Home Weddingplanners Weddingplanners Thurgau Weddingplanners Frauenfeld

Mit Herz Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Thurgau Weddingplanners Frauenfeld

Mit Herz Wedding & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Bedrijfskenmerk: Modern/Minimalistisch/Fine Art
vertalen

MET HART kijk je als bruidspaar rustig en sereen uit naar de mooiste dag van je leven.

ik hou van bruiloften En ik heb het niet alleen over die ene beruchte dag dat je knieën zo slap worden. Nee, wat mij nog meer fascineert is het grote geheel, wat er gebeurt voor je droomdag of achter de schermen. Ik vind het heerlijk om ideeën op te doen, plannen te maken en samen met jou de huwelijkswereld in te duiken . Met veel liefde en volgens jullie wensen en dromen plan ik jullie bruiloft tot in het kleinste detail. Ieder bruidspaar heeft zo zijn eigen ideeën en wensen voor een individuele bruiloft. Daarom bied ik zeer persoonlijke en op maat gemaakte diensten aan.

Als bruidspaar kun je je uitleven en vol vertrouwen alle taken in mijn handen leggen. Tijdrovend onderzoek naar leveranciers en de perfecte locatie wordt u bespaard. U profiteert van mijn bewezen netwerk van partners die zowel traditionele als trendy oplossingen mogelijk maken. Dit scheelt tijd, zenuwen en vooral uw portemonnee.

mitherz, want mijn hele hart ligt bij wat ik doe om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten! Met vriendelijke groet, Denise Wüst-Baumgartner (Informeer rechtstreeks via mijn website https://www.mitherz.events/kontakt/.)

Bruiloften hebben veel nodig, maar één heel speciaal ding - mensen MET HART.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Modern/Minimalistisch/Fine Art
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
70% sind als Vorauszahlung bis 30 Tage nach Vertragsabschluss zu leisten. Der Restbetrag wird 10 Tage nach der Hochzeit in Rechnung gestellt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
5
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mit Herz Wedding & Events

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
ute19702009
Door Ute
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Denise, die al bijna 1 jaar onze voorbereidingen voor onze bruiloft op 10 augustus 1919 organiseert. Ze is zeer betrouwbaar, creatief, gepassioneerd, professioneel, gericht op onze speciale wensen en behoeften. Gedurende onze hele voorbereidingstijd was ze altijd bij ons da. Zijn ideeën en input zijn echt geweldig. Koop het goede bruiloftconcept, alles heeft soepel gewerkt. Onze dag was mooi en onvergetelijk. We kunnen alleen mitherz aanbevelen. Vielen bedankt voor de geweldige samenwerking.

Het begroet Ute en Markus Sprenger

Misbruik rapporteren
raffaellaeigenmann
Door Raffaella
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben Denise von Mitherz ontmoet op de bruiloftsbeurs van Zürich. We eindigden eerst met haar toen we een moodboard mochten samenstellen. Toen de post arriveerde en ze ons vertelde dat we de eerste plaats hadden bezet, konden we het nauwelijks geloven. Het was ons duidelijk dat we Denise graag bij ons zouden hebben tijdens onze bruiloftsplanning. Voor coördinatie op de trouwdag, evenals onze contactpersoon gedurende de hele voorbereidingsfase.

Gedurende deze tijd was Denise er altijd voor ons, gaf ons tips en had altijd goede woorden voor ons klaarstaan. Om de belangrijkste dag van ons leven te plannen.

Op de trouwdag coördineerde ze alles en communiceerde ze altijd met onze getuigen en met bepaalde dienstverleners. Ze heeft een script gemaakt. Zo gaaf! Alle dienstverleners werden van start tot finish geïnformeerd.

Ze heeft ons in deze periode zo goed leren kennen dat ze precies wist wat we waarderen en wat voor ons heel belangrijk zal zijn die dag. Alles zo trouw aan detail. Net zoals we alles hadden gepland, mijn man en ik. Dit werd doorgevoerd vanaf de voorbereiding tot de Dürchführung.

Helaas ging de dag te snel voorbij, zelfs na een lange planning en voorbereiding. Dankzij Denise kunnen we echter terugkijken met een grote glimlach.

Herzherz - precies wat je nodig hebt in deze prachtige tijd.

Bedankt

Raffaella Eigenmann

Misbruik rapporteren
michael.koch566
Door Michael
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Alles werkte soepel en we kunnen mitherz alleen maar aanraden.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8500

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact