MoMade Cupcakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

MoMade Cupcakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

In de schaduw van de Antwerpse Kathedraal houdt Mo Lamkoref een culinair pleidooi voor de cupcake.

In het kleine winkeltje in de Rynderstraat word je overweldigd door de geur en de uitstraling van de versgemaakte cupcakes. Mo maakt bij elke variëteit een ander beslag. Dagelijks – Mo start rond 5 uur 's morgens - en louter met dagverse ingrediënten. Geen diepvries, geen kleurstoffen, maar véél smaak. Naast de klanten die cupcakes uithalen of in de piepkleine zithoek van de zaak verorberen, levert Mo ook cupcake-assortimenten voor huwelijken , babyborrels, communies, bedrijfsparty's en bij tal van feestdagen, van Sinterklaas over Valentijn tot Halloween.

Variatie is overigens troef bij Mo, hij heeft voortdurend 30 tot 40 verschillende cupcakes in de aanbieding, met ingrediënten als chocolade, lavendel, banaan, pindaboter, gember, vanille, speculoos….  Cupcakes personaliseren en 'speciallekes' creëren, behoort ook tot de mogelijkheden. Mo werkt zijn cupcakes af naar de wensen van de klant.

Mo werkt uiteraard ook op bestelling en indien gewenst levert hij de lekkernijen ook aan huis. A piece of cake: alles is mogelijk bij de Mo!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij bestellingen betaal je contant bij de levering/ophaling van de cupakes.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over MoMade Cupcakes

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact