My M&M's® Nederland

Ga naar het gesprek Meer Informatie

My M&M's® Nederland

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Zin om uw gasten te verrassen met een kleine originele en zoete attentie? Met My M&M’S creëert u gepersonaliseerde chocoladesnoepjes, zodat al uw genodigden een chocoladeaandenken aan uw huwelijk mee naar huis kunnen nemen. Uw gepersonaliseerde M&M'S zullen als klein detail zeker het verschil maken bij uw bruiloftsgasten! Deze zoete lekkernijen zijn online verkrijgbaar en worden overal bezorgd, zowel in Nederland als daarbuiten.

Het team van professionals van My M&M'S zal u tijdens uw hele avontuur begeleiden. U kunt met hen van gedachten wisselen over uw project en met uw eigen boodschap M&M’S creëren die precies bij u passen. Ook kunt u de kleur van uw toekomstige snoepjes kiezen uit de 15 beschikbare tinten. Bij My M&M'S stelt u de boodschap op uw chocolaatjes helemaal zelf samen. Zo kunt u er uw namen, huwelijksdatum of een foto van u beiden op laten drukken. Wat de verpakking betreft heeft u een ruime keuze uit elegante, mooi uitgewerkte oplossingen. Kortom, een verrassend en gepersonaliseerd cadeau dat gegarandeerd bij uw gasten in de smaak zal vallen!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw M&M'S in uw candy bar op te nemen of ze te gebruiken voor de tafeldecoratie. Het resultaat ziet er altijd origineel, creatief en geraffineerd uit!

Wilt u graag iets anders lekkers aanbieden in plaats van de traditionele bruidssuikers? Kies dan voor gepersonaliseerde M&M'S, een unieke attentie waar klein en groot dol op zullen zijn.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Creditcard (Amex®, MasterCard® en VISA®) Ideal Paypal
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Ons callcenter is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Bestel nu op www.mms.com
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over My M&M's® Nederland

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact