Home Weddingplanners Weddingplanners São Paulo - SP Weddingplanners São Paulo

Mari Dumanian Assessoria

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners São Paulo - SP Weddingplanners São Paulo

Mari Dumanian Assessoria

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: R$ 800
vertalen

Materialiseer de gevoelens en de wijsjes van het paar op een georganiseerde, goed geplande bruiloft met alle dromen van het paar. Dit is het werk gedaan door Mari Dumanian Advisory .

Mariana en haar team zijn gepassioneerd door het universum van het huwelijk en werken intens, met liefde en toewijding, zodat alle eenvoudige details van de gebeurtenis letterlijk worden vervuld, want ze zijn aanwezig in lichaam en geest in alle stadia van de grote dag.

Als dit is wat u zocht van de professionals die u zullen adviseren, neem dan contact op met Mari Dumanian Assessoria , plan een vergadering en weet alles wat zij voor u en de langverwachte dag kunnen doen: de bruiloft!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
R$ 800
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A combinar com os noivos. - 30% no ato da contratação e o restante 15 dias antes do evento. - 50% no ato da contratação e o restante 15 dias antes do evento. - Parcelado até a data do evento - A vista com 5% de desconto
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mari Dumanian Assessoria

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
luiza.lamas
Door Luiza
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mari en het personeel waren gewoon fantastisch!

Onze bruiloft was georganiseerd met veel perfectie en professionaliteit! Van de vergaderingen en vergadering tot het hele schema van de dag van het feest, we voelen ons zeer welkom, begrepen en zeer goed behandeld door het personeel!

Op de dag van het feest ging alles heel goed! we konden van elk moment genieten, foto's maken, bij onze gasten verblijven en natuurlijk genieten van elk moment!

Zeer aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
zanchettator
Door Alexandre
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het organiseren van een bruiloft is niet eenvoudig. Het was een jaar om over elk detail na te denken, een jaar waarin alles werd gepland. We dachten na over alles wat we wilden en raadpleegden verschillende professionals om ervoor te zorgen dat ons evenement zo magisch was als we wilden. Uiteindelijk hebben we na veel onderzoek voor jou gekozen.

Ik bedoel daarmee, dat het huwelijk zoveel beter was dan we hebben gedroomd en jij bent een van degenen die ervoor verantwoordelijk zijn. Alle bijna 300 gasten wisten alleen hoe ze verschillende keren moesten prijzen en herhalen dat het een van de beste bruiloften ooit was. Ze zeiden dat het mooi, chic, elegant en leuk was. Maar dat betekent niet zoveel, omdat de bruiden dachten dat het een beetje beter was dan dat: het was perfect. Jij en je team waren er zelfs als we ons dat nooit hadden voorgesteld. Zorg altijd voor ons en ook voor alle gasten, zonder iets aan iemand over te laten. Zonder details te verliezen. Zonder iets fout te laten gaan.

Bedankt voor uw bijdrage, uw inzet, toewijding, professionaliteit en het prachtige werk dat is ontwikkeld. We moeten je gewoon bedanken.

bjs

Acauã en Alexandre

Misbruik rapporteren
moamericano
Door Monica
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het heeft ons gelijk vanaf het begin geholpen, de beste marktprijs voor het beste werk dat we konden hebben, echt een steun waar we niet zonder hadden kunnen zijn. We waren erg dankbaar voor de zorg en aandacht waarmee elk detail werd behandeld.

Super, ik raad het aan, ik weet zeker dat we, net als wij, het gevoel hebben dat dit de beste investering voor de bruiloft was.

We vinden het geweldig!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 01448-000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact