• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Een "op maat gemaakt" huwelijk, voor u gemaakt, samen met u, stap voor stap. Het scenario dat wij voorstellen is dat van Zuid-Italië: kleuren, geuren, ritmes en smaken van een buitengewone mediterraan die de bevoorrechte plaats wordt van uw onvergetelijke dag.

Capri, Amalfi, Positano, Ravello, Sorrento, Porto Cervo, de wijngaarden van Zuid-Italië ... dit zijn slechts enkele van de bestemmingen die u kunt kiezen om uw LIEFDE te vieren, in perfecte Italiaanse stijl, met elegantie, passie en plezier!

Een ceremonie op het strand, tegenover het eiland Li Galli, of in een oude negentiende-eeuwse villa met toegang vanuit de zee; een romantische bruiloft geïnspireerd door de tijdloze mythe van de Dolce Vita, of een prinses, in een kasteel met uitzicht op de baai van Sorrento, of groen en eco-vriendelijk in een prachtige wijngaard met uitzicht op een klif in het Cilento National Park ... uw speciale dag compleet
ontspan, vertrouwend op de expertise van Med inStyle.

De passie en het enthousiasme voor ons territorium dwingt ons om onze excellentie te waarderen, om te zoeken naar unieke plaatsen, verhalen en tradities, om een "genaaid" project voor u te creëren, dat uw droom van liefde met echte emoties vertelt. Professionaliteit en toewijding, een internationale achtergrond gecombineerd met een grondige kennis van het gebied, nauwgezette aandacht voor detail, een netwerk van de beste professionals in de omgeving, gecreëerd in 20 jaar ervaring: dit is allemaal Med InStyle .

Med InStyle biedt een complete set kwaliteitsdiensten voor elke behoefte en elk budget. Ons team volgt de hele organisatie en planning. Van ontwerp tot logistiek, tot accommodatie, tot meubels, tot de keuze van menu's (altijd voorstander van hoogwaardige lokale producten op km 0), tot recreatie- en wellnessactiviteiten voor alle gasten, zelfs voor uw viervoeters!

Bezoeker, laat een review achter over Med in Style en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Med in Style

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Condizioni di pagamento personalizzate
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
2000 eur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Esperienza internazionale nell'hotellerie e turismo di lusso. Il nostro team parla l'inglese, francese, spagnolo, portoghese e russo.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 80124
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus