1/2
1 van 2 foto's
1 van 2 foto's

Beschrijving

Voor de gehele of gedeeltelijke verzorging van uw huwelijksontvangst, bent u aan het juiste adres bij Museumrestaurant de Pappegay. Mede dankzij de fantastische uitstraling van het Schielandshuis en de royale museumtuin, midden in het centrum van Rotterdam, is de Pappegay al vele jaren een gewilde locatie voor aanstaande bruidsparen. Met onze jarenlange ervaring en onze enthousiaste medewerkers maken wij van uw bruiloft een belevenis waar u nog lang en met veel plezier op terug zal kunnen kijken.

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om in combinatie met uw huwelijksontvangst ook de huwelijksvoltrekking in het Schielandshuis te laten plaatsvinden. Na afloop van de huwelijksvoltrekking behoort een groepsfoto, van u en uw genodigden, op het bordes van het statige Schielandshuis, uiteraard tot de mogelijkheden.

Aansluitend kunt u kiezen voor een stijlvolle receptie met eventueel een feestelijk glas en een prachtige bruidstaart of voor één van onze vele andere mogelijkheden. Wij zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van een programma met de daarbij behorende invulling, dat het beste bij u past.

Ook voor de verzorging van uw huwelijksdiner beschikken wij over een veelzijdige keuken, die zich moeiteloos aanpast aan de seizoenen en de vele nationaliteiten die Rotterdam rijk is.

De feestavonden die wij verzorgen kenmerken zich door een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de service van onze medewerkers zeker zal bijdragen aan een fantastische ervaring. Wij kunnen u vrijwel altijd een gecombineerde zaal aanbieden, waardoor uw feest, zowel voor uw feestende gasten als ook voor uw gasten die iets rustiger de avond willen doorbrengen, tot een succes wordt gemaakt.

Details

  • Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de faciliteitent?

    Tuin

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Museumrestaurant De Pappegay in Zuid-Holland:

Korte Hoogstraat 31 3011 GK Rotterdam