Michel Enders

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Michel Enders

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Michel is een all-round zanger die inmiddels op de meest uiteenlopende feesten muziek heeft verzorgd. Zijn repertoire varieert van rustige ballads, discomuziek, nederpop, tot rock and roll en knallende feestnummers. 
Al met al muziek die bij iedereen lekker in het gehoor ligt. Michel werkt samen met DJ WinstonDJ Winston is een allround DJ die zich aanpast aan het feest en geen eigen feestje maakt. We zijn in het bezit van een professionele licht en geluids instalatie incl verlichte dansvloer.

Het concept 'De Bruiloft Topper' is speciaal opgezet voor bruiloften omdat Michel van mening is dat op een bruiloftsfeest niets aan het toeval overgelaten mag worden. Het verzorgen van goede muziek op een bruiloft vergt namelijk veel ervaring. Ervaring die u bij Michel Enders en DJ Winston zult vinden! De ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan heeft zich inmiddels vertaalt in een zeer professionele aanpak van de muzikale verzorging van het feest van uw leven. Een zanger die de sfeer aanvoelt en zich aanpast aan de wensen van de gasten in samenwerking met een DJ waardoor de zaal zal swingen. Daarmee wordt uw bruiloft een Topper die niet alleen nog heel lang in uw geheugen maar ook in het geheugen van uw gasten zal blijven hangen.

Meningen over Michel Enders

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact