Mikaël Teneur Photographies

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Op zoek naar een fotograaf die natuurlijkheid en spontaniteit wil vastleggen? Mikaël Teneur maakt deel uit van deze nieuwe generatie kunstenaars die authentieke foto's prefereren en echte emoties vereeuwigen.

Gepassioneerd door fotografie sinds altijd, het is een professional die zijn specialiteit maakte voor het huwelijksverslag. Zijn talent en ervaring leiden hem ertoe artistieke clichés te realiseren, echte werken die voor altijd zullen graveren op de dag dat je ja zei.

Onder invloed van zijn vele reizen verfilmde Mikaël zijn ogen en scherpte hij zijn reflexen aan, waardoor hij altijd het moment kon vasthouden dat telt en   de verborgen emotie. Het biedt uitzonderlijke diensten, op maat gemaakt. Vanaf de intimiteit van de voorbereidingen tot de aankomst van het gemonteerde stuk, zal hij attent, discreet zijn, maar elke keer aanwezig zijn om je mooiste momenten te vereeuwigen.

Gevestigd in Lille, reist hij door heel Frankrijk op basis van de projecten en gemakkelijker in de Noord-regio en de regio Parijs. Tweetalig, hij zal u overal ter wereld kunnen volgen op basis van uw behoeften

Aarzel niet om hem te contacteren voor meer informatie, hij zal met plezier reageren op al uw vragen en zal een eerste vergadering organiseren om uw verwachtingen vast te stellen en een vertrouwensband te creëren, essentieel voor een succesvol rapport.

Bezoeker, laat een review achter over Mikaël Teneur Photographies en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mikaël Teneur Photographies

5.0 31 reviews
Door camille.brognet
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mikael heeft onze trouwdag vereeuwigd met talent! We zijn in de ban van deze foto's!

Hij is de hele dag aanwezig geweest en heeft alle bijzondere momenten van deze dag vastgelegd! Niemand is vergeten! Wat een leuke verrassingen bij het kijken naar de reportage die ons weer met emoties in ons huwelijk stortte!

Mikael is niet alleen een topfotograaf, maar ook buitengewoon aardig en werd al snel een medeplichtige van ons beiden, wat ons zo alaise maakt! Geen opgelegde poses of andere maar gewoon spontaniteit en kostbare momenten!

Nogmaals duizendmaal bedankt voor je vrijgevigheid, je spontaniteit, je professionaliteit en je smaak voor fotografie!

We raden aan +++++

Bisessss

Camille en Alex

Misbruik rapporteren
Door delpierro89
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met zijn liefde voor fotografie, zijn enthousiasme en zijn medeleven heeft Mike ons (en al onze gasten) op hun gemak weten te stellen. Het resultaat is adembenemend mooi en natuurlijk!

We raden het ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren
Door waymelclemence
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ongelooflijke fotograaf, professioneel, discreet en die alles geeft! In staat om de emoties en de kleine details te benadrukken die zijn foto's uniek maken!

Heel erg bedankt voor dit geweldige werk Mikael !!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement bancaire ou chèque
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mon leitmotiv est de mêler l'art au reportage. Le plus important pour moi est de saisir les émotions et les moments forts afin de raconter le plus joliment possible votre histoire. J'attache également beaucoup d'importance au traitement des images ; je ne livre jamais de photos brutes, je les travaille avec un style personnel, une par une. N'hésitez pas à visiter mon site afin de vous faire une idée plus précise de mon travail : www.mikaelteneur.com, et surtout n'hésitez pas à me contacter, le feeling est primordial dans le choix de votre photographe.
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Je travaille seul. Au besoin, possibilité d'adapter à vos besoins avec un second shooter. Si nécessaire, je peux également vous orienter vers des vidéastes de talent spécialisés dans le mariage.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek