Home Decoratie en Styling Decoratie en Styling Lubuskie Decoratie en Styling Zielona Góra

Als MTA Wedding Planner decoreren en organiseren wij bruilofts- en huwelijksrecepties.

We maken huwelijksdecoraties - decoratie van de kerk, decoratie van de trouwzaal of bruiloft in de open lucht is onze specialiteit. We doen er alles aan om de decoraties speciaal te maken, net zoals de trouwdag speciaal is. We passen de kleuren van bloemen aan aan de verwachtingen van de Young, rekening houdend met het karakter van de plaats waar de ceremonie plaatsvindt, evenals het thema van het thema voor thematische bruiloften.

We beginnen onze samenwerking met het leren kennen van elkaar. We praten over uw plannen, dromen en verwachtingen. We selecteren elk decoratie- of organisatieproces afzonderlijk op basis van uw behoeften. We hebben uitgebreide ervaring, contacten en een rijke database van bedrijven met wie we al lang samenwerken.

Een bruiloft en een bruiloft zijn niet alleen maar een dag waar we met verlangen naar uitkijken. Het zijn voornamelijk weken van voorbereiding waarin het jonge paar wacht op vele offers, moeilijke beslissingen, stress en verschillende onverwachte gebeurtenissen. Om de tijd van voorbereiding een tijd vol positieve herinneringen te maken, de beste beslissingen te nemen, gelukkige keuzes, is het de moeite waard om een professional te vragen

Als we je vertrouwen winnen, zullen we ons best doen om je gelukkig en ontspannen te maken op deze geweldige dag.

Zowel in het hele voorbereidingsproces als op de trouwdag zelf ben ik tot je beschikking.

Trouwdag is de mooiste dag in je leven - laat me het nog mooier maken.

Bezoeker, laat een review achter over MTA Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over MTA Wedding

4.0 5 reviews
Door Joanna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas raad ik het niet aan!!!!!!!

We hebben kaarten besteld met de wijziging van de trouwdatum. We waren ervan verzekerd dat ze donderdag zouden worden uitgevoerd. Vanaf vrijdag wilden we uitnodigingen uitdelen. We belden, vroegen elke dag wanneer ze klaar zouden zijn. Mevrouw M. verzekerde dat ze al gedrukt waren, later was de koerier te laat of was hij niet aangekomen. Helaas besloten we op vrijdagochtend naar de drukkerij te gaan en het zelf te printen. Op zaterdagavond kregen we de informatie dat de bestelling kon worden opgehaald. Voor ons was het te laat ... de uitnodigingen bereikten gedeeltelijk de gasten met kaarten gedrukt in de drukkerij en niet bij mevrouw M. Ik ben blij dat we niet tot iets anders hebben besloten ...

Misbruik rapporteren
Door Ada
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons avontuur met MTA Wedding & Planner zijn we 2 jaar geleden begonnen. Na de ontmoeting, de verzekering dat we alles zullen hebben waar we van dromen en het zien van foto's van "gemaakte" decoraties, hebben we besloten dat het de juiste persoon zou zijn om onze huwelijksdecoraties te maken. Contact verliep probleemloos, altijd behulpzaam, ze beantwoordde alle vragen. Enkele dagen voor de bruiloft kregen we, uiteraard na afspraak, een proefhuwelijksdecoratie aangeboden. We hielden van de decoratie, het grijze rechthoekige tafelkleed, gouden sokkels met kleine boeketten, hoewel we er zeker van waren dat de boeketten veel groter zouden zijn voor de ceremonie .... Dat het mooi zou zijn.

Op het moment dat we de kamer binnenkwamen, waren we helaas erg teleurgesteld ... .. het eerste dat ons opviel was een andere inscriptie op de muur dan die we hadden afgesproken. Niemand heeft ons zelfs om toestemming gevraagd om de inscriptie te wijzigen. De boeketten waren kleiner dan we hadden afgesproken. Er waren geen bloemen die werden gefixeerd, maar de boeketten bevatten chrysanten zonder onze toestemming. Er zouden mooie witte hortensia's zijn die tijdens de proefversiering waren, maar later waren er slappe, licht verwelkte hortensia's. Ook de bloembakken op de tafels zijn zonder onze toestemming veranderd. Er waren geen groene twijgen op de tafels en voor de tafel van de bruid en bruidegom, evenals de gouden nummering van de tafels. De tafelkleden kwamen na het grote avontuur, maar dan op ronde tafels. Om voor de hand liggende redenen werden ze niet geplaatst.

De knoopsgaten die we voor getuigen ontvingen waren gebroken. Ze waren niet eens gehaakt, bovendien waren ze niet geschikt om vast te maken, de groene takken waren verwelkt en de witte roos had bruine vlekken. Dezelfde "versheid", of liever gebrek aan frisheid, bloemen in het bruidsboeket, ik moest rozenblaadjes scheuren met bruine vlekken, de fresia was verdord. Over het algemeen waren de bloemen niet vers. Ze waren verdord. Op de dag van de afterparty vielen er bloemen op de tafels. De bladeren die in de decoratie werden gebruikt, zagen er beschimmeld uit. Helaas waren de bloemen niet eens geschikt om naar het kerkhof te worden gebracht. En ze moeten minstens een paar dagen vers zijn. We waren het meest teleurgesteld over de kwaliteit van de bloemen, omdat ze de hele ceremonie moesten verfraaien. We zullen het niet hebben over het oncultureel van tafel halen van decoraties terwijl de gasten hun best deden ondanks dat hen werd gevraagd dat niet te doen. We weten dat de andere kant er een andere versie van heeft, maar we waren erbij en we weten hoe het er allemaal uitzag.

We voelen ons bedrogen. Na herhaaldelijk te hebben gevraagd waarom de wijzigingen zonder onze toestemming hebben plaatsgevonden, hebben we geen antwoord gekregen. De prijs die we betaalden voor de service is erg hoog in vergelijking met de kwaliteit. Maar ik denk dat we een ander idee van schoonheid hebben dan we eerst dachten.

Misbruik rapporteren
Door Ania
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn naam is Ania. Gedurende vijf jaar hebben we samen met haar man in Leicester (Groot-Brittannië) gewoond. Onze droom was om te trouwen en een bruiloft te regelen in onze geboortestad - Zielona Góra. Vanwege de grote afstand was het voor ons een grote uitdaging qua logistiek. Tijdens een van de bezoeken in Polen bepaalden we de datum van de bruiloft in de kerk en we reserveerden een eerder gekozen ontvangstruimte. Helaas hadden we geen tijd voor andere belangrijke organisatorische zaken. Mijn vriend Marta Wółkiewicz kwam hier met hulp. Ze adviseerde ons over veel belangrijke bloemen, zoals de selectie van een beproefde musicalband en de inrichting van de kerk en trouwzaal, die ze zelf deed. Ze stemde er ook mee in ons te vertegenwoordigen in vergaderingen die contracten met aannemers van onze bestellingen afsloten. Het was ook van weinig belang dat Martha's hulp bij het ophalen van een aantal van onze gasten van het vliegveld, waar we niet genoeg tijd voor zouden hebben, niet van belang was. De partij werd samen met de amendementen georganiseerd voor 150 personen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
gotówka, przelew

Adres

Stad: 66-002