Home Weddingplanners Weddingplanners Málaga Weddingplanners Málaga

Mys eventos

  • Website
vertalen

Mys Eventos is een bedrijf uit Malaga dat zich toelegt op de integrale organisatie van bruiloften. Een bruiloft is zo'n bijzonder evenement waarbij de organisatie perfect moet zijn zodat alles gaat zoals het bruidspaar het wil. Hiervoor is niets beters dan je te omringen met professionals die van jouw evenement een uniek evenement maken waar jij alleen maar om hoeft te genieten.

Onder de diensten die Mys Eventos de bruid en bruidegom aanbiedt om hun huwelijksfeest te organiseren, variëren ze van een eerste interview met de bruid en bruidegom om erachter te komen wat ze willen en te luisteren naar hun ideeën, tot planning en controle tijdens de duur van het huwelijk. viering van de bruiloft.

Het team van Mys Eventos zal de bruid en bruidegom meerdere alternatieven bieden op alles wat met de bruiloft te maken heeft, zodat de bruid en bruidegom de opties kunnen kiezen die ze het leukst vinden of die het beste passen bij hun budget. De verbeeldingskracht waarmee Mys Eventos werkt, geeft je een aparte touch en dat maakt het speciaal.

Bezoeker, laat een review achter over Mys eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mys eventos

4.8 4 reviews
Door ari
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn in november getrouwd en het grote succes van onze bruiloft was om Mys Events te organiseren. We huren de integrale service in en we kunnen niet gelukkiger zijn. Alles is perfect verlopen en het is een plezier om zulke professionele mensen te hebben, die reageren en volledig betrokken zijn bij hun werk en met het paar. We konden ten volle genieten van elke stap, zonder angst of onzekerheden. Aanbevolen 100%!

Misbruik rapporteren
Door Maria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik zou Mys Events zeker duizend keer herhalen.

Misbruik rapporteren
Door Amanda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cool! en de ongelooflijke decoratie, tot in het kleinste detail.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
En mys eventos, cuando realizamos un presupuesto de los servicios sueltos que necesitan los novios, lo que hacemos es solicitar un adelanto para reservar la fecha en firme y el resto por lo general lo dejamos para después de la boda.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Septiembre 2006

Adres

Stad: 29017