Mazzi Assessoria

Top
leverancier
ZIWA
JURY WINNER20
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Er gaat niets boven gemoedsrust van bekwame en ervaren professionals om onze plannen te helpen realiseren. Creativiteit in combinatie met toewijding, professionaliteit en veel behendigheid zijn kenmerken van de prestaties van Mazzi Assessoria , die een verschil heeft gemaakt in de evenementenmarkt van hoge standaard in São Paulo

Het bedrijf werd opgericht om de droom van het huwelijk te realiseren. De eerste stap naar de oprichting ervan was de naamkeuze, wat bij literaire vertaling boeket betekent in het Italiaans. Dit komt omdat zelfs met alle updates van de bruiloft, het boeket een emblematisch item is en aanwezig blijft bij alle vieringen, nog beter als het exclusief is, evenals het werk van Mazzi Assessoria .

Een belangrijk verschil is dat Mazzi tracht de visuele identiteit van het paar te construeren dat weerspiegeld wordt in elk feest, waarbij zorgvuldig en verantwoordelijk wordt omgegaan met alle details van de wandeling naar het altaar, van de idealisatie tot de coördinatie van elk ceremonieel en feest voor het paar om te hebben rust om de grote dag te vieren zoals ze altijd hebben gedroomd.

Dit is het moment om de volledige realisatie van je dromen te verzekeren. Neem contact op met het Mazzi Assessoria- team en ken alle aangeboden diensten, zodat uw grote dag is zoals u altijd al hebt gedroomd.

Bezoeker, laat een review achter over Mazzi Assessoria en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 11 reviews
Door ibeserras
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van en Lidi zijn zeer dierbare en uitstekende professionals, vanaf ons eerste contact met mijn embryonale idee voor de realisatie van mijn feest, tot het moment van de realisatie van een DROOM, iets dat echt werd door de levering, details, zorg en aandacht van je speelde een belangrijke rol bij het onvergetelijk maken van de dag.

Ik raad al mijn vrienden je aan met je ogen dicht en mega zelfverzekerd dat alles goed komt.

Misbruik rapporteren
Door gabifernandesr
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bedankt meiden voor het partnerschap!
Zonder jou zouden mijn droom en die van Rafa niet mogelijk zijn! U laat het gebeuren ongeacht de tijd of het thema, ze zijn altijd beschikbaar!

Bedankt voor de zorg! Ik raad alle vrienden aan, uitstekend werk!

Van en Lid bedankt voor de zorg en voor het feit dat ze geweldige professionals zijn die altijd bereid zijn om na elke vraag te gaan! Ze weten hoe ze onze behoefte moeten begrijpen en zoeken naar opties die aan onze verwachtingen voldoen!

Misbruik rapporteren
Door gabigodoy04
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van en Lidi, gewoon geliefd.
genegenheid, aandacht en zorg die alle stellen nodig hebben ... onberispelijk werk en perfect advies. Ze zijn erg attent!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A combinar
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
R$ 6.900,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Entender os sonhos dos noivos, é o primeiro passo para construir um dia inesquecível. Por isso acreditamos que a Assessoria completa faz muito sentido para que juntos, possamos elaborar o grande dia, detalhe por detalhe e de forma exclusiva.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 03342-000
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus