Mijn Weddingplanner

ZIWA 2018
13

Omschrijving van het bedrijf

Het plaatje moet gewoon kloppen! Een prachtige ceremonie, de mooiste gedekte tafels en de hele dag vrolijke gasten! Ik ga pas weg als ik denk: 'ja, dit is 'm!' Jullie dag is een sprookje, dit kan maar 1x goed! Door mij in te schakelen als professioneel ceremoniemeester/stylist hebben jullie en de gasten een onbezorgde dag! 

Ik ben eigenlijk een soort helikopter die precies ziet wat er moet gebeuren op welke plek. In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik jullie haven. Ik wijs jullie de meest gave- maar vooral; de beste leveranciers, en vul jullie ideeën aan! 

Waarom de styling/coördinatie van de mooiste dag van je leven over laten aan je zus/vriendin/nichtje? Zij hebben toch ook feest? Gun hen- en jullie zelf, een onbezorgde dag! www.mijnweddingplanner.nl

 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bruidsparen ontvangen 2 facturen. 50% wordt in de aanloop naar de bruiloft voldaan, en 50% naderhand.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  €50 p/u
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Wist je dat het typisch Nederlands is om de belastende taak van het ceremoniemeesterschap bij vrienden/familie neer te leggen? Slechts 10% schakelt een professional in! Niet zo gek dus als je nog niet helemaal overtuigd bent! Wint je nieuwsgierigheid? Neem gewoon eens contact op met Jolijn van Mijn Weddingplanner; in gesprek gaan is geheel vrijblijvend!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  14-2-2017

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 reviews
Door juisje
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat is Jolijn een topper! Echt wat heeft ze ons immens uit de brand geholpen.
Ze is 1 met haar werk en je merkt in alles dat het een passie voor haar is om de bruiloft te laten slagen maar ook om het bruidspaar te laten stralen en te verzorgen. Van een klein stukje kaas tijdens de fotoshoot tot aan het vriendelijk toch verplichten van een boterham omdat ik toch eigenlijk niets had gegeten voor de bruiloft.
Onze dag was zo perfect. De decoratie die ze had aangekleed voor ons was zo ontzettend mooi dat we er van vele complimenten van gekregen hebben. Ze heeft overal aan gedacht en we zijn helemaal niks te kort gekomen.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We trouwden heel klein, intiem met 40 gasten die er de hele dag bij waren. We trouwden op een boerderij waar we de gehele dag bleven. Om ervoor te zorgen dat iedereen volledig kon genieten gingen we op zoek naar een weddingplanner die de styling en de coördinatie op haar wil de nemen. We kwamen bij Jolijn uit, en wat kregen we daar veel energie van! Ze heeft zoveel ideeën, en vulde ons perfect aan in het plan! We mochten haar altijd even een appje sturen en ze is super enthousiast! Alles zag er tiptop uit en de gasten waren zeer te spreken over de manier waarop ze alles organiseerde die dag! We kunnen haar aan iedereen aanraden, onze dag was fantastisch!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man en ik kwamen via socialmedia bij Jolijn uit, ze tekent hele leuke illustraties waar ze op een grappige manier bruidsparen aan het denken zet over de taken van een ceremoniemeester. We waren eigenlijk direct om! Geen moment spijt hebben we gehad van de keuze, Jolijn is gewoon een topper in haar werk. Ze denkt overal aan, laat niets aan het toeval over. Onze hele dag stond in het teken van onze liefde, het was een geweldig feest! 

Misbruik rapporteren
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Eigenlijk hadden we al een ceremoniemeester gevraagd voor onze bruiloft, iemand uit onze eigen vriendenkring. Maar toen we te gast waren op een bruiloft van mijn zwager, toen kwamen we er achter hoeveel er nog bij komt kijken voor een ceremoniemeester! Die rent de hele dag! En ookal vonden we onze cermemoniemeester heel erg geschikt voor de taak, toch voelden we ons er een beetje schuldig onder. We spraken met hem af dat hij alleen nog verantwoordelijk bleef voor het begeleiden van de stukjes rond het diner, alle andere taken gingen naar Jolijn. We zijn echt superblij dat we deze keuze gemaakt hebben :) 
Jolijn heeft ons in de aanloop naar onze bruiloft op super veel vlakken geholpen! Ze ontwierp onze menukaartjes, maakte een prachtig welkomstbord voor op een schildersezel, en ontwierp een persoonlijk logo die we gebruikten op onze uitnodigingen en op de servetten! Ze heeft echt oog voor detail! 

Misbruik rapporteren
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

We zijn echt super blij dat we Jolijn en haar assitente Karianne erbij hadden op onze grote dag! Wat een toppers! Onze fotograaf bleek ziek te zijn op de ochtend voor ons trouwen... wat een ellende! Maar Jolijn trok haar kaartenbak open en vond een fotograaf die in dezelfde stijl foto's maakt; en beschikbaar was!
De locatie was prachtig aangekleed en gasten wisten precies waar ze zijn moesten! Jolijn is als ceremoniemeester echt een kei in haar werk, we hadden het niet beter kunnen treffen! We genieten nog steed met volle teugen na! 

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland, regel jullie bruiloft perfect met deze toppers!
Foto: Club Nautique
Trouwen in Noord-Holland: de beste leveranciers voor jullie bruiloft!
Credits: B Moments
Een moderne Styled Shoot in het mooie Amsterdam!

Adres van Mijn Weddingplanner in Noord-Holland:

Papiermolen 11 1622 KT Hoorn
 • #Betaalbaar