Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Nelson Marques Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Nelson Marques Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

De expertise van Nelson Marques is een referentie op het niveau van huwelijksfotografie over de hele wereld. Benadrukt elegantie en dynamiek in elk van hen, dankzij een persoon die passie voelt voor wat hij doet. Die passie is wat hem ertoe brengt om uit te blinken in elke baan en wat garandeert dat je de beste herinnering aan je bruiloft zult bewaren.

Zijn studio bevindt zich in het centrum van Madrid . Het doel van zijn werk is om met kleine afbeeldingen verhalen van liefde zoals de jouwe te vertellen. Hij verzekert zichzelf dat ze 'latente vertellingen' zijn onder de grenzen van de krant.

Werk zo dat je nauwelijks zult merken dat het om je heen is. Met deze functie kunt u en uw gasten genieten van ontspanning zonder rekening te houden met het feit dat u fotografeert. Bovendien is een ander aspect dat hem definieert zijn nabijheid tot jou, waardoor hij elk detail, elke blik, elke zoen en elk klein verhaal van je geweldige dag kan absorberen.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Nelson Marques Photography

4.3
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(5)
(1)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
Aanrader?
(5)
(1)
anamgs02
Door Ana
1
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

We zijn in juli van dit jaar getrouwd en hebben de foto's gehuurd bij NELSON MARQUES. Ik raad aan dat je verschillende volledige albums ziet, niet slechts één, naast het zien van de volledige inhoud van een bruiloft van de USB die ze leveren. We zagen alleen een album dat ons werd getoond en we vonden het leuk, maar de foto's van onze bruiloft bleken niet te verwachten. Mijn foto's zijn meestal ongericht, niet ingelijst, er zijn afgehakte hoofden of mijn trouwjurk in veel delen ook, en ik heb geen marquita's op de huid verwijderd of de huid van het gezicht gladgestreken, of een parkeerbord verwijderd terwijl ik uit de auto stapte , dingen die gebruikelijk zijn in trouwfoto's. Ze gaven me ook de ongeordende foto's van de usb. Ik vroeg hem meerdere keren om ze te bestellen, en het was tevergeefs.

De online galerij waar de foto's 15 dagen na de bruiloft in lage resolutie hangen zodat ze met een wachtwoord kunnen worden bekeken, zijn ook rommelig en kunnen niet worden gezien met een MAC- of Android-apparaat, tenzij je de Chrome. Mijn bruiloft was in de middag, dus het grootste deel van het feest was 's nachts. Hij heeft geen flits gebruikt, dus de foto's van de nacht zijn niet veel waard, ze hebben veel geluid dat ze (wazig) noemen. Daarnaast hebben veel foto's geen zin, zoals verschillende foto's waarin de bruid is bedekt, een knuffel van de vriendje met zijn vader bedekt door een andere persoon, een foto van een leeg tussendoortje, tafel met de nog onaangesproken salvatacones, foto van de boerderij terwijl ik het verzin met een medewerker meubels monteer, foto achter de hoek met familiefoto's, foto van het paar houdt een ballon vast en snijdt de ballon, de foto van de taart wordt gesneden en hun handen worden bedekt door een vaas, enz. Er zijn veel foto's van de gasten die gemaakt zijn zonder smaak, tun tun, foto's waar mensen met grappige gezichten vertrekken, er zijn foto's waarvan je niet weet wat je wilt vastleggen omdat mensen van achteren komen of er is geen glimlach, emotie, knuffel, of iets dergelijks, er is zelfs een foto met je vinger op de lens. Er zijn maar weinig foto's van de gasten op de voorgrond, bijna allemaal van veraf. Ik mis foto's van veel details van de bruiloft en zijn excuus is dat als ik iets in het bijzonder wilde, ik het hem moest vertellen, foto's van manden die ik met pashminas voor vrouwen had geplaatst, een bar met mojito's die we hadden bereid, een chocoladefondue, de vriendin die geschenken geeft aan de kinderen, van de tafel van zes meter die we allemaal vol desserts hebben verzameld met glazen vazen met bloemen, er is er maar één en de desserts worden niet op prijs gesteld omdat het wordt gehaald uit een ongepaste plek, de bruid die danst tafels met het boeket, foto van de bruidegom met de meter in de kerk voor de ingang van de bruid, foto van het gezicht van de bruidegom wanneer de bruid de kerk binnenkomt, de kus van pasgetrouwden ....

Meestal maakt een trouwfotograaf ongeveer drieduizend foto's en deze fotograaf gooit alleen de foto's die hij je geeft, dat wil zeggen dat een huwelijksfotograaf een scherm maakt van degenen die niet de moeite waard zijn, en deze man geeft je alles, de moeite waard of niet, in totaal 807 foto's.

Belén was degene die zorgde voor alle contractprocessen met ons, degene die je het monster leert, etc. Hij vergezelt de fotograaf op de dag van de bruiloft als assistent en zoals hij ons vertelde gooide hij ook foto's, maar in mijn geval hadden we maar een paar foto's moeten weggooien, en dat we benadrukten dat we bij de uitgang van de kerk ook vooraan foto's wilden hebben (de fotograaf draait ze op zijn rug), en hij heeft ons geen enkele gegeven. In verschillende zelfgemaakte foto's wordt ze met haar handen achter haar rug gezien als nog een gast, of in het vuurwerk dat we na de dans gooien, ze wordt gezien in een andere zelfgemaakte foto, die tussen ons en de vuren loopt ...

De fotograaf is niet erg toegankelijk, om alleen telefoontjes met een mobiel nummer te spreken dat van haar is, en alle twijfels en vragen worden naar hem gestuurd, en dan antwoordt ze opnieuw met wat hij zegt.

Als je het album bestelt, weet je dat de lay-out niet door hen is gemaakt, volgens wat de assistent me vertelde, het lab doet het direct, het is een taak die de huwelijksfotograaf meestal doet omdat hij op de bruiloft is geweest, hij heeft de foto's gemaakt en hij zou ze nog meer moeten verbeteren, als hij dat heeft gedaan, om te drukken. In dit geval is het niet zo.

Hij gaf me veel zwart-witfoto's en toen hij erom vroeg gaf hij ze aan mij, maar hij schreef me: "Ik deed het met veel plezier, want ik hoef het nooit te doen". Ze gingen nooit naar mijn trouwschaaf en ze hadden geen interesse in wat er op een bepaald moment gebeurde en dat ze de timing van de vorige dag hadden. Bovendien waren ze aan het avondeten, zittend op de bank in het dansgedeelte zonder een foto te maken en te wachten op hun diner. Ze vroegen mijn bruiloftschaaf tweemaal om eten en ze antwoordde dat ze eerst (logisch) aan de gasten zouden worden gegeven. Mijn weddingplanner zei tegen mij dat ze kwamen rennen van niemand wist waar het nummer voor de bezorging van het boeket klonk, en gelukkig heb ik foto's van dat moment, maar van de dans tussen de tafels die ik maakte voor de bezorging, nee. Je kunt hem ook zien in een zelfgemaakte video die laat aankomt bij de wals van niemand weet waar.

De dag voor de bruiloft verbleven we op de feestboerderij, een privélandgoed van de familie, om hen te vertellen waar elk detail naartoe ging en hoe we elk moment zouden betreden, zodat ze precies wisten hoe de bruiloft eruit zou zien, en met de telefoon van onze bruiloftschaaf om vragen te stellen. Op een dag realiseer ik me dat hij twee foto's van de trouwdag (die hij me niet heeft gegeven met de usb) heeft geüpload naar een website van het instagram-type en een andere foto van mijn boerderij de dag vóór de bruiloft, die hij moet hebben gedaan terwijl hij We bespraken hoe de bruiloft zou worden en zonder onze toestemming.

In de bijeenkomst die we 15 dagen vóór de bruiloft hadden, werden we in een cafetaria gedagvaard, behalve dat ze details over de bruiloft gaven, contact met de bruiloftschaaf, enz., We bleven de post-bruiloft doen op de plaats van de bruiloft, op het strand ( we komen uit Madrid) de week van onze terugkeer van de huwelijksreis, specifiek op donderdag van die week. Wat is onze verrassing dat door het schrijven van een WhatsApp van het strand om een uur te blijven, ik dat onmogelijk antwoordde, dat tot de tweede week van augustus niets. We hadden 600 km gereisd met een baby voor de postverblijf en we hebben deze gevonden. Volgens hen blijven we niet op een specifieke datum ...

Als een opmerking, vertel je dat het adres niet de statutaire zetel of de CIF van het bedrijf of de NIF van de fotograaf aangeeft, en de factuur geeft aan dat de geregistreerde vestiging het in Zwitserland heeft.

Mijn ervaring was erg negatief. Ik raad u aan niet alleen voor een mooie webpagina te beslissen, of voor de vele lezingen die een fotograaf biedt, en u te vragen u complete werken van verschillende bruiloften te laten zien.

Op zijn website adverteert hij zichzelf als een fotograaf die "op elke foto een boodschap, een detail, een droom, een zorgvuldige visie in gevoelens vastlegt", dit is wat ik verwachtte en in mijn geval is dat niet zo geweest.

Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van foto's van mijn huwelijksverslag, heb ik geen probleem.

Misbruik rapporteren
ap3110
Door ap3110
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Wat je nog over hebt van een speciaal moment, een feest, van een evenement, zijn de grafische documenten, audiovisuele werken, teksten, afbeeldingen en natuurlijk de herinnering. Het geheugen is normaal van die intense momenten die de act domineren en die helaas voor een beperkte tijd volledig in onze geest aanwezig is, maar er zijn meer, er zijn ontelbare details, feiten die de protagonisten niet waarderen, noch de gasten, en ze passeren Ongemerkt maar dat geeft het evenement het echte belang dat het impliceert, omdat de magie in die kleine details zit. Op 15 juni 2013, dat was wat Nelson ons voor altijd gaf, de kleine details van onze bruiloft die niemand op prijs stelde, en die deel uitmaakten van ons leven. De religieuze daad van het huwelijk, de foto met de ouders, met de vrienden, bij het snijden van de taart, de dans, die altijd in onze herinnering zal zijn, en natuurlijk liet Nelson het ons ook voor altijd zien, maar hij zou nooit het uiterlijk hebben kunnen waarderen van emotie van ouders, tranen van vreugde van onze vrienden, oprechtheid, vriendschap, geluk en dat is wat beeld na beeld het oog van Nelson ving en ons gaf zodat we ons dat altijd blijven herinneren. Ik begrijp geen techniek, ik weet gewoon dat je foto's alles hadden. Van hieruit feliciteer ik met het werk dat hij ons heeft gegeven, met deze verzameling gevoelens en met een onuitwisbare herinnering aan de gelukkigste dag van ons leven.

Misbruik rapporteren
martika87_4
Door MARTA
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Voor ons was het om het werk van Nelson te zien en te weten dat we wilden dat hij onze trouwfotograaf werd, we twijfelden er niet aan. Dat is alleen maar kijken naar het werk! Zodra we hem ontmoetten, wisten we dat alles geweldig zou zijn, zijn behandeling, zijn opleiding, zijn professionaliteit, zijn sympathie ... alles! We hebben het geweldig gedaan, onze natuurlijkheid aangenomen, ons te allen tijde zeer comfortabel gemaakt. Op de dag van de bruiloft wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Maar hier houdt het niet op, toen ze ons de baan gaven ... ik word nog steeds opgewonden, ze voldoen aan al onze verwachtingen met geweldig, onvergetelijk !! Nelson wist hoe elk moment, elk gebaar, elke blik, ik LIEFDE te vangen. Hij heeft ons een kunstwerk voor het leven nagelaten. Ik raad ze zonder enige twijfel aan!

Nelson bedankt!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 28001

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact