• Prijsklasse Midden
  • Website

Je zult vaak horen dat het huwelijk de beste dag van je leven is en je zult het nooit vergeten. Niets is meer waar! We kunnen je echter soms niet vertellen dat het organiseren van zo'n dag veel tijd, werk en kalmte vergt. Het is om de stress van de voorbereidingen te vermijden dat Nas & Co's Events, weddingplanner agentschap, haar diensten aanbiedt om u een bruiloft aan te bieden zoals u altijd al hebt gedroomd!

Vooral een passie bij Nas & Co's Evenementen, organisatie en voorbereiding zijn ook de sleutelwoorden voor een goed werk. Het team, samengesteld uit de twee glinsterende hersenen van Stéphanie en Karol, helpt je om dienstverleners van topkwaliteit te vinden die hun vaardigheden en creativiteit ter beschikking stellen om je ceremonie te verbeteren. Dit dynamische duo zorgt ook voor de aankoop en de installatie van de decoratie op uw plaats van ontvangst, decoratie die u eerder hebt bedacht en voorgesteld onder de geadviseerde adviezen van twee experts.

De jonge vrouwen, bedreven onder het motto "geen zorgen" , zullen op zoek naar alle aanbieders die je mist: de cateraar naar de fotograaf via de ontvangstruimte en de DJ, etc. Al deze taken, die misschien onschuldig lijken, blijken een bron van stress te zijn die, in combinatie met je actieve leven, je slapeloosheid snel kan veroorzaken. Dankzij Nas & Co's evenementen, geen zorgen!

Sterker nog, als u van D-Day wilt genieten, biedt het agentschap u aan om uw werknemers op D-Day te coördineren. De Wedding Planners zullen u een eenmalige missie toevertrouwen: om ten volle te genieten van uw dag en uw gasten!

De originaliteit en de verbeeldingskracht van deze twee makers staan klaar om in actie te komen om een romantische en authentieke bruiloft te creëren! Waar wacht je nog op? Aarzel niet om contact op te nemen met Nas & Co's Events.

Bezoeker, laat een review achter over Nas & Co's Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nas & Co's Events

4.9 22 reviews
Door minosoaetluckiansap
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We deden beroep op Karol en Stéphanie voor de aankleding en coördinatie van onze bruiloft.
Ze wisten perfect hoe ze aan onze verwachtingen moesten voldoen, of het nu ging om de decoratie van onze buitenbruiloft of de coördinatie van onze diensten, evenals het beheer van het schema!
We werden super mega goed ondersteund tijdens de voorbereidingen met regelmatige punten (berichten/oproepen) gedurende de maanden voorafgaand aan de D-day.Advies, suggesties, gegiechel, een goed humeur stonden op de agenda: nassesco van vertrouwen! : NS

Heel erg bedankt voor je werk, je investering, je beschikbaarheid, je stukje conner-fol-ie :) We hebben de bruiloft van onze dromen gehad en hebben dankzij jou ten volle kunnen genieten van onze dag.

M&L - De coole bruiloft 21-08-08

Misbruik rapporteren
Door floriane.fressonnet
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Karol en Stephanie waren onze echte beschermengelen voor onze bruiloft.

Vanaf onze eerste ontmoeting werden we verliefd, ze wisten ons meteen gerust te stellen op bepaalde vragen die we hadden. Ze wisten hoe ze professioneel en serieus moesten zijn, terwijl ze altijd een vleugje waanzin hadden om ons tevreden te stellen.

We wilden een originele bruiloft, die we nog nooit eerder hadden gezien, we kozen de Viking-bruiloft als ons thema. Ze hebben van dit thema, wat nog niet zo eenvoudig is, een origineel thema kunnen maken door ons te begeleiden bij bepaalde keuzes. We wilden dat het toch een bruiloft zou worden zonder een middeleeuws feest en dat is met vlag en wimpel gelukt. Ze vergezelden ons in al onze procedures, alle beslissingen die we moesten nemen, en gaven ons altijd hun professioneel advies als we onzeker waren.

Spelers vroegen we om een "surprise" bruiloft in de aankleding. Ze overtroffen onze verwachtingen.

Ondanks verschillende vertragingen hebben ze ons altijd kunnen helpen dit te overwinnen en ons aan te moedigen om van deze dag onze dag en een dag naar ons beeld te maken.

Door hun welwillendheid, zachtaardigheid, energie en levensvreugde wisten ze ons te verlossen van de voorbereiding op D-Day.

Zonder hen hadden we dit huwelijk niet kunnen organiseren zoals het was.

We wilden dat onze bruiloft herinnerd zou worden door al onze gasten en dankzij het werk van Karol en Stéphanie is het gelukt.

En wij op de trouwdag hebben we ons door haar laten begeleiden, op de grote dag hebben we ons in alle rust kunnen voorbereiden en daarna zijn we getrouwd zonder ons om de organisatie te bekommeren.

Hartelijk dank voor uw investering, uw energie, uw werk. De bruiloft overtrof onze verwachtingen en dat is dankzij jullie.

Misbruik rapporteren
Door lumdgt
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hebben we een beroep gedaan op de twee goochelaars van Nas & Co. Ondanks het uitstel en de 2 jaar wachten, bleven ze betrokken en zeer ondersteunend in onze voorbereidingen. Vriendelijkheid, reactievermogen, ondersteuning op maat, creativiteit, talent, kracht van het voorstel, aanpassingsvermogen, enthousiasme. Hier is de niet-limitatieve lijst van deze 2 feeën van het evenement. Ze wisten onze smaak vast te leggen en het resultaat overtrof onze verwachtingen op D-Day. Alles was magisch, zoals we wilden, nog mooier dan in onze dromen. Veel dank aan jullie beiden.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nous acceptons tous les modes de paiement (chèque et virement)
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1200
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nous nous déplaçons dans toute l'île de France et départements limitrophes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 77300
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden