• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten een onbezorgde dag! 

Ik ben eigenlijk een soort helikopter die precies ziet wat er moet gebeuren op welke plek. In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik jullie haven. Ik wijs jullie de meest gave- maar vooral; de beste leveranciers, en vul jullie ideeën aan! 

Waarom de styling/coördinatie van de mooiste dag van je leven over laten aan je zus/vriendin/nichtje? Zij hebben toch ook feest? Gun hen- en jullie zelf, een onbezorgde dag! www.mijnweddingplanner.nl

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 8 reviews
Door jurgen_theunissen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolijn! Mijnweddingplanner heeft al onze verwachtingen overtroffen! Veel contacten gehad onderling, maar zeker ook de vrije hand gegeven qua styling, invulling avond en qua belevenis!! Onze bruiloft was mede door Jolijn, uniek, humoristisch, emotioneel en fantastisch! Als je echt onze ervaringen wilt weten, vertellen we alles!! 

Misbruik rapporteren
Door juisje
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat is Jolijn een topper! Echt wat heeft ze ons immens uit de brand geholpen.
Ze is 1 met haar werk en je merkt in alles dat het een passie voor haar is om de bruiloft te laten slagen maar ook om het bruidspaar te laten stralen en te verzorgen. Van een klein stukje kaas tijdens de fotoshoot tot aan het vriendelijk toch verplichten van een boterham omdat ik toch eigenlijk niets had gegeten voor de bruiloft.
Onze dag was zo perfect. De decoratie die ze had aangekleed voor ons was zo ontzettend mooi dat we er van vele complimenten van gekregen hebben. Ze heeft overal aan gedacht en we zijn helemaal niks te kort gekomen.

Misbruik rapporteren
Door sannaverschoten
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We trouwden heel klein, intiem met 40 gasten die er de hele dag bij waren. We trouwden op een boerderij waar we de gehele dag bleven. Om ervoor te zorgen dat iedereen volledig kon genieten gingen we op zoek naar een weddingplanner die de styling en de coördinatie op haar wil de nemen. We kwamen bij Jolijn uit, en wat kregen we daar veel energie van! Ze heeft zoveel ideeën, en vulde ons perfect aan in het plan! We mochten haar altijd even een appje sturen en ze is super enthousiast! Alles zag er tiptop uit en de gasten waren zeer te spreken over de manier waarop ze alles organiseerde die dag! We kunnen haar aan iedereen aanraden, onze dag was fantastisch!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen ontvangen 2 facturen. 50% wordt in de aanloop naar de bruiloft voldaan, en 50% naderhand.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€50 p/u
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wist je dat het typisch Nederlands is om de belastende taak van het ceremoniemeesterschap bij vrienden/familie neer te leggen? Slechts 10% schakelt een professional in! Niet zo gek dus als je nog niet helemaal overtuigd bent! Wint je nieuwsgierigheid? Neem gewoon eens contact op met Jolijn van Mijn Weddingplanner; in gesprek gaan is geheel vrijblijvend!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
14-2-2017

Adres

Stad: 1622 KT
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar