• Prijsklasse Midden
  • Website

Je zult vaak horen dat het huwelijk de beste dag van je leven is en je zult het nooit vergeten. Niets is meer waar! We kunnen je echter soms niet vertellen dat het organiseren van zo'n dag veel tijd, werk en kalmte vergt. Het is om de stress van de voorbereidingen te vermijden dat Nas & Co's Events, weddingplanner agentschap, haar diensten aanbiedt om u een bruiloft aan te bieden zoals u altijd al hebt gedroomd!

Vooral een passie bij Nas & Co's Evenementen, organisatie en voorbereiding zijn ook de sleutelwoorden voor een goed werk. Het team, samengesteld uit de twee glinsterende hersenen van Stéphanie en Karol, helpt je om dienstverleners van topkwaliteit te vinden die hun vaardigheden en creativiteit ter beschikking stellen om je ceremonie te verbeteren. Dit dynamische duo zorgt ook voor de aankoop en de installatie van de decoratie op uw plaats van ontvangst, decoratie die u eerder hebt bedacht en voorgesteld onder de geadviseerde adviezen van twee experts.

De jonge vrouwen, bedreven onder het motto "geen zorgen" , zullen op zoek naar alle aanbieders die je mist: de cateraar naar de fotograaf via de ontvangstruimte en de DJ, etc. Al deze taken, die misschien onschuldig lijken, blijken een bron van stress te zijn die, in combinatie met je actieve leven, je slapeloosheid snel kan veroorzaken. Dankzij Nas & Co's evenementen, geen zorgen!

Sterker nog, als u van D-Day wilt genieten, biedt het agentschap u aan om uw werknemers op D-Day te coördineren. De Wedding Planners zullen u een eenmalige missie toevertrouwen: om ten volle te genieten van uw dag en uw gasten!

De originaliteit en de verbeeldingskracht van deze twee makers staan klaar om in actie te komen om een romantische en authentieke bruiloft te creëren! Waar wacht je nog op? Aarzel niet om contact op te nemen met Nas & Co's Events.

Bezoeker, laat een review achter over Nas & Co's Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 19 reviews
Door tixiercaroline1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Oneindige dank aan Karol en Stéphanie die ons op onze trouwdag (en daarvoor) hebben geholpen om een vloeiend evenement en naar ons beeld te organiseren. Dankzij dit schokkende duo konden we ontspannen en volop genieten van D-Day wetende dat al het werk achter de rug was gedaan, zonder zelfs maar het gevoel te hebben dat het voorbij was! En toch hadden we een bruiloft georganiseerd met meer dan 15 verschillende aanbieders !!! Karol en Stéphanie jongleerden wonderwel met al deze kleine mensen, op een geruststellende en onzichtbare manier waardoor we deze dag een herinnering en een droom konden houden en geen stress. Nogmaals bedankt aan jullie twee meiden, voor jullie glimlach, jullie goede humeur en vooral: jullie legendarische efficiëntie en beschikbaarheid! We raden het ten zeerste aan! :)

Misbruik rapporteren
Door luss13
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stéphanie en Karol zijn geweldig! Heel vriendelijk, beschikbaar, hyper responsief. Het was erg prettig en gemakkelijk om mijn huwelijk met hen voor te bereiden. Alles was perfect op D-day. Ze waren in staat om alle providers, de planning, de problemen van de gast met een glimlach en professionaliteit te beheren. Iedereen gaf me complimenten en vertelde me dat ze het perfect deden zonder opdringerig of aanmatigend te zijn. Ze hebben me gered en ik had een perfecte dag. Ik raad ze ten zeerste aan, ik werd verliefd op ze.

Misbruik rapporteren
Door salomon.marine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We vertrouwden Karol en Stéphanie voor de coördinatie van onze trouwdag.

We waardeerden vooral hun enthousiasme, hun goede humeur en hun beschikbaarheid. Ze begrepen wat we wilden, weten zich perfect aan te passen en we smeden snel een band met hen.

Met meesterlijke hand hebben zij het verloop van het evenement van de dag ervoor beheerd. We vertrouwden ze volledig en we hebben er geen spijt van. Dankzij hen hebben we 100% kunnen genieten van onze bruiloft.

Samengevat: zeer professioneel en erg leuk, u kunt op hen vertrouwen voor de organisatie van uw bruiloft !!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nous acceptons tous les modes de paiement (chèque et virement)
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1200
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nous nous déplaçons dans toute l'île de France et départements limitrophes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 77300
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden