Home Foto en Video Foto en Video Guanajuato Foto en Video Celaya
  • Prijs vanaf: 19.900 €
vertalen

Mayra Ledezma is een fotograaf gespecialiseerd in bestemmingsbruiloften , verlovingssessies en vuilnis in de jurk , maar daarnaast is ze toegewijd om de liefde en persoonlijke details op de foto's vast te leggen waarmee je je huwelijk voor altijd kunt onthouden. En hij doet het, zich laten meeslepen door het avontuur, de dromen en de dwaasheden van de paren die in zijn lens voorbijgaan.

Bij elke bruiloft wordt deze expert de perfecte getuige van de meest unieke en onherhaalbare momenten, met het doel ze om te zetten in foto's en dus niet alleen de mogelijkheid te hebben om ze die dag te leven, maar ook door de jaren heen. Geef haar uw hele verhaal, zij en haar team zullen uw handlangers zijn om de liefde die u speelt met uw partner te bevriezen. Het voelen van de huidchinita zal het minste zijn dat u kunt onderzoeken om elk van uw foto's te zien die zijn geproduceerd door Mayra, die geniet van het leven omringd door prachtige Dromerige en onverschrokken koppels die bewijzen dat ze al hun gevoelens geregistreerd hebben bij de camera.

Aarzel niet om het te overwegen, zodat het je herinneringen produceert, het zal je bezorgen in een spectaculair album om ze van de juiste vorm te behouden. Ze is in Celaya zeer alert op jouw wensen en staat klaar om haar de langverwachte dag met je te delen, dat is haar inspiratie voor dag na dag om de verhalen te blijven vertellen van hen die zich verenigen voor het leven.

Bezoeker, laat een review achter over Mayra Ledezma Photographer en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mayra Ledezma Photographer

4.9 5 reviews
Door Jorge
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Uitstekende service en kwaliteit. Goede smaak in de foto's en flexibiliteit om aan te passen aan uw behoeften.

Mayra is een zeer goede professional in wat ze doet, maar ze is ook een uitgebalanceerde persoon met een uitstekend gevoel voor service.

Sterk aanbevolen, ze zullen er geen spijt van krijgen!

Misbruik rapporteren
Door Alex
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ze is een uitstekende fotograaf met een uitzonderlijk oog om scènes te ontdekken   heldendichten in vrijwel elke omgeving. Hun energie en charisma laten het altijd het beste van het paar markeren door ze zich comfortabel te voelen in elke omgeving.

Misbruik rapporteren
Door Georgina
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Ik beschouw mezelf als een geluk dat ik deel heb mogen uitmaken van het Mayra-team, dat naast een uitstekend mens je zijn ethiek en professionaliteit laat zien en voelen, veel van het leren dat ik had nadat ik aan hun zijde had gewerkt. Ze weet hoe ze moet luisteren en begrijpt de behoeften van elk paar, ongetwijfeld zult u plezier hebben en zult u tevreden zijn met uw prachtige werk. garantie

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
35% para apartar fecha y el resto en 2 exhibiciones
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$19,900

Adres

Stad: 38000