Mariage dans l'Air

Sinds 2006 maakt Mariage dans l'air van uw bruiloft op maat een sprookje!

Er zijn duizend manieren om te trouwen, maar er is er maar één geschikt voor jou.

Of je het nu je hele leven hebt gedroomd of geen inspiratie hebt, of je de hele organisatie van je huwelijksceremonie of receptie wilt delegeren of gewoon wilt profiteren van advies, Mariage dans l'air geeft je de keuze.

Aandacht voor de smaak en persoonlijkheid van elk paar, het op maat gemaakte huwelijksorganisatiebureau Met bijna 15 jaar ervaring stelt Mariage dans l'air al haar knowhow in dienst van huwelijk naar uw beeld , volgens uw wensen.

Geleid door uw emoties en uw fantasieën, zal ons luxe en op maat gemaakte weddingplannerbureau aan uw eisen voldoen. Elk aspect van uw gevoeligheid zal worden geanalyseerd en benadrukt tijdens de opeenvolgende vergaderingen bij de voorbereiding en organisatie van uw bruiloft , en elk detail zal zorgvuldig worden bestudeerd.

Luistervaardigheid, rigoureus advies, creatieve instincten, een vleugje originaliteit, het bureau ontmoet u, begeleidt u en ondersteunt u tot op de dag van uw bruiloft.

Profiteer op maat gemaakte bruiloft van € 3000, rekening houdend met de volgende criteria: geografisch gebied, het aantal gasten, de duur van het evenement.

Strandhuwelijk in Saint Tropez, huwelijk op een Grieks eiland, huwelijk in een boerderij in de Luberon, huwelijk in een wijngaard van Bordeaux, huwelijk in een herenhuis in Parijs , huwelijk in een hacienda in Sevilla, huwelijk in een klooster in Corsica, bruiloft in een landhuis in Normandië, bruiloft in een kasteel in Bourgondië ... Waar u ook maar wilt, zij zorgen ervoor!

Verjaardagen, bar mitswa, communies, hernieuwing van geloften ...

Bezoeker, laat een review achter over Mariage dans l'Air en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 37 reviews
Door JulienLaurent-Georges
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een van de beste Wedding Planner in Frankrijk!

Ik kreeg de kans om met Alexandra samen te werken, haar passie voor het huwelijk, haar scherpe gevoel voor organisatie en haar sympathie barstten los. Ik raad ten zeerste aan.

Julien Laurent-Georges

Photocamex fotograaf

Misbruik rapporteren
Door mathildaperez2309
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bruiloft in de lucht is geweldig!
Dankzij het team konden we genieten van het hele proces, zonder stress,
bevatte ook zoveel meer dan we ons hadden kunnen voorstellen.
Alexandra dacht aan elk klein detail en anticipeerde op alles wat we nodig hadden. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en konden gewoon genieten van de dag!
M&J uit Houston, VS.

Misbruik rapporteren
Door ensalthea
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Huwelijk in de lucht riep ons ensemble op om muzikaal op te treden op 2 bruiloften. Alles was perfect: de menselijke relatie, de professionaliteit!

We waren in staat om 2 zeer verschillende sferen te begrijpen, en dus de zorg van het op maat gemaakte door het bureau, om de klanten tevreden te stellen, met veel elegantie, smaak en verfijning. het maakt dat je wilt hertrouwen!

Tot de volgende keer en veel succes!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A la signature du contrat d'organisation, un acompte de 60% des honoraires est demandé et le solde une semaine avant le mariage. Les règlements se font par virement ou par chèque.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
3000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Panel de prestataires de qualités, force de proposition, secteur couvert très large (ensemble de la France et étranger), expérience de 18 ans dans l'événementiel, prestations adaptées à chaque profil, chaque religion, chaque culture...
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Adres

Stad: 75008
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers