• Prijsklasse Midden

Mys eventos is een bedrijf uit Málaga dat zich toelegt op de integrale organisatie van bruiloften. Een bruiloft is zo'n speciale gebeurtenis waarin de organisatie perfect moet zijn, zodat alles verloopt zoals de bruid en bruidegom willen. Daarom is niets beter dan jezelf omringen met professionals die van je evenement een unieke gebeurtenis maken waar je je gewoon zorgen over hoeft te maken.

Een van de diensten die Mys-evenementen aan de bruid en bruidegom aanbieden om hun huwelijksfeest te maken, varieert van een eerste interview met het paar om te weten wat ze willen en hun ideeën te horen, om te plannen en te controleren tijdens de hele tijd dat het feest duurt van de bruiloft.

Het Mys-evenemententeam biedt het paar veel alternatieven voor alles wat met de bruiloft te maken heeft, zodat de bruid en bruidegom de opties kiezen die ze leuk vinden of die het beste bij hun budget passen. De verbeelding waarmee de Mys-evenementen werken, geeft je een aparte toets en dat maakt het speciaal.

Bezoeker, laat een review achter over Mys eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mys eventos

4.8 4 reviews
Door ariadna2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn in november getrouwd en het grote succes van onze bruiloft was om Mys Events te organiseren. We huren de integrale service in en we kunnen niet gelukkiger zijn. Alles is perfect verlopen en het is een plezier om zulke professionele mensen te hebben, die reageren en volledig betrokken zijn bij hun werk en met het paar. We konden ten volle genieten van elke stap, zonder angst of onzekerheden. Aanbevolen 100%!

Misbruik rapporteren
Door cabriya05
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik zou Mys Events zeker duizend keer herhalen.

Misbruik rapporteren
Door amandagomeza
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cool! en de ongelooflijke decoratie, tot in het kleinste detail.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
En mys eventos, cuando realizamos un presupuesto de los servicios sueltos que necesitan los novios, lo que hacemos es solicitar un adelanto para reservar la fecha en firme y el resto por lo general lo dejamos para después de la boda.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mys eventos piensa en el antes, durante y después de la boda. Esta empresa se encarga de todo para que los novios no tengan que preocuparse por ningún aspecto de la boda.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Septiembre 2006

Adres

Stad: 29017
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden