28

Omschrijving

Je bent op zoek naar een goede fotograaf die de dag van je leven gaat fotograferen. Een huwelijk is misschien wel een van de meest belangrijke gebeurtenissen is in jullie leven.  Je zoekt iemand die met je meedenkt, betrouwbaar is en waar je geen omkijken naar hebt. Tja, en dan is het ook wel erg prettig als hij ook nog betaalbaar is. Zoek niet verder, want je hebt mij gevonden!

Het regelen van een bruiloft levert vaak enorme stress op. Jurk, bloemen, ringen, kapper, etc. Hoe prettig is het als je met de fotograaf alles goed hebt doorgesproken?  Het geeft rust en duidelijkheid.  Daarnaast is de kracht van een goede fotograaf, dat hij nauwelijks opvalt.  Hij heeft oog voor details en zoekt steeds de mooiste momenten.  Want dan pas   ontstaan de allermooiste foto's die je na jaren nog met groot plezier terugkijkt.

Wat kan je verwachten?

Op de trouwdag zelf maak ik een complete serie  van ca. 500 foto's. In principe sta ik de hele dag in dienst van het bruidspaar. Ik werk ALTIJD met twee camera's en twee flitsers. De kans op een defect is nagenoeg nihil. Voor een eventuele fotoshoot is het mogelijk om extra attributen mee te nemen, zoals paraplu's, softboxen, etc.  

Ik besteed veel tijd aan een goede nabewerking en desgewenst is het mogelijk om ook speciale bewerkingen te doen.  De foto's worden ca. binnen een week na trouwdatum opgeleverd. En natuurlijk neem ik vooraf een kijkje op de gewenste trouwlocatie en maak ik afspraken met de eigenaar van de locatie.

Mijn kracht ligt in de verbinding van en tussen mensen. Naast fotograaf ben ik ook professioneel eventorganisator. Ik weet wat gevraagd wordt en wat men verwacht.  Ierdere bruiloft is niet alleen voor het bruidspaar en de familie een feestje, maar ook voor mij!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  700-900
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de werktijden?

  8:00
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  20% aanbetaling en overig na oplevering middels factuur
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Meedenken met de opdrachtgever/ klant. Een goede communicatie en ontzorging. Naast fotograaf ben ik eventmanager, dus ik weet wat men kan en mag verwachten. Beeldconnect is de naam van mijn bedrijf en is om die reden met zorg gekozen. Voorheen bekend als Foto del Mar. De stijl van fotograferen is altijd in overleg met de klant.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van Beeldconnect in Zuid-Holland:

Veenkade 162 2513 EM Den Haag