Home Weddingplanners Weddingplanners Seine-et-Marne (77) Weddingplanners Fontainebleau

Nas & Co's Events

Home Weddingplanners Weddingplanners Seine-et-Marne (77) Weddingplanners Fontainebleau

Nas & Co's Events

  • Prijs vanaf: 1.200 €
vertalen

Je zult vaak horen dat het huwelijk de beste dag van je leven is en je zult het nooit vergeten. Niets is meer waar! We kunnen je echter soms niet vertellen dat het organiseren van zo'n dag veel tijd, werk en kalmte vergt. Het is om de stress van de voorbereidingen te vermijden dat Nas & Co's Events, weddingplanner agentschap, haar diensten aanbiedt om u een bruiloft aan te bieden zoals u altijd al hebt gedroomd!

Vooral een passie bij Nas & Co's Evenementen, organisatie en voorbereiding zijn ook de sleutelwoorden voor een goed werk. Het team, samengesteld uit de twee glinsterende hersenen van Stéphanie en Karol, helpt je om dienstverleners van topkwaliteit te vinden die hun vaardigheden en creativiteit ter beschikking stellen om je ceremonie te verbeteren. Dit dynamische duo zorgt ook voor de aankoop en de installatie van de decoratie op uw plaats van ontvangst, decoratie die u eerder hebt bedacht en voorgesteld onder de geadviseerde adviezen van twee experts.

De jonge vrouwen, bedreven onder het motto "geen zorgen" , zullen op zoek naar alle aanbieders die je mist: de cateraar naar de fotograaf via de ontvangstruimte en de DJ, etc. Al deze taken, die misschien onschuldig lijken, blijken een bron van stress te zijn die, in combinatie met je actieve leven, je slapeloosheid snel kan veroorzaken. Dankzij Nas & Co's evenementen, geen zorgen!

Sterker nog, als u van D-Day wilt genieten, biedt het agentschap u aan om uw werknemers op D-Day te coördineren. De Wedding Planners zullen u een eenmalige missie toevertrouwen: om ten volle te genieten van uw dag en uw gasten!

De originaliteit en de verbeeldingskracht van deze twee makers staan klaar om in actie te komen om een romantische en authentieke bruiloft te creëren! Waar wacht je nog op? Aarzel niet om contact op te nemen met Nas & Co's Events.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.200 €
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Bezoeker, laat een review achter over Nas & Co's Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nas & Co's Events

5.0
32 reviews
32 reviews
Professionaliteit
(32)
Prijs/kwaliteit
(32)
Aanrader?
(32)
Door Laura
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Stephanie en Karol zijn zeer professioneel en prettig menselijk. Onze bruiloft was naar ons beeld en zeer geslaagd. Ze waren attent tijdens de voorbereidingen. Je kunt er met je ogen dicht naar toe gaan. Voor mensen die aarzelen om WP in te huren, ga ervoor, het is een echt pluspunt, vooral voor D-Day.

Misbruik rapporteren
Door Zainab
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Aanbeveling van onze trouwambtenaar: we werden niet teleurgesteld. Service voldeed aan onze verwachtingen. We waren aangenaam verrast door de uiteindelijke weergave van de decoratie die we samen met Stéphanie en Karol hebben bedacht. Bedankt voor het uniek maken van onze locatie.

Misbruik rapporteren
Door Marine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We deden beroep op Karol en Stéphanie voor de aankleding van onze trouwlocatie, alsook voor de coördinatie van de grote dag.Dankzij deze geweldige meiden was onze bruiloft boven verwachting. Al onze gasten werden weggeblazen door de ongelooflijke decoratie die ons en hun gevoel voor organisatie vertegenwoordigde. We hebben er absoluut geen spijt van dat we een beroep op hen hebben gedaan, ik kan ze alleen maar aanbevelen!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 77300
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier