17

Omschrijving van het bedrijf

Geluksbruiloft
Geluksmomenten maken is mijn vak! Als weddingplanner doe ik niks liever dan met jullie geluksmomenten maken! Daarom is het superbelangrijk dat we een fijne klik hebben met elkaar. Wil je weten hoe ik mijn koffie het liefst drink en wat ik voor jullie kan betekenen? Let’s meet!

About me
Mijn naam is Mariëlle Cruz Vargas en ik werk in Nederland als weddingplanner, maar ook in Italië als teamlid van Trouwen Italië. Het is een enorm feest om bruiloften te organiseren en deel te mogen uitmaken van misschien het meest bijzondere moment in jullie leven. Life events zijn er om te vieren. En dat is waar het om gaat: het vieren van geluksmomenten die plaatsvinden in jullie leven.

Hoe ga ik te werk?
Graag maak ik kennis met jullie om te kijken of we een klik hebben. is het gevoel van beide kanten goed? Dan breng ik jullie wensen in kaart en maak ik een voorstel. Komen we eruit? Dan gaan we verder de details uitwerken voor jullie geluksbruiloft. Van locatie tot de bruidsjurk, ik help jullie op weg! Uiteindelijk komt alles bij elkaar in een prachtig draaiboek voor de dag zelf. dan rest jullie 1 ding en dag is Genieten!

In Italie trouwen?
Willen jullie met een gezelschap een weekendbruiloft in Italië? Zien jullie het al voor je? Een prachtig landschap, lange tafels, buiten eten, buiten trouwen, goede wijn en heerlijke Italiaanse hapjes? Met een fantastisch groot netwerk van locaties en leveranciers kunnen we jullie van A tot Z adviseren en jullie bruiloft uitvoeren. Als teamlid van Trouwen Italië ben ik een ongelooflijke geluksvogel dat ik als weddingplanner in Italië werkzaam mag zijn. 

Wat nog meer!
Daarnaast ben ik trainer bij Weddingplanners International, waar ik seminars en masterclasses verzorg voor startende weddingplanners. Ook kun je bij terecht voor advies op maat aan (startende) ondernemers en geef ik masterclasses op het gebied van jezelf profileren & presenteren, marketing en PR.

Koffiemomentje?
Mail je even? marielle@mcv-weddings.nl

Met een wow - effect!
Mariëlle Cruz Vargas

Details

  • Midden
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Midden

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Adres van MCV weddings in Zuid-Holland:

Banjohof 65 2992 NA Barendrecht
  • #Midden
  • #BWPN Beroepsorganisatie