• Prijsklasse Midden

Gelegen in het hart van Jardins, A CASA VANZETTO, in Alameda Itu, ideaal voor feesten van 40 tot 100 personen, een kleine ceremonie in de ruimte kunnen houden, een DJ en een dansvloer of stem en gitaar inhuren. Het feest hier duurt 5 uur. De plaats is volledig exclusief voor het evenement. Er zijn geen kurkkosten, noch service. De sfeer is inclusief een taart- en snoeptafel en de feesturen zijn flexibel. Het heeft vergulde meubels, antieke kroonluchters, tapijten in alle omgevingen, een witte piano in de lounge en nissen aan de muren met kristallen, dat wil zeggen een heel andere decoratie voor een speciale dag. En om uw bruiloft nog mooier te maken.

Chefs Renata Vanzetto en Aline Frey presenteren een nieuw voorstel voor feesten en evenementen: BUFFET VANZETTO. De onderneming symboliseert de herpositionering van het Buffet Marakuthai, dat deze nieuwe fase concretiseert door nieuwigheden op het menu te combineren met de recepten van zijn 10 jaar succes. In de portefeuille van activiteiten verzamelt de groep verschillende klanten tussen bruiloften, sociale en zakelijke evenementen, die de hoofdstad, het binnenland en de kust van São Paulo bedienen.

Plan een bezoek en bekijk alles wat Casa Vanzetto te bieden heeft om uw bruiloft onvergetelijk te maken!

Bezoeker, laat een review achter over Casa Vanzetto en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Casa Vanzetto

4.9 1 mening
Door Julia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Er is geen ander bijvoeglijk naamwoord om te beschrijven: het was perfect!

Zorg voor elk detail, decoratie, behandeling en de hoofdster: het eten!

Mijn man en ik zijn fodies en wilden een plek met kwaliteitsvoedsel, dus we kozen het Vanzeto-buffet, maar we waren verrast, het was boven onze verwachtingen.

Alle gasten merkten op dat ze de plaats, het personeel (zeer vriendelijk en behulpzaam) en alle gerechten geweldig vonden. Het is verbazingwekkend hoe elk detail is ontworpen om de meest speciale dag van ons leven echt onvergetelijk te maken!

Misbruik rapporteren
Door Ingrid
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

App heeft me al gecharmeerd! Gemakkelijke toegang en praktisch.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
100
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 01421001
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Midden