Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

MCM Wedding & Event Planner

Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

MCM Wedding & Event Planner

  • Prijs vanaf: $ 7'000.000
vertalen

MCM Wedding & Event Planner is verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en coördineren van de beste dag van je leven, zodat het een absoluut onvergetelijk feest wordt. Dit bedrijf heeft uitgebreide ervaring in de sector, zijn specialisten in religieuze bruiloften: katholiek, christelijk en joods; burgerlijke en symbolische bruiloften dankzij deze, het is geschetst als de perfecte oplossing voor het uitvoeren van een bruiloft die al uw verwachtingen overtreft .

MCM Wedding & Event Planner heeft een team van ontwerpexperts die bereid zijn al uw dromen waar te maken. Het zal persoonlijke aandacht bieden om de beste herinnering aan je leven op je bruiloft vast te leggen. Neem contact op, vraag informatie aan en heb een bedrijf dat zorgt voor alles wat uw bruiloft nodig heeft.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$ 7'000.000
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% de el pago de honorarios a la firma del contrato y saldo restante 30 días antes de la fecha de la boda. Recibimos todos los medios de pago: efectivo, débito y crédito.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over MCM Wedding & Event Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over MCM Wedding & Event Planner

5.0
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
Door Karen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het plannen van een bruiloft is nooit een gemakkelijke taak, vooral niet als het in een ander land is.Ik heb ongeveer 5 weddingplanners ontmoet en toen ik Maria Carolina ontmoette, wist ik gewoon dat zij de juiste persoon zou zijn om mijn bruiloft te coördineren. Ze reageerde altijd heel goed op mijn vragen, begreep mijn visie en deed geweldig werk bij de uitvoering. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een geweldige liaison was tussen mijn man en mij en de verkopers. Je bruiloft blindelings aan iemand toevertrouwen, zoals ik deed, kan stressvol zijn en soms moest ik twijfelen aan mijn keuzes, maar. Maria Carolina bewees me altijd en liet me in haar vertrouwen. Ze stelde zeker niet teleur en mijn familie was helemaal onder de indruk van hoe de bruiloft tot stand kwam.

als u in de Verenigde Staten bent en op zoek bent naar een weddingplanner, hoeft u niet verder te zoeken. Maria Carolina is hoogopgeleid, gekwalificeerd en spreekt zeer goed Engels en Spaans.

Bedankt Maria Carolina en team. Carlos en ik zijn je eeuwig dankbaar.

Misbruik rapporteren
Door Liliana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bedankt MCM voor het geven van ons de beste dag van ons leven, we zullen je altijd blijven herinneren ️ !!

Misbruik rapporteren
Door Wendy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Het is bijna een jaar geleden dat ik getrouwd ben en ik herinner me nog steeds met liefde elk detail. Met het werk van MC Wedding planner konden mijn familie en ik volledig genieten van deze speciale datum. We konden MCM vertrouwen voor elk aspect en het ging perfect. De superaanbieding!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier