• Catering prijs 67 €

Op zoek naar een cateraar   huwelijks- en evenementen specialist   wie certificeert u zowel een kwaliteit als de smaak van de gerechten die in hun presentatie staan? vertrouwen   naar   Maaltijden Lys Caterer!

Afgestudeerd aan een BTS-culinaire kunst en tafelkunst uitgevoerd in de hotelschool van Avignon, het is door inspiratie te putten uit zijn vele reizen en zijn ervaringen met grote cateraars die Anne Laure Intéglia (ingewijd   leerling van Escoffier)   maakt uw recepties   onvergetelijke momenten .

Catering Mets des Lys is een organisator en schepper van culinaire atmosfeer voor professionals en individuen, Anne Laure en haar team begeleiden u tijdens uw evenementen en passen zich aan aan uw wensen   en uw behoeften.

De gesublimeerde culinaire bereidingen die met harmonie worden gepresenteerd, zullen uw ogen en smaakpapillen verrukken.

Samengesteld uit een team van professionals in eeuwigdurende gastronomische en moderne innovatie, begeleidt de traiteur van Mets des Lys u tijdens uw evenementen, om te combineren   reactievermogen ,   professionalisme   en   vriendelijkheid   om u te dienen.

Hun sterke punten:

-   De zelfgemaakte (alles klaar is niet hun vriend)

- Hun baan is een passie

-         Gebruik van verse en hoogwaardige producten

-         Aangepaste ontvangstsamenstelling

Vertrouw ze om je dag onvergetelijk te maken, want, zoals Theodore Zeldin zegt, "gastronomie is de kunst om voedsel te gebruiken om geluk te creëren".

Bezoeker, laat een review achter over Mets des Lys Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mets des Lys Traiteur

4.9 12 reviews
Door Anthony
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een grote bravo !!!

Het was een waar genoegen om Mets des Lys te kiezen voor onze bruiloft. We waren positief verrast door de kwaliteit en creativiteit in de keuken van Anne Laure.

We verwachtten iets heel goeds, we hadden iets lekkers.

Anne Laure en haar team hebben fantastisch werk geleverd. Communicatie en flexibiliteit bij Mets des Lys is ook een sterk punt.

Bovendien vonden we het meubilair en meer in het bijzonder de houten kruisstoelen die een zeker succes hadden bij onze gasten. De service tijdens de bruiloft was gewoon perfect.

We bevelen Mets des Lys met veel plezier aan.

Misbruik rapporteren
Door Faustine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was perfect !

Tijdens de voorbereidingen lette Anne-Laure op onze smaak en wensen om de inhoud van de gerechten te personaliseren. Ze kon ons ook een aantal zeer interessante voorstellen doen. Op de grote dag waren de aperitiefcocktail en de maaltijd allemaal heerlijk, de obers erg warm en de gasten waren verrukt.

Tot slot, we waren verheugd om te profiteren van de professionaliteit en ervaring van Mets des Lys Traiteur voor onze bruiloft, en we raden u ten zeerste aan om een bezoek aan hen te brengen!

Misbruik rapporteren
Door Justine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


We zijn verheugd dat we de kans hebben gehad om Anne-Laure en haar team te bezoeken voor dit waardevolle moment van ons leven. We werden geraakt door haar onuitblusbare liefde voor de kunst van het koken, de kleuren, de smaken, voor de onverwachte en harmonieuze mixen, evenals haar professionaliteit en haar verlangen om een ongeëvenaarde maaltijd te produceren voor onze bruiloft. Anne-Laure is een jonge gepassioneerde, ambitieuze en bewonderenswaardig vastberaden vrouw. We wensen je mooie dingen voor de rest van je carrière, die belooft te worden oplopend. Bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
67
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Allergie
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mets des lys traiteur accepte les chèques, les virements bancaires et les paiements en espèces
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 84700
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Allergie
  • Midden
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Meubilair verhuur
  • Tent verhuur
  • Decoratie
  • Bruidstaart