• Prijsklasse Betaalbaar

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten een onbezorgde dag! 

Ik ben eigenlijk een soort helikopter die precies ziet wat er moet gebeuren op welke plek. In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik jullie haven. Ik wijs jullie de meest gave- maar vooral; de beste leveranciers, en vul jullie ideeën aan! 

Waarom de styling/coördinatie van de mooiste dag van je leven over laten aan je zus/vriendin/nichtje? Zij hebben toch ook feest? Gun hen- en jullie zelf, een onbezorgde dag! www.mijnweddingplanner.nl

 

Bezoeker, laat een review achter over Mijn Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mijn Weddingplanner

5.0 14 reviews
Door Jennifer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolijn is meer dan een weddingplanner alleen. Ze is een lief, attent en betrokken persoon. Een fijn, gezellige, warm mens die je er graag bij wil hebben.

Ze heeft onze bruiloft in Frankrijk perfect uitgevoerd, zoals wij dit voor ogen hadden. De styling was perfect in orde, van de bloemen bij binnenkomst, de perfecte styling van de ceremonie tussen de olijfbomen en de mooi gedekte tafels van ontbijt tot diner. Alles zag er tip top uit! Er is aan ieder detail gedacht.

Het is fijn dat Jolijn zo creatief is, want ze heeft zelf de kaarten ontworpen voor de save the date, de uitnodigingen, welkomskaartjes, kaartjes voor bij de confetti, naamkaartjes en menukaarten. Helemaal in het kleurthema, zoals wij dit hebben doorgegeven. De stijl heeft Jolijn in iedere uiting perfect doorgevoerd.

Karianne, haar assistent, is de perfecte aanvulling voor Jolijn. Ze voelen elkaar feilloos aan en weten werk van elkaar over te nemen. We denken zeker te weten dat hier nog een intensievere samenwerking in het vooruitzicht ligt. Ze zijn een hardwerkend top team samen!

Misbruik rapporteren
Door Marieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jolijn was voorafgaand aan onze bruiloft, en zeker op de dag zelf van grote waarde. Zij heeft ons in aanloop naar de dag begeleid in het maken van keuzes en heeft daarbij onze voorkeuren steeds meegenomen bij het aandragen van opties (bijv. voor de locatie, taart, etc.). Ze heeft oog voor detail, is flexibel, snel en heeft overal een oplossing voor. Op de dag zelf heeft zij haar rol als ceremoniemeester uitstekend vervuld. Dat heeft ervoor gezorgd dat al onze vrienden en familie voluit van de dag konden genieten. Onze dag was fantastisch en Jolijn ook:)

Misbruik rapporteren
Door MaaikeJeroen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede met de hulp van Jolijn is onze corona-bruiloft er een om nooit te vergeten! Ze heeft ontzettend leuke leveranciers aangedragen die perfect bij ons paste, had oog voor detail en aankleding en geen klus ging haar te ver (ze is zelfs op de grote dag in de avond nog meer sterke drank gaan halen!).

We hadden zelf de kaarten ontworpen, maar ook daar verzon ze op originele wijze de puntjes op de ï.

Dankjewel Jolijn en veel liefs, Maaike & Jeroen Broers

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen ontvangen 2 facturen. 50% wordt in de aanloop naar de bruiloft voldaan, en 50% naderhand.
Wat zijn uw tarieven?
€50 p/u
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wist je dat het typisch Nederlands is om de belastende taak van het ceremoniemeesterschap bij vrienden/familie neer te leggen? Slechts 10% schakelt een professional in! Niet zo gek dus als je nog niet helemaal overtuigd bent! Wint je nieuwsgierigheid? Neem gewoon eens contact op met Jolijn van Mijn Weddingplanner; in gesprek gaan is geheel vrijblijvend!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
14-2-2017

Adres

Stad: 1622 KT
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Betaalbaar