Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Roma Catering en Bruidstaarten Roma

Mencarelli Group Roma Catering & Banqueting

Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Roma Catering en Bruidstaarten Roma

Mencarelli Group Roma Catering & Banqueting

vertalen

Mencarelli Group Roma Catering & Banqueting ondertekent de meest speciale recepties: het is in hun stijl om exclusief unieke evenementen te creëren die verder gaan dan het dagelijks leven, altijd gericht zijn op exclusiviteit, zodat die van u niet alleen een gelegenheid is, maar een speciale gelegenheid .

Mencarelli Group Roma werd in 2004 opgericht vanuit de ervaring die sinds 1968 is opgedaan in het restaurant "La Taverna del Lupo" in Gubbio, waar de groep is gevestigd, in het prachtige Umbrië waar de andere hotels en restaurants zijn gevestigd. Het cateringkantoor in Rome werd geboren dankzij de vele verzoeken in de regio Rome en wordt gevormd door een groep mensen die een passie delen voor goed eten, aandacht voor detail en het plezier van entertainment van hoge kwaliteit.

Onze filosofie is gebaseerd op de zorg voor elk element dat essentieel is voor het succes van een evenement en achter het succes van elk evenement ligt de zorgvuldige en verstandige keuze van grondstoffen, een hooggekwalificeerd personeel, een zorgvuldig aangepast menu en de instellingen die zich kunnen aanpassen naar de bijzonderheden van de gekozen locatie, om zo zijn magie te verbeteren.

Een element dat ons en ons vlaggenschip onderscheidt, is de expresskeuken, de passie en de ervaring die we hebben opgedaan bij de voorbereiding ter plaatse van elke gang van het evenement, om te voldoen aan de maximale smaak en behoeften van onze klanten.

Tal van of weinig en geselecteerd voor bedrijfsevenementen, geserveerd of in buffetvorm, met dezelfde aandacht voor detail, zowel bij u thuis als op de verschillende locaties. In de 50 jaar ervaring heeft de Mencarelli-groep zakelijke diners georganiseerd met 11.000 gasten die unisono aan tafel hebben gediend, sportevenementen zoals de America's Cup in Valencia, de Olympische Winterspelen in Turijn, de feesten met de Contrada-leden van de Palio di Siena, waar het banket plaatsvindt het wordt bereid en geserveerd langs de kleine straatjes en pleinen van de stad en vele andere evenementen.

https://www.mencarelli-catering.com/

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1968
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Mencarelli Group Roma Catering & Banqueting en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mencarelli Group Roma Catering & Banqueting

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(6)
(1)
Aanrader?
(7)
antoniogiannini
Door Antonio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Professionaliteit en hoffelijkheid! Sterk aanbevolen! Ze lieten ons een sprookjeshuwelijk beleven! Voortreffelijk eten, perfecte timing en onberispelijke service! OPNIEUW DANK, in het bijzonder aan Rodolfo en Stefania.

Misbruik rapporteren
francesca-pellegrini
Door Francesca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Alle gasten complimenteren ons nog steeds met het heerlijke eten, te beginnen met de heerlijke hapjes, de dinercursussen, de een beter dan de andere, tot aan de ruimtedesserts! Alles werd tot in de details verzorgd, de gerechten en wijnen van uitstekende kwaliteit! Om nog maar te zwijgen over de professionaliteit van het personeel en vooral Carlo, die elke minuut van het evenement nauwgezet en onberispelijk heeft gevolgd en de avond op een absoluut perfecte manier heeft georganiseerd! Hij was onze beschermengel! Ik kijk uit naar een nieuwe kans om opnieuw te profiteren van hun uitstekende service!

Misbruik rapporteren
magrini.emanuela
Door Iman
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mencarelli Group was onze bruiloftscatering. Moeilijk om de ervaring met hen in een paar woorden uit te drukken ... Zeer hoge ernst en professionaliteit, aandacht voor detail en tegelijkertijd een unieke hartelijkheid, die ons onmiddellijk in afstemming bracht, vooral met Carlo, een magisch persoon en overweldigende sympathie. Hoe zit het dan met eten? Kwaliteit, versheid, echtheid, ware smaken, presentatie van het buffet en cursussen altijd chique en elegant. Alle gasten feliciteerden ons!

Wat toe te voegen .... niets anders, alleen als we teruggaan zouden we nog honderdduizend keer Mencarelli Group kiezen voor onze bruiloft !!!!

Emanuela & Daniele

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 00166

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier