun persoonlijkheden terug kunnen laten komen. Dit kan door kleine subtiele details of doormiddel van grote gebaren.

Kwaliteit en ontzorgen
Daarnaast is uiteraard kwaliteit erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ik neem het bruidspaar aan de hand en zorg ervoor dat zowel de voorbereidingen als de dag zelf zorgeloos verlopen. Ik werk uitsluitend met top leveranciers waarvan ik weet dat zij de kwaliteit kunnen bieden die mijn bruidsparen verdienen.

Verschillende pakketten

Het maakt niet uit wat jullie budget is, Making Memories wedding & event planning helpt jullie graag om jullie huwelijksdag tot een prachtige herinnering te maken. Ik werk vanuit vaste pakketten, maar bied ook maatwerk aan. Op deze manier kan ik voor ieder bruidspaar een passend voorstel maken. Kijk op www.makingmemories.nu/weddings voor meer informatie over de verschillende diensten:

- Weddingplanning
- Ceremoniemeesterschap
- Styling
- DIY-pakket

Contact

Zouden jullie graag meer informatie willen en/of een keer willen afspreken om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust contact op! Geheel vrijblijvend kom ik bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  We werken met verschillende betalingen. Het gehele bedrag hoeft dus niet in één maal betaald te worden.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  van € 195 - € 3245
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Meningen (3)

4.9
3 meningen
Door bas.werkbv
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Making Memories wedding & event planning (Sandra) is een uiterst vakkundige wedding planner met een bijzondere persoonlijke benadering. Met haar enorme passie, oog voor detail en creativiteit heeft onze bruiloft betoverd tot de mooiste dag die wij ons hebben kunnen wensen. Ondanks de enorme uitdagingen en tegenslagen heeft Sandra altijd een oplossing en zorgt ze voor een relaxte en gestructureerde aanpak zonder zorgen. Wij zijn Making Memories zeer dankbaar en wij wensen haar toe aan diegene die opzoek is naar seriously the real deal! We love you Sandra!, Klavdia & Bas

Misbruik rapporteren
Door simonebal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord fantastisch. Sandra begrijp snel wat je als bruidspaar wilt. Ze is flexibel en regelt zaken goed. Daarnaast communiceert ze alles met het bruidspaar dat zorgt voor een duidelijk overzicht. Bedankt voor deze geweldige bijdrage van jouw aan onze dag!!

Misbruik rapporteren
Door meisjemies
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sandra van Making Memories heeft ons geholpen met de voorbereidingen van onze bruiloft 14 juli 2017 en was tijdens de dag ceremoniemeester. Ook heeft zij de styling verzorgd van onze bruiloft. Wij waren heel erg blij met al haar hulp en de styling.

Allereerst vonden wij de verschillende pakketten die zij aanbiedt (te vinden op de haar website) erg overzichtelijk. Heel fijn om van te voren precies te weten wat je kunt verwachten.

Ik ben een echte controlefreak en heb zelf ook ervaring met het organiseren van evenementen, dus ik wist wat er bij kwam kijken. Zodoende zocht ik iemand waarop ik echt kon vertrouwen zodat ik de organisatie op de dag zelf helemaal uit handen zou kunnen geven. Bij Sandra had ik direct dit vertrouwen. Sandra is nuchter, een echte aanpakker en heeft duidelijk alles onder controle tijdens de bruiloft en de voorbereidingen. Daarnaast is ze ook nog eens heel vriendelijk en luisterde ze geduldig naar als onze vragen en zorgen.

Tijdens onze bruiloft zelf was zij er op de juiste momenten, maar liet ze ons zeker genieten van de dag zonder ons bewust te zijn van de organisatie.

Kortom, ik raad Making Memories zeker aan!

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: SUEGRAPHY
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in 2017!

Adres van Making Memories wedding & event planning in Noord-Holland:

Gerrit Achterberghof 109 1628 VG Hoorn