Michela Lunardi Events

  • Prijsklasse Midden

Michela Lunardi Events is een referentie voor degenen die besluiten te trouwen in Milaan, het Comomeer en Ligurië.

Een expert aan uw zijde die naar uw behoeften luistert en uw wensen omzet in de stijl waarnaar u op zoek bent, die u stap voor stap volgt en u tijd bespaart bij uw beslissingen. Je kunt genieten van de dag van je huwelijk met je geliefden, ervan overtuigd dat alles zal stromen zoals je hebt besloten.

Advies, inspecties, vergaderingen met leveranciers, budgetbeheer en de richting van uw trouwdag behoren tot de taken van de weddingplanner. Michela Lunardi Events hecht veel waarde aan het ontwerp van uw evenement, scenografisch en floraal ontwerp, lichte positionering, studie van het grafische en decoratieve deel naar aanleiding van de nieuwe trends.

U kunt kiezen tussen de Full Service Planning-service, waarbij u vanaf het begin wordt bijgestaan bij het onderzoek van uw leveranciers, het opstellen van het budget en het scenografisch project of Wedding Day Service, als een maand na uw bruiloft u al leveranciers en gemoedstoestanden hebt gekozen, maar moet een referentiekader hebben dat de controle heeft over de gemaakte afspraken tussen u en de leveranciers en coördineert dat de gelukkige dag zonder problemen verloopt.

Als u een evenement met aandacht voor detail wilt in een villa omringd door groen of een imposant kasteel, een boho chic huwelijk of een hypermoderne stedelijke bruiloft, kunt u vertrouwen op Michela Lunardi Events, haar creativiteit en ervaring om een exclusief, speciaal evenement te creëren , net zo uniek als jij.

Michela Lunardi Events is uw scheidsrechter als u wenst te trouwen in Milaan, het Comomeer en Ligurië.

Een expert die rekening houdt met uw behoeften. Je zult blij zijn om de juiste dingen te hebben.

Consult, site-inspecties, ontmoeting met leveranciers, managementbudget en overzicht voor uw weddingplanner. Voor Michela Lunardi Events, ontwerp en florale decoratie, licht en grafisch ontwerp volgens nieuwe trends.

U hoeft alleen maar te kiezen tussen Full Service Planning, ik weet dat u wordt ondersteund door een huwelijksplanningservice, als u een maand eerder moet helpen. je bruiloft, dit is erg handig als je je plaats al hebt gekozen.

Als u een goed afgewerkt huwelijk wilt in een villa omringd door de natuur, een indrukwekkend kasteel, een boho chic of een avant-garde stadsbruiloft, kunt u Michela Lunardi Events, haar creativiteit en kennis vertrouwen in het creëren van een exclusief evenement, als speciaal zoals je bent.

Bezoeker, laat een review achter over Michela Lunardi Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Michela Lunardi Events

4.9 7 reviews
Door mery
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een liefde met Michela op het eerste gezicht. Zijn zoetheid en professionaliteit zijn van onschatbare waarde. De voorbereiding van de kerk en de prachtige locatie en zoals we hadden afgesproken. Het mooie, verfijnde boeket met de bloemen die ik wilde. In alles wat hij doet, zie je alle liefde en passie die hij heeft voor zijn werk. Wijd alles voor jezelf en voor je huwelijk. Meiden met haar, je kunt niet fout gaan en je zult zien dat je tevreden en gelukkig zult zijn! Michela bedankt!

Mery en Marco

Misbruik rapporteren
Door debora
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Drie weken later belden de gasten me nog steeds om me te feliciteren, ze was voorzichtig, precies, alsof het huwelijk van haar was, een geweldig persoon die passie heeft voor haar werk en dat laat zien. Elk moment van de kerk naar het restaurant tot de taart met de gesuikerde amandelen werd alles magisch gemaakt door zijn aanraking. Zeer goed en super aanbevolen!

Debora, 17/09/2016

Misbruik rapporteren
Door Iuliana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We trouwden op 10/06/2017 en als bloemontwerper voor ons was het Michela, een uitzonderlijk en buitengewoon persoon met veel professionaliteit en geduld, en ik kan het garanderen omdat ze mijn angstlimieten op hoog niveau wist te overwinnen. verwarring. Bedankt Michela voor het maken van onze speciale dag uniek en onvergetelijk.

Iuliana en Alessio, 10/06/2017

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bonifico bancario o assegno, acconto del 50% al momento della firma del contratto, saldo 10 gg prima del matrimonio, è possibile concordare delle rate intermedie
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
2500
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Per chi desidera eventi curati nei dettagli con particolare ricerca riguardo la scenografia. Riceve solo su appuntamento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 20123
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden