Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Faro - Algarve Feest- en Trouwlocaties Lagoa
  • Catering prijs 75 €
vertalen

De bruiloft in de Algarve is in Monte Santo . De bestemming voor een perfecte bruiloft. Stelt u zich eens een ongerepte strandbestemming voor onder een bladerdak van verse bloemen als achtergrond voor uw bruiloft in de Algarve. Met 8 hectare aan tuinen en waterpartijen biedt Monte Santo een huwelijk vol romantiek.

Monte Santo Resort in Carvoeiro is de ideale plek om je nieuwe leven voor twee te beginnen.
Als uw versie van een ideale ceremonie langs een strand in Carvoeiro ligt, terwijl de golven rustig op het strand liggen, biedt Monte Santo u een waaier aan opties om uw ideale bruiloft tot een gesofisticeerde receptie te maken.

Monte Santo's medewerkers zijn toegewijd, ervaren en experts in bruiloften en evenementen. Ze bieden opties van de chef-kok van de catering, een uitgebreide lijst van affiliaties met getalenteerde professionele bloemisten, fotografen, dj's, muzikanten en meer. Naast het feit dat het de perfecte plek is voor uw bruiloft in de Algarve, is Monte Santo ook ideaal voor gastenverblijven en speciale luxueuze suites voor de pasgetrouwden.

Creëer uw ideale bruiloft in de Algarve. Een selectie trouwarrangementen in de Algarve: Monte Santo Resort biedt trouwarrangementen waarbij de pasgehuwden worden uitgenodigd om te helpen bij het creëren van hun ideale droomhuwelijk in de Algarve. Door ceremoniële specificiteiten, spa-services, golfrondes, menu-proeverijen, gratis cadeaus en meer te combineren, vullen de pakketten de lege plekken in voor een perfecte bruiloft!

Bezoeker, laat een review achter over Monte Santo Resort Algarve en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Monte Santo Resort Algarve

4.9 2 reviews
Door Marília
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik moet in het openbaar zeggen dat dit hotel het meest romantische is omdat de meest romantische, meest gepassioneerde, meest toegewijde en meest beschikbare mensen erin werken voor de meest gevarieerde en prachtige liefdesverhalen!
We leven in de huid dit gevoel, dit wezen, van elk lid van dit fantastische team met wie we het enorme plezier hadden om over te steken en aan wie we erg dankbaar zijn voor de hulp die ze ons gaven om ons niet alleen te ontvangen om te trouwen, maar vooral om met ons aan boord te gaan. gezonde waanzin waarmee we besloten ons moment te organiseren en het onze te verrassen. Ons plan was simpel: we gaan van land veranderen en in tijden van pandemie wil niemand grote feesten of verwarring, we willen alleen die weinige vrienden verzamelen en we zullen ze vertellen dat we een afscheidszonsondergang gaan houden op een fantastische plek die ons alle voorwaarden bood voor veiligheid. Als ze super relaxed bij zonsondergang aankomen, zullen ze beseffen dat het tenslotte ... het is een bruiloft! En het was ... GEWELDIG! De manier waarop iedereen was gecoördineerd vanaf de ingang tot de pergola waar we zaten te wachten, de schoonheid van de ruimte, de decoratie, alles tot in detail was doordacht en gedaan! Het was uniek en gezien de reacties waren we allemaal erg succesvol! Dankbaarheid is wat we voelen en liefde is wat je beweegt en wat ons verenigt! Nou, Patrícia Correia, Diana Carreira, Ana Pereira en het hele team dat heeft bijgedragen aan het vieren en delen van onze liefde

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Aanbevelen, alle 5 *. Mooie ruimte en zorg, goed eten, vriendelijkheid en vriendelijkheid van het personeel, het decor ... Aan alles was gedacht.

We leven een magische dag die zeker nog lang in onze herinneringen zal blijven.

Bedankt allemaal!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
75
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro Transferência bancária Cartão de Crédito
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 8400-559