• Prijs vanaf: 50 €

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten een onbezorgde dag! 

Ik ben eigenlijk een soort helikopter die precies ziet wat er moet gebeuren op welke plek. In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik jullie haven. Ik wijs jullie de meest gave- maar vooral; de beste leveranciers, en vul jullie ideeën aan! 

Waarom de styling/coördinatie van de mooiste dag van je leven over laten aan je zus/vriendin/nichtje? Zij hebben toch ook feest? Gun hen- en jullie zelf, een onbezorgde dag! www.mijnweddingplanner.nl

 

Bezoeker, laat een review achter over Mijn Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mijn Weddingplanner

4.8 15 reviews
Door Gerrit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

25-08-2022 een zeer leuke Samenwerking gehad met Jolijn.

Ik was ingehuurd als Beveiliger op een bruiloft waar Jolijn de weddingplanner was.

Zeer professioneel secuur en leuk in de omgang.

Dank je wel voor de leuke en spontane samenwerking Jolijn en wie weet tot snel weer ziens.

Met vriendelijke groeten

Gerrit Jacobsen

GJ Security Services

Misbruik rapporteren
Door Jennifer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolijn is meer dan een weddingplanner alleen. Ze is een lief, attent en betrokken persoon. Een fijn, gezellige, warm mens die je er graag bij wil hebben.

Ze heeft onze bruiloft in Frankrijk perfect uitgevoerd, zoals wij dit voor ogen hadden. De styling was perfect in orde, van de bloemen bij binnenkomst, de perfecte styling van de ceremonie tussen de olijfbomen en de mooi gedekte tafels van ontbijt tot diner. Alles zag er tip top uit! Er is aan ieder detail gedacht.

Het is fijn dat Jolijn zo creatief is, want ze heeft zelf de kaarten ontworpen voor de save the date, de uitnodigingen, welkomskaartjes, kaartjes voor bij de confetti, naamkaartjes en menukaarten. Helemaal in het kleurthema, zoals wij dit hebben doorgegeven. De stijl heeft Jolijn in iedere uiting perfect doorgevoerd.

Karianne, haar assistent, is de perfecte aanvulling voor Jolijn. Ze voelen elkaar feilloos aan en weten werk van elkaar over te nemen. We denken zeker te weten dat hier nog een intensievere samenwerking in het vooruitzicht ligt. Ze zijn een hardwerkend top team samen!

Misbruik rapporteren
Door Marieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolijn was voorafgaand aan onze bruiloft, en zeker op de dag zelf van grote waarde. Zij heeft ons in aanloop naar de dag begeleid in het maken van keuzes en heeft daarbij onze voorkeuren steeds meegenomen bij het aandragen van opties (bijv. voor de locatie, taart, etc.). Ze heeft oog voor detail, is flexibel, snel en heeft overal een oplossing voor. Op de dag zelf heeft zij haar rol als ceremoniemeester uitstekend vervuld. Dat heeft ervoor gezorgd dat al onze vrienden en familie voluit van de dag konden genieten. Onze dag was fantastisch en Jolijn ook:)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen ontvangen 2 facturen. 50% wordt in de aanloop naar de bruiloft voldaan, en 50% naderhand.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
14-2-2017
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
€50 p/u

Adres

Stad: 1622 KT