• Prijsklasse Midden
  • Website

Een huwelijksweekend in de Miralago - modieuze zeevilla van vrijdag tot zondag exclusief voor uw huwelijksfeest

de   Kasteelvilla Miralago   is uw huwelijksfeest als privévilla   beschikbaar van vrijdag tot zondag. Een eerdere aankomst (bijv. Vanaf woensdag) is ook mogelijk op afspraak. Er zijn 12 suites en kamers beschikbaar.

de   overdekte evenementenruimte   in de tuin direct aan het meer biedt voldoende ruimte voor maximaal 160 gasten.

de   griffier   komt naar de villa. Voor een   gratis huwelijksceremonie   de tuin is beschikbaar. De kerken in   Maria Wörth   en   Dellach   kan per boot direct vanuit het huis worden bereikt.

Door de villa te huren, worden u en uw gasten exclusief tijdelijke villa-eigenaren. De twee aangrenzende villa's behoren tot de stichting "Gaston Glock" en zijn momenteel onbewoond. Voor u betekent dit dat u ongestoord kunt vieren door andere hotelgasten en directe buren.

Al aan   vrijdag   de gasten die hebben gereisd ontmoeten elkaar voor een "warming-up" in de strandbar direct aan het meer. Bovendien worden cocktails geserveerd, of wordt u verwend met een heerlijke BBQ rechtstreeks van de Big Green Egg. In het licht van de vuurschaal hebben u en uw gasten tijd voor elkaar - elkaar leren kennen, nieuwe vrienden maken en voor goede gesprekken.

de   zaterdag   begint met een uitgebreid ontbijt. Er is genoeg tijd voor u en uw gasten om van het meer te genieten - zwemplezier, motorboten, waterskiën, staand peddelen ... .. ook voor gasten die de nacht buiten doorbrengen. Een korte pauze biedt tijd om je voor te bereiden op de festiviteiten - daarna komt de samenleving samen voor de receptie, de huwelijksceremonie en het huwelijksfeest.

Vooral het uitstekende is het vermelden waard   culinaire   de keuken en de royale begeleiding uit de wijnkelder van de Schlossvilla Miralago.Er is een vast tarief voor zaterdag voor de receptie, hapjes, 4-gangen menu, middernachtsnack en alle drankjes (prosecco, wijn, bier, niet-alcoholische versnaperingen, mineraalwater). De diensten worden ook aangeboden na daadwerkelijk verbruik.

bij de   zondag   Morgen, na het ontbijt voor de huisgasten, worden die gasten die nog in Pörtschach zijn verwelkomd op een wit worstfeestje of een cake rest'l maaltijd in de strandbar. Je kunt de unieke trouwdag bekijken en afscheid nemen van je favoriete gasten. Zwemplezier wordt ook niet verwaarloosd

Kortom: uw huwelijksfeest wordt samen met u ontworpen voor een vertraagd, ontspannen, plezierig en zeer buitengewoon festival, waarvan u zelf uitgebreid zult genieten en dat bijzonder goede herinneringen aan uw gasten zal blijven. Een festival dat in deze vorm op geen enkele andere plek aan de Wörthersee beter georganiseerd kon worden.

Naar de virtuele tour   met veel zinvolle 360 ° panoramafoto's   het komt hier:   http://www.virtualtour.at/tours/miralago.html

Bezoeker, laat een review achter over Miralago en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.7 2 reviews
Door kevin.grimschitz
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

De verwachtingen werden in alle opzichten overtroffen. Een sfeer met stijl en charme op een van de mooiste plekken. Alles wordt professioneel gedaan en je kunt je voorbereiden op culinaire hoogtepunten van de speciale klasse. We zijn en blijven enthousiast. Sterk aanbevolen!

Misbruik rapporteren
Door max.hafner
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren gasten op een bruiloft in Miralago Castle - van de culinaire hoogtepunten tot de buitengewone sfeer direct aan het meer, alles was geweldig! Alleen aan te bevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag

Adres

Stad: 9210
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Buitenplaats
  • Terras
  • Dansvloer
  • Parkeren
  • Uitzicht op natuur
  • Midden
  • Exclusief gebruik