Mariage dans l'Air

  • Prijs vanaf: 3.000 €
  • Hoofdwaarde: Mariage conte de fée

Sinds 2006 maakt Mariage dans l'air van uw bruiloft op maat een sprookje!

Er zijn duizend manieren om te trouwen, maar er is er maar één geschikt voor jou.

Of je het nu je hele leven hebt gedroomd of geen inspiratie hebt, of je de hele organisatie van je huwelijksceremonie of receptie wilt delegeren of gewoon wilt profiteren van advies, Mariage dans l'air geeft je de keuze.

Aandacht voor de smaak en persoonlijkheid van elk paar, het op maat gemaakte huwelijksorganisatiebureau Met bijna 15 jaar ervaring stelt Mariage dans l'air al haar knowhow in dienst van huwelijk naar uw beeld , volgens uw wensen.

Geleid door uw emoties en uw fantasieën, zal ons luxe en op maat gemaakte weddingplannerbureau aan uw eisen voldoen. Elk aspect van uw gevoeligheid zal worden geanalyseerd en benadrukt tijdens de opeenvolgende vergaderingen bij de voorbereiding en organisatie van uw bruiloft , en elk detail zal zorgvuldig worden bestudeerd.

Luistervaardigheid, rigoureus advies, creatieve instincten, een vleugje originaliteit, het bureau ontmoet u, begeleidt u en ondersteunt u tot op de dag van uw bruiloft.

Profiteer op maat gemaakte bruiloft van € 3000, rekening houdend met de volgende criteria: geografisch gebied, het aantal gasten, de duur van het evenement.

Strandhuwelijk in Saint Tropez, huwelijk op een Grieks eiland, huwelijk in een boerderij in de Luberon, huwelijk in een wijngaard van Bordeaux, huwelijk in een herenhuis in Parijs , huwelijk in een hacienda in Sevilla, huwelijk in een klooster in Corsica, bruiloft in een landhuis in Normandië, bruiloft in een kasteel in Bourgondië ... Waar u ook maar wilt, zij zorgen ervoor!

Verjaardagen, bar mitswa, communies, hernieuwing van geloften ...

Bezoeker, laat een review achter over Mariage dans l'Air en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mariage dans l'Air

5.0 40 reviews
Door Melissa
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Een geweldige ervaring naast Marriage in the Air op een bruiloft in Zuid-Frankrijk

Misbruik rapporteren
Door Amélie
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

We woonden een bruiloft bij die werd gerund door Mariage dans l'Air. We waren erg verrast door de perfecte organisatie van het evenement, die tot op de millimeter nauwkeurig was afgestemd. Het team is erg warm en attent!

Om zonder aarzelen contact op te nemen voor uw toekomstige bruiloften!

Misbruik rapporteren
Door Martine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dit bureau staat bovenaan! Een service die onze verwachtingen overtreft, alleen goede herinneringen en goede tijden gedeeld. Ik raad aan met je ogen dicht!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A la signature du contrat d'organisation, un acompte de 60% des honoraires est demandé et le solde une semaine avant le mariage. Les règlements se font par virement ou par chèque.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
3000
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Mariage conte de fée

Adres

Stad: 75008
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus