Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bolívar Feest- en Trouwlocaties Cartagena

Museo Naval del Caribe

vertalen

Het Naval Museum of the Caribbean bevindt zich in de ommuurde omheining van Cartagena de Indias, tussen het San Francisco Javier Bastion en de San Pedro Claver-tempel, met toegang vanaf de Plaza de Santa Teresa. Het bijna 3.500 vierkante meter grote gebouw bestaat uit twee grote vleugels van 70 meter lang, gescheiden door schaduwrijke patio's.

Deze magische plek beschermt binnen haar muren de culturele en historische rijkdom van de maritieme traditie van Colombia die plaatsvond in de stad Cartagena de Indias. Meer dan 400 historische objecten, meerdere modellen en gemakkelijk te begrijpen leermiddelen, bevorderen de bescherming van het culturele onderwatererfgoed van het land en benadrukken de rol die het leger van de Republiek Colombia heeft gespeeld bij de vorming en consolidering van onze nationale identiteit .

De prachtige en inspirerende faciliteiten lenen zich voor het houden van evenementen zoals prachtige bruiloften, omdat het over ruimtes beschikt om diensten aan de gemeenschap in het algemeen te bieden.

Het heeft een evenement kamer gelegen op de eerste verdieping, met een capaciteit voor 250 personen; zijn auditorium ook op de eerste verdieping, bereikt in grootte voor 100 mensen en ten slotte biedt het de koloniale kamer Mauricio Obregón, op de tweede verdieping met een capaciteit van maximaal 600 personen.

Bezoeker, laat een review achter over Museo Naval del Caribe en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Museo Naval del Caribe

4.9 1 mening
Door Hania
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Een paar maanden geleden was ik bij de bruiloft van een aantal vrienden, en is gefascineerd door de plaats, het is magisch, uniek, het heeft een vleugje geschiedenis dat het speciaal maakt. Het zal ongetwijfeld ook mijn plaats zijn.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners, Geen cateringservice aanwezig
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden

Adres

Stad: 0000