• Prijsklasse Betaalbaar

Miss500 is een innovatieve ijsdienst die bestaat uit het serveren van ambachtelijk ijs van een vintage Fiat 500, ideaal om trouwgasten te verbazen en te verwennen. Het gekwalificeerde en professionele personeel zal het met de echtgenoten eens zijn over de diensten die zij wensen te ontvangen, naast de keuze van de smaken van ambachtelijke ijs, biedt Miss500 zelfs een cocktailbar-service.

Miss500, gevestigd in het hart van Toscane in de provincie Florence, biedt een volledig rondreizende service die klaar staat om u te volgen waar u maar wilt.

Dankzij dit innovatieve idee wordt de bruiloft nog specialer, waardoor deze speciale dag onvergetelijk wordt.

Bezoeker, laat een review achter over Miss500 Special en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Miss500 Special

4.9 4 reviews
Door sara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn enthousiast over de service die we hebben ontvangen! Miss500 maakte het verschil voor onze bruiloft! We vroegen Andrea om prosecco en niet-alcoholische dranken voor de kerk te kunnen serveren om onze gasten op zo'n warme en zonnige dag op te vrolijken ... en de gasten waren verrast en opgetogen over dit idee! Maar dat is nog niet alles: Andrea kwam na het diner naar de villa met zijn Miss500 veranderende service: deze keer werd Miss500 voorgesteld in een ijswinkelversie! Crème, chocolade, stracciatella, aardbei en andere smaken van onze keuze hebben ons allen vereerd! Nog een ander succes!
Heel erg bedankt Andrea, altijd vriendelijk en bereid om aan onze verzoeken te voldoen, je hebt onze bruiloft uniek en speciaal gemaakt!

Misbruik rapporteren
Door barbara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Andrea en zijn 500 waren ... ijsje op de taart !!! Het werd verrassend gepresenteerd iedereen onmiddellijk na het snijden van de taart, onder het enthousiasme van volwassenen en kinderen !! Op een warme avond in juli liet iedereen zich verleiden door de frisheid van het ijs, dat ook heerlijk was! Andrea was meer dan behulpzaam en Miss500 overwon iedereen. Absoluut een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door giulia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Andrea en zijn Miss500 special hebben een van mijn grootste verlangens vervuld: de granita buiten de kerk aan het einde van de ceremonie ... een verrassing voor alle gasten.
Uitstekende granita en onberispelijke stijl! Ik raad het iedereen echt aan! Vooral omdat hij erg lief en erg behulpzaam is!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% per prenotare la data eccetto accordi presi precedentemente ed il saldo dovrà essere versato prima dell'evento
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Truck itinerante che può fornire vari tipi di servizi dal gelato, alle granite, champagne, cocktail bar....
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 51100
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Betaalbaar