Home Foto en Video Foto en Video Milano Foto en Video Rozzano

Michael Lo Cascio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Milano Foto en Video Rozzano

Michael Lo Cascio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 800 €
vertalen

Ik ben al een lange tijd fotograaf en ik houd me bezig met bruiloften, wat nu mijn passie is geworden. In staat zijn om momenten, glimlachen en geluk vast te leggen, is iets onbeschrijflijk. Een gestolen glimlach, een onverwacht gebaar, een detail, slaagde erin om te vangen met een klik, dit is wat ik altijd probeer te doen voor elk paar.

De stijl die ik gebruik is altijd erg elegant, schoon en verfijnd; Ik probeer sterke emoties over te brengen via mijn foto's die ik tijdens elke ceremonie ervaar en ervaar.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
800 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Di solito le condizioni di pagamento sono divise in 3 tranche.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Michael Lo Cascio

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
elena.val
Door elena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Twee uitstekende fotografen en twee zeer behulpzame mensen, zelfs als ze 'weg spelen': we komen eigenlijk uit Milaan en zijn in Arezzo getrouwd. We waardeerden het ten zeerste dat ze ons expliciete verzoek hadden gedaan en dat van de priester die ons trouwde niet te opdringerig en zelfs zo discreet mogelijk was ... en ik moet zeggen dat ze goed waren in het respecteren van ons verzoek. Toen we aan vrienden en familieleden het trouwalbum lieten zien, ontvingen we verschillende positieve meningen en opmerkingen; met name de foto's van het moment van de dansen zijn erg populair, waarbij de fotografen de flitser naar keuze niet gebruikten. Ik raad iedereen aan die een evenement wil dat zijn sporen nalaat!
Misbruik rapporteren
pietro.90
Door pietro
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Echte professionals van fotografie, zeer bekwaam, discreet en helemaal niet opdringerig. Met hen is gegarandeerd dat uw dag speciaal zal zijn en dat u zich op uw gemak zult voelen tijdens de fotosessie en op elk ander moment van de dag. Ze slagen er in om je gemakkelijk te laten lachen. Uitzonderlijk, niet alleen op het werk, maar ook op persoonlijk niveau, goed in het adviseren van ons en het realiseren van onze verzoeken. We zouden niet tevredener kunnen zijn met hun werk, we zullen ze zeker kiezen voor toekomstige evenementen en hen adviseren aan al onze vrienden en medewerkers. Mooi trouwalbum en video's. Nogmaals bedankt. Anna en Pietro
Misbruik rapporteren
claudietto.11
Door claudio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Perfecte service, onberispelijk uitgevoerd: ze zijn discreet met de echtgenoten zonder ooit hun ruimtes binnen te dringen, om tot een definitief Oscar-resultaat te komen! Een modern en gepersonaliseerd album dat de momenten in onze grote dag volledig weerspiegelt. Heel goed !! Zelfs de timing heeft ons verbluft, heel snel in alles! Super aanbevolen !!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 20089
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact