Home Weddingplanners Weddingplanners Tessin Weddingplanners Losone

Momenti Contenti Wedding & Events

  • Website
vertalen

MOMENTI CONTENTI, BRUILOFT & EVENEMENTEN Door Cornelia Fuchs


Op je grote dag moet je hart kloppen van vreugde - ongeacht
of het nu gaat om je verloving, het droomhuwelijk of een andere feestelijke gelegenheid, zoals een grote verjaardag of de hernieuwing van de geloften.

Ik wil dat je kunt genieten van de anticipatie, maar vooral je grote dag met onvergetelijke, gelukkige momenten. De dag, evenals de weken ervoor, mag niet worden vertroebeld door nervositeit en zorgen over alles waaraan gedacht wordt. Ervaring met mijn team en mij als uw persoonlijke wedding and event planner , vele gelukkige momenten - unieke "momenti contenti".

We plannen en organiseren volgens uw wensen met aandacht voor detail van AZ of coördineren op uw dag uw unieke droomhuwelijk of -evenement.
In het prachtige Ticino met het fantastisch mooie landschap van bergen, palmbomen en meren. Ideale omstandigheden voor onvergetelijke 'Momenti Contenti'. (Blije / tevreden momenten) Omdat we ter plaatse zijn, kennen we elkaar goed in de regio Ticino en ver buiten de grenzen van Noord-Italië en spreken vloeiend Duits en Engels naast de Italiaanse taal.


Noord-Italië met bijvoorbeeld prachtige regio's Lombardije, Ligurië, Piemonte en het eiland Elba. Trouw en vier in prachtige elegante villa's en hotels met dromerige tuinen of een prachtige strandbruiloft. We kennen de mooiste locaties en stranden.
We hebben de contacten met verschillende, betrouwbare en professionele dienstverleners op alle gebieden voor uw feest, die we u kunnen aanbevelen. Hiermee geniet je ten volle van de mooiste dag van je leven!
Mijn team en ik kijken er naar uit om samen met u uw dromen en wensen uit te laten komen.


Aarzel niet, wat je ook zou willen weten en vieren, om contact met ons op te nemen. We zullen u graag persoonlijk ontmoeten in een eerste consult. Waar u al waardevolle informatie en suggesties van ons ontvangt voor uw aanstaande bruiloft of huwelijk.

Bezoeker, laat een review achter over Momenti Contenti Wedding & Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Momenti Contenti Wedding & Events

5.0 5 reviews
Door Sony
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen


terugkoppeling

Voor alle bruidsparen die 'durven' om hun bruiloft in het zuiden te vieren

Na een prachtig verzoek wilden we onze droom om in Italië te trouwen realiseren.

Het eerste grote obstakel om te overwinnen was de taalbarrière. We spraken allebei geen Italiaans, dus het eerste wat we moesten doen was betrouwbare hulp vinden ter plaatse. Lange tijd heb ik internet doorzocht op een weddingplanner die ons leuk vindt en onze ideeën deelt.

Ten slotte hebben we contact gelegd met Cornelia en werden we vanaf het begin overweldigd door de beelden van haar locatie, haar openheid en warmte en werden ze aangemoedigd door haar ijver en actiebereidheid om het aan te pakken. Dus onze laatste twijfels, als we alles konden doen, werden geëlimineerd.

Dankzij Whats App konden we met elkaar praten tegen een redelijke prijs over lange afstanden. Elke sms of e-mail werd onmiddellijk beantwoord, zelfs een reis naar Oostenrijk was geen probleem.

Het eerste bezoek aan een locatie aan het Lago Maggiore was een voltreffer!

We hadden onze droomlocatie voor een bruiloft gevonden! Het belangrijkste item in de voorbereiding was schokkerig, nu begon de gedetailleerde planning.

Voor elk item, of het nu een fotograaf, bloemist, band, kapper of tolk was voor de bruiloft, bood Cornelia ons verschillende aanbiedingen aan van verschillende leveranciers in alle prijssegmenten. En als ik na het derde aanbod nog steeds niet tevreden was, zocht ze totdat al onze ideeën waren vervuld.

Met een budgetopstelling en een takenlijst, verlooptabel en adressenlijst was ze altijd goed georganiseerd en voorbereid op alles. We hebben dus het budget niet uit het oog verloren en geen afspraak vergeten.

Veel van uw ideeën hebben van onze bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring gemaakt.

Ook de zorg op de trouwdag kan ik iedereen alleen maar aanraden! Ik had de decoratie en de opstelling van de bloemstukken of de instructie van de band vanwege opwinding niet kunnen coördineren. Zodat we ten volle van de dag kunnen genieten zonder ons ergens zorgen over te hoeven maken.

Bij onze huwelijksceremonie gooiden we het geplande proces zonder meer uit de lucht, wat hoogstwaarschijnlijk leidde tot een plotselinge ademhaling en een hartaanval in de meeste wedding planners

Zelfs in deze situatie reageerde Cornelia uitermate professioneel en spontaan.

Daarom was onze bruiloft een onvergetelijke ervaring waar onze gasten nog steeds enthousiast over zijn en waarvan we nog steeds volledig overweldigd zijn.

Beste Cornelia!

We willen u oprecht bedanken, omdat u altijd bij ons staat en ons helpt om van deze dag een van de mooiste in ons leven te maken!

Het allerbeste voor de toekomst!

Groeten uit Oostenrijk

Sonja en Markus

September 2018

Misbruik rapporteren
Door Claudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cornelia Fuchs, ondersteunde ons bij de voorbereiding van onze bruiloft in Italië! Ze had sensationele ideeën en veel suggesties over hoe onze mooiste dag kan zijn. Met haar open en vriendelijke karakter heeft ze aan al onze wensen voldaan. Wetende dat we je op elk moment konden bellen en dat je ons altijd hebt geholpen, heeft ons meteen enorm geholpen! Zelfs met de communicatie tussen Italië en Zwitserland was ze altijd bereid om onze tolk te zijn;)

Wij danken u voor uw geweldige inzet!

Het blijft voor ons onvergetelijk!

C & F uit Aargau

Misbruik rapporteren
Door Susanne
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Mevrouw Cornelia Fuchs simple houdt van haar werk - het organiseren van bruiloften en andere belangrijke festiviteiten. Ze heeft een uitstekend oog voor details. Haar ideeën voor het maken van een geweldige, onvergetelijke gebeurtenis zijn zeer creatief en romantisch. Ik ben een partner in twee evenementen die door Cornelia worden georganiseerd: een wied en een groot rond verjaardagsfeestje! Alles was perfect! Ik beveel haar ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 6616