Home Weddingplanners Weddingplanners São Paulo - SP Weddingplanners São Paulo

Mazzi Assessoria

  • Prijs vanaf: 1.600 €
  • Website

Er gaat niets boven gemoedsrust van bekwame en ervaren professionals om onze plannen te helpen realiseren. Creativiteit in combinatie met toewijding, professionaliteit en veel behendigheid zijn kenmerken van de prestaties van Mazzi Assessoria , die een verschil heeft gemaakt in de evenementenmarkt van hoge standaard in São Paulo

Het bedrijf werd opgericht om de droom van het huwelijk te realiseren. De eerste stap naar de oprichting ervan was de naamkeuze, wat bij literaire vertaling boeket betekent in het Italiaans. Dit komt omdat zelfs met alle updates van de bruiloft, het boeket een emblematisch item is en aanwezig blijft bij alle vieringen, nog beter als het exclusief is, evenals het werk van Mazzi Assessoria .

Een belangrijk verschil is dat Mazzi tracht de visuele identiteit van het paar te construeren dat weerspiegeld wordt in elk feest, waarbij zorgvuldig en verantwoordelijk wordt omgegaan met alle details van de wandeling naar het altaar, van de idealisatie tot de coördinatie van elk ceremonieel en feest voor het paar om te hebben rust om de grote dag te vieren zoals ze altijd hebben gedroomd.

Dit is het moment om de volledige realisatie van je dromen te verzekeren. Neem contact op met het Mazzi Assessoria- team en ken alle aangeboden diensten, zodat uw grote dag is zoals u altijd al hebt gedroomd.

Bezoeker, laat een review achter over Mazzi Assessoria en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mazzi Assessoria

4.9 13 reviews
Door Carol
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van en Lidi jullie zijn geweldig!!
Woorden schieten te kort om je te bedanken voor het helpen waarmaken van onze droom van een perfect huwelijk.
Jullie zijn superprofessionals en hebben de bruiloft in anderhalve maand op een luchtige en leuke manier weten te organiseren!
Superaanrader!!

Heel erg bedankt meiden! Ik mis je nu al zo erg!

Misbruik rapporteren
Door Jaqueline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Je bent geweldig!!

Ik moet je gewoon bedanken voor de genegenheid en alle zorg op zo'n belangrijke dag.

Naast zoveel angsten voor de pandemie, hebt u ons altijd geholpen de magie niet te verliezen en onze dag perfect te laten verlopen.

Bedankt voor alles!!​

Misbruik rapporteren
Door Isadora
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van en Lidi zijn zeer dierbare en uitstekende professionals, vanaf ons eerste contact met mijn embryonale idee voor de realisatie van mijn feest, tot het moment van de realisatie van een DROOM, iets dat echt werd door de levering, details, zorg en aandacht van je speelde een belangrijke rol bij het onvergetelijk maken van de dag.

Ik raad al mijn vrienden je aan met je ogen dicht en mega zelfverzekerd dat alles goed komt.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A combinar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1600

Adres

Stad: 03342-000